Acordam un premiu…

…oricarui roman poate sa citeasca aceste nume dintr-o rasuflare, fara sa se incurce si fara sa le stalceasca:

Candidatii USR

E un pic cam dificil? Iata de ce…

Candidatii USR la alegerile parlamentare din 2016, cu voia dumneavoastra

Numele candidatilor USR la alegerile de pe 11 decembrie suna cam asa:

Seidler, Echert, Schuster, Sachetti, Gutium, Ozmen, Iank, Wiener, Osman, Findrihan, Dobrovie, Wagner, Abu Amra, Gorczynski, Tascu-Stavre, Boloveschi, Kloyber, Memet, Mark, Iurisniti, Andrusceac, Coliban, Sawaia, Bulfon, Chichirau, Teleki…

Mai erau niste prenume dar aici, oricine poate sa isi boteze copilul cum vrea (daca si Gorghiu i-a spus lu’ fi-su Noah, la ce sa te mai astepti de la puii de dac?).

De ce atatia straini in „lotul” USR pentru alegerile parlamentare?

Candidatii USR, daca se remarca prin ceva, se remarca prin densitatea de nume caraghioase pe metru patrat. Nu poti sa parcurgi lista candidatilor formatiunii dintr-un judet fara sa dai peste o Cosette-Paula Chichirau sau Nuti Findrihan! Intamplator?

Nu! Sloganul de campanie al USR este „Dacian Ciolos – in sfarsit ai cu cine!”. O avea prostimea cu cine, dar nu prea ai de ce… Asa cum aratam, Dacian Ciolos este un om cumsecade, dar sa nu confundam bunatatea si bunul simt cu priceperea guvernarii tarii!

Totusi, o legatura exista, din cate s-a vazut – momentul #Colectiv s-a dorit a fi momentul zero de reset al clasei politice; au fost voci care au acuzat serviciile de implicare in jocul politic in ecuatia instaurarii la Palatul Victoria a unui premier tehnocrat si ascensiunea (concomitenta!) a formatiunii politice USB, o entitate rasarita din nimic (unii spun ca din banii lui Cioros…aaa…pardon, Soros) dar care a crescut peste noapte mai al dracului decat crescuse Dan Diaconescu cu Partidul Poporului sprijinit de toata televiziunea sa…

Sa fie oare USR calul troian prin care strainii doresc a schimba valorile romanesti?

Sa vedem – densitatea mare de straini cu nume stalcite intre candidatii USR la alegerile din toamna, coroborata cu aplecarea lui Ciolos cu urechea la ordinele strainilor si cu sustinerea fanatica a lui Johannus a unor idei departe de valorile neamului romanesc (homosexualitatea, daca poate fi numita „valoare”), nu fac decat sa conduca la concluzia din subtitlu – da, USR este formatiunea care se doreste a deveni calul troian al strainilor in Parlamentul Romaniei.

Un Parlament populat de straini care vor incerca timp de 4 ani sa convinga pe colegii lor si pe romani in general de justetea adoptarii unor masuri in favoarea „valorilor occidentale” va face ca treptat Romania sa isi piarda din autoritatea, din suveranitate (atat cata mai are) si din independenta legislativa. Legile romanesti se vor plia si mai mult pe dorinta strainilor iar natiunea si identitatea romaneasca vor avea de suferit, nu numai pe termen scurt, ci mai ales pe termen lung.

Sondajele spun…

…ca 10% dintre romanii cu drept de vot vor vota cu acesti Ozmet, Gutium si Memet… Sondajele pre-electorale se mai masluiesc dar oricum, e destul de grav si daca acesti straini vor intra in Parlamentul Romaniei. Prost, hot sau corupt, asa cum este el, Parlamentul ar trebui sa ramana al Romaniei si nu al lui Gorczynki si Sawaia…zicem si noi, nu dam cu parul…

 

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

eleven + fifteen =