Noi, adica pamantenii. Planeta Pamant. Bulgarele acela cvasi-albastru care se invarte in jurul axei proprii si in jurul Soarelui. Oare cum mai stam cu armele nucleare?

Tratatul de neproliferare din 1968 – pohta ce-au pohtitara americanii

Tratatul de neproliferare din 1968 a ramas doar o hartie semnata de statele ONU; la momentul semnarii prevedea neproliferarea nucleara, adica interzicea dezvoltarea sau detinerea de arme nucleare oricarui stat in afara celor 5 mari puteri – SUA, RUSIA, MAREA BRITANIE, FRANTA si CHINA. Aceste tari erau mai deosebite – apucasera sa se inarmeze primele!

Bucuria americanilor, care au putut poza ulterior, datorita capacitatii nucleare superioare oricarui alt stat, in jandarmul mondial. Tratatul era de fapt o bucata de hartie care conferea dreptul americanilor de a opri orice alt stat din a-si dezvolta propriile arme nucleare (vezi IRAN sau COREEA DE NORD) pentru a se apara de aceiasi…americani!

Comportamentul americanilor ulterior semnarii tratatului

Tratatul reprezenta o mare nedreptate intrucat daca tot se dorea neproliferarea armelor nucleare, primul pas era acela de a cere celor 5 „mari” state, care isi dezvoltasera arma nucleara pana atunci, sa renunte la arsenalul lor nuclear. Daca nu poti face asta, atunci nu poti nici sa interzici altor state sa isi dezvolte propriile arme nucleare, avand in vedere ca americanii si-au bagat nasul, in ultimul secol in orice conflict profitabil lor.

Avnd ca baza prevederile tratatului, americanii au inceput sa atace, rand pe rand, orice stat care li se parea interesant pentru a fi cucerit, destramat sau profitabil ca operatiuni militare (si razboiul poate fi foarte profitabil) ori ca resurse (campuri petrolifere, in special).

In acest moment, SUA au pus ochii pe Coreea de Nord, pe care vor sa o „democratizeze”. Ce inseamna democratia la americani? Am vazut cum au instaurat-o in Irak sau in alte state arabe (Egipt, Siria si urmeaza Qatar)…

122 de state ONU au semnat vineri un nou tratat – de eliminare a armelor nucleare. Ghici cine s-a opus!

La 70 de ani de la semnarea acelui acord esuat de neproliferare a armelor nucleare, ieri, vineri, 7.07.2017, 122 de state membre ONU au semnat un tratat prin care doresc ELIMINAREA COMPLETA DE PE PLANETA PAMANT A ARMELOR NUCLEARE.

Bineinteles, este doar un vis frumos – s-au opus americanii, in principal, si celelalte state care detin arme nucleare. Aceste state ar vrea sa fie singurele care sa detina arme de acest fel si sa o faca pe jandarmii mondiali in continuare.

SUA se vor opune categoric chiar si atunci cand vor ramane (daca, vreodata) singurul stat din lume care detine arme nucleare. SUA se vor opune categoric chiar si atunci cand planeta Pamant va fi pustie in urma vreunui cataclism nuclear si suntem convinsi ca se vor opune categoric renuntarii la armele nucleare chiar si atunci cand omenirea va vana cu sulita de bambus si cu arcul.

SUA nu isi doresc pace in lume ci isi doresc sa taie si sa spanzure oriunde si oricand. Aceasta tara, din cauza clasei politice romane ne este astazi, chipurile, aliat, practic, stapanii nostri militari.

Credeti ca e bine sa ne facem frate cu dracu pana trecem puntea sau sa il aruncam dracului in apa?

Share.

Despre Autor

Un comentariu

  1. Să-mi fie iertat, dar SUA pentru mine e egal cu MOARTEA! Fiecare imperiu creşte, cucereşte şi se dezvolză! Apoi moare…. America, tu când dracu mori?????

Lasa un raspuns

five × 4 =