Dedicam acest articol natiunii romane, in intregimea ei. Daca simtiti, ganditi si vorbiti romaneste, va iubiti tara si va respectati neamul si istoria lui, cititi-l. Deschideti ochii. Intelegeti, daca va duce mintea. Daca nu, mergeti ca turmele din patru in patru ani la urne si meritati-va soarta!

Neamul romanesc

Un neam care acum 2000 de ani era descris ca fiind unul viteaz si drept, asa cum spunea Herodot despre daci. Pe drumul evolutiei insa, atat dreptatea cat si vitejia s-au pierdut in negura istoriei si acum am ajuns nu numai un neam fricos, las si sclav altor neamuri, dar si un neam usor de manipulat, credul si care uita repede istoria sau nu invata din intamplarile ei.

Si cum ai putea caracteriza altfel decat usor de manipulat un neam care a crezut in ’89 tampenia cu „teroristii” la „Revolutie” ba a mai crezut si tampenia cu „revolutia” in sine – de fapt, o lovitura de stat creata de iesirea maselor de manifestanti in strada, scoase cu sprijinul serviciilor secrete rusesti si maghiare. Lovitura de stat s-a repetat 26 de ani mai tarziu. Nici atunci si nici acum nu am avut parte de vreo schimbare, cu precizarea ca nu punem la capitolul „schimbari” restaurantele de tip fast-food americane si aparitia revistelor cu continut pornografic pe tarabe.

Cum ai putea caracteriza altfel decat usor de manipulat un neam care a fost sub ocupatie sovietica, mai intai militara si apoi politica si economica iar acum se afla sub ocupatie americana, in prezent militara si mai apoi politica si economica?

Cum ai putea caracteriza altfel decat usor de manipulat un neam care se calca in picioare in fiecare duminica in biserici, asteptandu-l pe Iisus sa se intoarca de unde s-a dus acum 2000 de ani? Cum poti caracteriza altfel un neam care se aduna cu sutele de mii sa ia „apa sfintita” la fiecare mare sarbatoare, apa care, la ce soarta are acest popor, s-a dovedit ca nu curata nici trupul, dar nici mintea…?

Cum ai putea caracteriza altfel decat usor de manipulat un neam ai carui oameni se cearta si se injura pentru ca sustin si voteaza diferite tabere politice, uitand ca toti cei pe care ii sustin fac parte din partide care au avut sansa sa isi demonstreze ce pot la guvernare si nu au demonstrat nimic?

Cum ai putea caracteriza decat usor de manipulat un neam care s-a calcat in picioare sa voteze un presedinte a carui unica ocupatie este sa calatoreasca prin lume cu a lui nevasta stearpa, in lipsa de alta ocupatie mai „prezidentiala”?

Cum ai putea caracteriza altfel decat usor de manipulat un neam care nu isi cunoaste nici rostul in istoria aceasta si nici valoarea, pentru ca altfel nu s-ar vinde atat de usor strainilor?

Cum ai putea caracteriza altfel decat usor de manipulat un neam care si-a dat pe nimic pamanturile, fabricile, bogatiile pamantului, bancile, apa ba chiar si padurile?

Cum ai putea caracteriza altfel decat usor de manipulat un neam care se milogeste in continuare sa fie lasat sa fie cersetor pe la usa unei uniuni de tari care nu ne doresc si care ne dispretuiesc?

Cum ai putea caracteriza altfel decat usor de manipulat un neam care a crezut de 26 de ani si va mai crede inca 260 de ani promisiunile pe care le debiteaza politicienii la fiecare alegeri, un neam care merge la fiecare patru ani la vot chiar daca in sinea lui e convins ca pe oricine ar vota lucrurile nu se vor schimba in bine?

Cum ai putea caracteriza altfel decat usor de manipulat un neam care nu se invata minte, un neam care si acum se va inghesui sa mearga la urne sa voteze niste mascarici care se vor pretinde ulterior lideri ai natiunii?

Halal natiune, cata prostie incape in mintea ta?

Natiunea romana – o natiune care la cat a indurat si la cat de credincioasa e, ar fi trebuit sa o rasplateasca Dumnezeu cu conducatori mai buni – nu s-a intamplat si nu se va intampla.

O natiune care la cate fluvii de aghiasma a baut si cate icoane si „moaste sfinte” a pupat, ar fi trebuit sa fie mai desteapta si mai curata la trup si minte – nu s-a intamplat.

O natiune care la cati ani a pierdut la urne votand pe toti escrocii politici, ar fi trebuit sa se invete in sfarsit minte si sa nu se mai prezinte la vot – nu s-a intamplat.

Natiune, desteptarea! Cum ti-e mintea, ti-e si soarta!

Fii in continuare obedienta, slugarnica, pleaca-ti capul sperand ca nu ti-l taie sabia, asteapta sa te omoare vecinii ca de aceea Miorita e opera ta nationala, fii oarba atunci cand cotropitorii iti ocupa tara si fii in continuare credula si usor de manipulat pentru ca daca nu erai asa credula, acum ai fi fost mai mandra, mai puternica si mai glorioasa decat cei care si-au pus acum bocancul militar pe grumazul tau!

Sau desteapta-te naibii odata si lupta pentru pamanturile pe care traiesti! Altfel nici pamanturile nu vor mai fi ale tale dar nici tu nu vei mai exista si vei disparea ca atatea alte natii in negura istoriei!

Share.

Despre Autor

4 comentarii

 1. Bai FRATE!!!!!
  Presupun ca STII povestea aia… Cu ” trebuie sa înțelegeți ca ne-am asumat niște obligații fata de popoarele mari si puternice”
  Presupun de asemenea ca ai si realizat ca suntem o nație de KKT …. Cu ” un Președinte Neamț , un premier Ungur cu nevasta Franțuzoaică si cu un sistem opresiv „întârziat” dar la momentul „oportun” American”
  Ce crezi ca se va întâmpla ???
  Ori o facem ori stam acasă la tv???
  Nu exista atitudine, determinare
  Cred ca e adevărat ce se spune despre noi ca suntem cei mai lași si prosti
  E clar ca nu suntem aia de care vorbea Herodot
  Cred ca ăla se referea la Sârbi nu la noi

  • Posibil sa ne fi confundat… 🙂 e trist ca o mare natiune ajunge sa isi piarda trăsăturile fundamentale in decursul istoriei. Suntem lasi, supusi, trădători, fără determinare… Probabil însă ca, daca vom mai exista inca doua milenii pe aceste pământuri, vom avea din nou marea natiune daca! 🙂

 2. Cu siguranta calci libertatea de exprimare individuala. Nu poti critica trasatura religioasa a cuiva mai ales daca asta il face mai bun. Visezi la o natie de razbunatori insa lipsita de valori fundamentale, traditie si educatie, iar asta nu poate fi decat si mai rau de atat. Sunt sigur ca nu pupatorii de moaste trag tara in jos ci idiotii care cred in libertate lipsita de responsabilitate si intercomuniune, idiotii care sunt atat de permisivi cu nonvalorile occidentale si isi critica familia pentru libertatea de a crede in ce vrea. Voi sunteti cei periculosi ptr neam si cei care creati divergente, nu cei care isi pastreaza valorile si pe care voi ii obligati prin campanii agresive sa va aprobe punctul de vedere. Tara asta e asa din cauza lipsei de educatie si din cauza voastra, felicitari!

  • Cu siguranta calcam libertatea de exprimare – e ca si cum ai spune ca politia calca libertatea de exprimare a pedofilului care violează un copil.
   Nu criticam trasatura religioasa a cuiva, criticam stupizenia celor care au baut fluvii de aghiasma asteptand sa se vindece miraculos.
   Nu visam la o natie de razbunatori, visam la o natie dreapta si viteaza, ca acum 2000 de ani. Singura „răzbunare” la care indemnam este „nu mai iesiti la vot, votul este cel care legitimeaza in functii actuala clasa politica!”.
   Nu facem campanii agresive pentru a ne adopta cineva punctul de vedere.
   Tara nu este asa din cauza lipsei de educatie – scoală s-a facut si pe vremea lui Ceausescu. Gresesti fundamental. Tara este asa pentru ca poporul acesta a fost invatat/educat si de popi sa indure, sa sufere, sa fie habotnic, sa întoarcă si celalalt obraz, sa creadă in destin, in prostii…
   Ne cerem scuze, dar comentariul tau seamănă cu cel al unui preot pedofil prins in fapt de politie. Ne vorbesti de libertatea de exprimare la pupat moaste? Ne vorbesti de libertatea de exprimare la baut aghiasma? De ce nu ne vorbesti si despre libertatea de a nu mai fi idiot sa mergi la fiecare patru ani la vot cand stii ca oricum nimic nu se va schimba? Ne pare rau, dar natiunea romana nu ar trebui sa fie stupida…de aceea incercam sa o luminam…

Lasa un raspuns

one × 1 =