…am gasi farmaciile pline de „tinerii frumosi si liberi” legati la cap, epuizand in cateva minute stocurile de Nurofen forte!

Si in duminica aceasta, la fel ca si in alte duminici, gasca de bezmetici a „tinerilor frumosi si liberi” iese pe strazi…chipurile sa apere „lupta anti-coruptie”. Bine ca sunt inchise farmaciile… LOL!

Manipularea maselor via Facebook

Facebook, reteaua de socializare care iti permite sa creezi grupuri si sa partajezi anumite postari, are tot arsenalul care este necesar pentru manipularea maselor. Caracteristicile principale ale Facebook care o califica drept cel mai eficient instrument de manipulare online:

  • este un instrument liber – oricine poate sa isi faca un cont gratis, oricine poate sa vizualizeze postarile prietenilor;
  • este simplu de folosit si iti faciliteaza partajarea anumitor postari de interes
  • poate fi, contra-cost, folosita pentru afisarea unor postari ca si Ads, astfel incat un numar extrem de mare de persoane sa vada acele postari

Acestea ar fi caracteristicile pentru care Facebook a devenit principalul instrument de manipulare in mediul online. Ca o precizare, ads-urile reprezinta un instrument deosebit de util in a promova anumite idei, iar miscarea anti-guvernamentala din aceste zile se foloseste din plin de ads-urile Facebook atunci cand este vorba sa manipuleze cat mai multe persoane si a le determina sa iasa in strada, asa cum se poate vedea in imaginea de mai jos:

Anunturi sponsorizate Facebook

Acasa-i cald si bine, cum scrie pe cartonul tovarasului manipulat din imagine, iar in strada, asa cum se vede, prostia e mare. Pentru ca numai prostii nu si-ar da seama ca suntem din nou in fata unei manipulari ca la carte pusa in scena de unii impotriva altora. Sau de altii impotriva unora. In ambele cazuri poporul este cel care, dupa ce va urla ca apucatul pe strazi si ii va ingheta si sufletul dupa orele petrecute in frig, isi va da seama ca in Romania nu se va schimba nimic nici daca urlam precum babuinii si nici daca scriem versuri pe coli de carton.

Cine isi doreste o Romanie slaba?

Simplu – cei care au scos in aceste zile manifestantii pe strazi – presedintele Johannis si ONG-urile care actioneaza la ordin, alaturi de o parte dintre ofiterii care nu s-au dezis de practicile ilegale promovate de Coldea et. co. in cadrul sistemului, de zece ani incoace.

De ce isi doresc Johannis si clica o Romanie slaba? Ei bine, o motivatie mai abjecta si mai inepta nu am auzit, nici macar din gura lui Johannis – pentru ca sa nu fie PSD la putere! De parca daca ar fi fost ei (asa cum s-a intamplat de un an incoace), s-ar fi schimbat ceva!

Ei bine, dragi cititori, de ciuda ca nu mai au ciolanul in gura, Johannis si clica pun la cale astfel de manipulari sociale pentru a arata strainilor ca Romania nu este guvernabila si ca poporul s-a rasculat impotriva conducatorilor. Ce vor sa obtina, doar mintea lor putreda si vanduta strainilor stie…

Adevarata revolutie, johannistilor…

…este a absenteismului de la urne. Abia atunci cand poporul nu va mai merge la vot, atunci se va reseta din temelii sistemul si clasa politica.

Votul poporului a legitimat mereu in functie aceeasi sleahta politica, fie ca membrii slehtei au fost rosii, galbeni, albastri sau de orice coloratura politica. Toti au avut aceeasi durere in cot de popor, durere in cot pe care nu vor inceta sa si-o exprime pana cand nu veti inceta voi si altii ca voi sa ii votati.

In acest moment poporului i se ofera iluzia ca poate schimba ceva. De aceea, poporul iese in strada, la apelurile sponsorizate de Facebook si platite cu bani frumosi de cei care au interesul sa manipuleze populatia Romaniei.

Poporul roman (inca) e prost…dar si cand i-o trece prostia…atunci sa te tii!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

2 × 1 =