…atunci povestea cu Mihai Pacepa, cel mai mare tradator al neamului romanesc, este ceva de genul „Capra cu trei iezi” pe langa povestea aceasta, iar executarea lui Ceausescu pentru „vina” de a fi avut ambitia sa infometeze poporul pentru a plati datoria externa a Romaniei este nimic in comparatie cu ce ar merita cuplul ce forma pana nu de mult „binomul SRI – DNA”: Florian Coldea si Laura Kovesi. Si, apropos – credeti ca reinstaurarea pedepsei cu moartea pentru inalta tradare ar fi ceva deplasat?

Sebi Ghita sustine ca Florian Coldea si Laura Kovesi sunt ofiteri ai unui serviciu secret strain…

…si ca rolul lor si actiunile lor in fruntea DNA respectiv SRI sunt dictate de catre interesele acelui serviciu si, prin consecinta, ale acelei tari. O fi vazut si auzit mogulul mai multe la betiile organizate de cei trei fosti camarazi pusi pe insanatosirea Romaniei, pe vremea cand erau prieteni? Posibil! In aceeasi masura, fara dovezi concrete (si e greu sa obtii dovezi in astfel de cazuri!) nimeni nu poate sa bage mana in foc ca spovedania lui Ghita e reala sau e doar o manipulare menita a lovi in Coldea si Kovesi cat mai mult, acum ca cei doi sunt deja la pamant…

Totusi, daca informatia lui Ghita e corecta, atunci suntem in situatia in care cei doi ar trebui deferiti justitiei pentru infractiunea de inalta tradare, care in acceptiunea Codului Penal inseamna faptele de tradare comise de inaltii demnitari, de la presedinte si pana la premier, sefii de servicii secrete, sefii parchetelor si membrii CSAT. Pedeapsa pentru savarsirea acestor fapte merge doar pana la inchisoarea pe viata – din pacate, executia la zid a fost abolita dupa ce tradatorul natiunii romane, pe numele lui Ion „Zambaretul” Iliescu, a decretat, din postura de cetatean, executia cuplului prezidential in Decembrie 1989.

In concluzia unui articol de anul trecut scriam…

Atunci cand duci vitele la pascut sau inhami boii la caruta, mai degraba stapanesti turma cu biciul. O stia si Visinescu, o stia si Militia, o stia si Securitatea lui Ceausescu. O stiu acum si SRI-ul lui Helvig si DNA-ul lui Kovesi care au ales, sub obladuirea regimurilor politice si incurajati de vantul din pupa pe care li-l sufla mereu Ambasada Americii la Bucuresti, sa semene teroare in randul populatiei. O populatie manipulata prin teroare se stapaneste mai usor, este mai dezbinata si nu iti face probleme. Asa a gandit si regimul Ceausescu, asa gandeste si regimul actual in prezent. In ’89 am iesit, ca popor, in strada. Acum stam si tragem la jug, cu biciul pe noi. Acesta este rezultatul manipularii prin teroare si, pana cand nu vom fi ajutati sa ne rasculam impotriva unui regim totalitar, regim format indeosebi de binomul SRI-DNA si propagat cu ajutorul clasei politice, nu vom reusi sa facem nimic. (vezi articolul complet, Manipularea prin teroare)

Vi se pare de actualitate? Noua da. Si atunci, ca si acum, credem ca poporul roman a indurat prea multe bice de la guvernele straine care, iata, conduc tara prin intermediul unor tradatori…

Credeti ca reinstaurarea pedepsei cu moartea pentru inalta tradare este ceva exagerat?

Pai, sa luam in calcul scenariul urmator – sa prespunem ca presedintele unui stat, luam la intamplare unul, sa spunem Romania, este un etnic sau cetatean neamt care este decorat de catre un stat strain, sa spunem Germania, pentru servicii deosebite aduse acestei tari:

Johannis decorat de Germania

Sa mai presupunem ca seful serviciului de informatii al tarii resepctive este unul care se afla in simbria unui serviciu strain de informatii si care blocheaza la ordinele acelui serviciu orice proiect de infrastructura in Romania dar mai si contribuie la inocularea unei terori in randul populatiei, teroare care aminteste de vremurile fostei Securitati si menita a tine adversarii politici ai sistemului la distanta. In aceeasi maniera, seful serviciului secret este decorat de catre ambasadorii altor state (!!!) pentru merite deosebite:

Coldea decorat de francezi

Sa mai presupunem si ca seful structurii anti-coruptie a acelei tari este o persoana care se afla la fel, in slujba unui serviciu secret strain, si ca din aceasta postura a primit ordine precise sa distruga capitalul romanesc si oamenii de afaceri autohtoni pentru ca Romania sa intre sub ocupatie economica straina. In mod identic, si acasta persoana este decorata de catre tari straine pentru servicii aduse acestora:

Kovesi decorata

Intrebarea problemei este – ce pedeapsa credeti ca ar merita fiecare dintre cei trei in cazul in care acuzatiile care li se aduc acum in mass-media se adeveresc?

Post-scriptum: daca vi se pare ca personajul care ii decoreaza pe Kovesi si pe Coldea este acelasi, nu va inselati – este vorba despre ambasadorul Frantei la Bucuresti. Acum, Sebi Ghita n-a zis ca serviciul ala secret ar fi american sau german sau…francez… E a spus doar ca cei doi sunt angajatii unui serviciu secret strain. Grav, nu?

Share.

Despre Autor

2 comentarii

Lasa un raspuns

3 × two =