Am mai scris pe marginea acestui subiect un articol pe care il intitulam Regele Mihai a murit – manipulare sociala sau adevar?. Suntem nevoiti ca in lumina ultimelor evenimente sa prezentam cele 7+1 indicii care conduc orice om rational la concluzia ca Regele Mihai a murit; in acest context, da, tot ceea ce incearca acum trusturile de media sa faca se numeste manipulare sociala prin mijloace media.

Cele 7 indicii care conduc la concluzia ca regele Mihai I a decedat iar Casa Regala acopera acest lucru:
 • Nimeni nu l-a mai vazut in spatiul public pe rege incepand din luna octombrie, indiferent de circumstantele si intamplarile grele prin care a trecut Casa Regala; regele „traieste” prin comunicate ale camarilei, nu l-a mai vazut nimeni din public viu…
 • Incercarea de acoperire a disparitiei din spatiul public a regelui de catre Casa Regala prin hartii (comunicate de presa, scrisori semnate de rege) sau fotografii (care mai tarziu au fost demontate ca fiind facute anul trecut si nu la data la care Casa Regala incerca sa convinga opinia publica ca ar fi fost realizate);
 • Ipoteza lansata de un ziarist argesan in Ziarul Profit, ipoteza care are la baza o conversatie a ziaristului cu apropiati ai familiei regale si ai Patriarhiei; articolul a fost blamat de catre apropiatii Casei Regale si trusturile de presa. S-a incercat demontarea lui imediata prin prezentarea unor fotografii, dar internautii au verificat fotografiile si au demonstrat ca acestea au fost facute undeva prin luna octombrie 2015 si nu in ianuarie cum se incerca sa se insinueze.
 •  Raspunsul dat de Casa Regala unui cetatean al Romaniei care a avut inspiratia si decenta sa intrebe in scris Casa Regala, negru pe alb, daca regele este viu sau mort: raspunsul Casei Regale a fost „nu comentam pe acest subiect”; daca era viu, cred ca nu mai incape indoiala care ar fi fost raspunsul…
 • Modalitatea in care orice incercare de anuntare a mortii regelui a fost suprimata de CNA: Romania TV a fost amendata de CNA dupa ce anuntase pe ecran moartea regelui, inca din Ianuarie; faptul ca statul roman nu lasa ipoteza mortii sa fie prezentata „prostimii” naste suspiciuni inca de neinteles pentru „neinitiati”
 • Modalitatea in care suntem prostiti de catre Casa Regala in legatura cu operatia regelui Mihai – nu credem ca exista in lume un singur medic care sa accepte sa opereze un barbat de 95 de ani, mai ales aflat intr-un stadiu atat de avansat al bolii. Daca exista intr-adevar un medic care sa performeze o asemenea operatie, am ruga Casa Regala sa ne comunice si noua.
 • Pasivitatea trusturilor de presa din Romania – daca ar fi fost operata orice pitipoanca ar fi trimis o caruta de jurnalisti care sa o astepte la iesirea din spital; in cazul regelui Mihai, „operat” in Londra, nimeni nu intreaba nimic si televiziunile fac jocul Casei Regale, indurerate si cu mult patos nationalist.

Asadar, 7 motive pentru care orice om cu scaun la cap ar ajunge la o concluzie pertinenta.

Daca regele e viu, de ce nu ne prezinta nimeni o dovada a acestui fapt?

Nu poti sa „tii in viata” un rege cu scrisori, chipurile semnate pe 1 Martie, simbolistic, atunci cand cel care a semnat aceasta hartie tocmai iesise din operatie sau se chinuie pe un pat de spital. Cate astfel de „hartii” semnate in alb inainte de moartea regelui mai are Casa Regala si ce planuieste sa faca cu ele?

Post-Scriptum: o astfel de manipulare sociala nu poate fi justificata doar de luptele interne intre mostenitorii Regelui Mihai pentru avere. Nu vedem de ce si-ar fi dat mana Antenele cu Realitatile si cu Proteveii ca sa ne pacaleasca doar pentru o chestiune atat de minora. In mod cert, moartea regelui Mihai este acoperita pentru un interes mai presus de interesele mercantile ale Casei Regale, iar modul in care actioneaza acum trusturile de presa ne duc cu gandul la un ordin primit de „sus”, pentru un interes national romanesc…

Share.

Despre Autor

19 comentarii

 1. Mai e posibila o explicatie : ex-regele e viu si sanatos pentru varsta lui dar e tinut prizonier de familia sa pentru ca nicio persoana din afara familiei sa nu poata lua legatura cu acesta. Probabil ca intre ex-rege si fiica acestuia, Margarita, au aparut grave neintelegeri iar opinia publica nu trebuie sa afle acest lucru .Mihai isi simte sfarsitul aproape si ,de aceea, doreste sa faca niste marturisiri publice ( neconvenabile familiei sale) si de aceea e tinut prizonier.

  • Vergotti, in lipsa unei comunicari coerente din partea Casei Regale, orice teorie este posibila. Noi am analizat si prezentat 7 indicii care duc la aceasta concluzie. Exista ORICE posibilitate, dar pana acum suntem tinuti in intuneric de catre Duda et. co.
   Ai dreptate si am spus-o si noi – autoritatile statului roman ar trebui sa investigheze situatia, in orice caz…

  • Opinia noastra este ca SRI cunoaste deja ce anume se intampla in cazul regelui Mihai. Mascarada se face cu aprobare de la cel mai inalt nivel, altfel nu si-ar fi permis sa o faca atat de pe fatza si intr-un asemenea mod. De aceea am si spus – posibil sa ne depaseasca pe noi intelegerea ratiunii pentru care regele este tinut „in viata” prin comunicate de presa si fotografii trucate. Acum ne-au pacalit cum ca el ar fi vrut sa vina la inmormantarea neveste-sii, dar ca 5 medici nu si-au data acordul… Chiar suntem bataia de joc a Casei Regale???

 2. Si sa presupunem ca e adevarat , ca regele e viu si cei 5 medici intr-adevar i-au recomandat sa nu participe la funeralii. Dar el, ca om, de ce se mai teme? Ce se asteapta sa i se mai intample la 95 de ani? Atata ipocrizie!

  • Nu este viu, asa cum o indica toate dovezile de bun simt, dar comentariul tau este cel mai viu posibil!
   Asa e…ai dreptate. Si, din cate stim, un om a cărui jumătate din ultimii 70 de ani pleaca pe lumea cealalta nu isi mai doreste decat sa o urmeze. Atat.
   Bine punctat…

 3. E demult, in frgider.Il pastreaza ca sa nu plateasca impozitrle enorme,el fiind „scutit”.Il vor scoate sa-l ingrospe,in campania electorala! Punem ramasag?0

  • Cred ca am spus si noi asta la un moment dat ca il vor „declara mort” la momentul oportun… 🙂 ai dreptate. E cel mult „la aparate”. Initial am crezut ca serviciile s-au pus de acord cu „familia regala” si cu mass-media mainstream sa promoveze ideea cu „regele e bolnavior” pentru ca aveau de aparat vreun interes national (oricare, incepand de la retrocedarea de catre rusi a Tezaurului si pana la cine stie ce documente de interes national ar fi fost nule la moartea regelui). Acum insa ne dam seama ca e vorba despre ceva mult mai mercantil si strict in beneficiul „familiei regale”…

 4. Mișu Bâl-Bâl, zis și Mișu Navetistu’, a fost un om de paie toată viața lui, iar acu’ e împăiat și la propriu.

 5. A fost tinut la congelator pentru ca nu era gata cavoul regal de la Curtea de Arges.Sper ca la data Abdicarii sa fie inmormintat….cumva!Cum putea sa-l primeasca pe nepotul lui drag?

 6. Ne-am lamurit in legatura cu momentul declararii mortii…
  Cum, totusi, nu s-au ridicat intrebari acum, din nici o parte, in legatura cu suspiciunile asupra datei mortii la inmormantarea propriu-zisa? Nepotul Nicolae a facut declaratii in care spune ca din noiembrie 2015 I s-a refuzat intalnirea cu bunicul sau,, ca in decurs de 2 (doi) ani a incercat sa-l intalneasca macar pentru 5-10 minute si nu a fost posibil. Atata liniste in jurul subiectului… Cat de grava este o manipulare de asemenea proportii?!

Lasa un raspuns

five × four =