In Olanda s-a lansat o noua moda – barbatii au inceput sa se tina de mana in public. Barbatii heterosexuali, sa ne intelegem – cei care au neveste, copii, amante, prietene, cei care sunt normali la cap, in acceptiunea societatii. Ai putea crede ca e raiul homosexualilor pe pamant, asa e? Si totusi nu e…

De ce?

Incident anti-gay in Olanda

Un cuplu de homosexuali, dupa ce au iesit dintr-un club de homosexuali unde probabil bausera doar apa plata  simpla sau apa plata cu lamuie, au decis ei ca ar fi foarte romantic, pentru ei si pentru cetatenii din Arnhem, daca s-ar tine languros de mana pe strada si s-ar linge in vazul lumii. Pentru ca, au gandit ei, nu-i asa, si cuplurile normale se tin de mana si se saruta in public…

Cei doi homosexuali, cu creierii plini de aburii de la apa plata cu lamuie, mergeau asadar fericiti pe strada, visand la curcubeul la care se inchina toti homosexualii; pe cand isi aruncau ei vorbe dulci si priviri mieroase cum numai la homosexuali ai putea vedea, cu gandul la momentul in care ar fi ajuns in cuibusorul lor de nebunii homosexuale, deodata un grup de tineri normali la cap le-au iesit in cale. Fatalitate!

Cuvintele tinerilor i-au deranjat foarte tare pe cei doi homosexuali; nici nu e de mirare, intrucat tinerii i-au „injurat” ca la usa cortului cu „dezgustator!” si „mizerabil!”. Homosexualii ar fi inghitit aceste injuraturi, asa cum fac de regula si in timpul partidelor de sex, dar de data aceasta nu au mai rezistat, mai ales ca tinerii le-ar fi spus „homosexualilor!”.

Ei bine, asta este suprema jignire pentru un homosexual, ati observat? Unui homosexual poti sa ii spui orice, inclusiv sa te legi de culoarea rochiei pe care a imbracat-o ca sa iasa pe strada in ziua respectiva sau sa ii spui ca merge cam cracanat, dar sa il faci homosexual, asta n-o suporta!

Zis si facut, cei doi homosexuali au incercat sa ii atace pe tinerii respectivi care i-au rupt in schimb coastele „lui” si i-au spart vreo patru dinti din gura „ei”; ultima isprava s-ar putea sa o ajute totusi pe „doamna”, macar in dormitor…

Cum au reactionat politicienii olandezi dupa incident?

Au inceput sa se tina de mana pe strada. Barbatii, intre ei. Se stie ca lobby-ul homosexual este cel mai puternic si mai al dracului in Parlament, in toate tarile, si de aceea nu ne indoim ca multor dintre politicienii olandezi le-a facut maxima placere sa „protesteze” tinandu-se de mana cu un coleg barbos si ne-epilat; foarte posibil ca pentru multi dintre olandezii care „protesteaza” impotriva violentelor anti-gay „protestele” sa se termine in dormitor si chiar sa isi gaseasca noi vocatii…

Lasand gluma la o parte, tot incidentul si tot acest „protest” despre care aflam ca se viralizeaza ne invata totusi ceva. Stiti ce?

SOCIETATEA OLANDEZA ESTE NORMALA LA CAP!

Faptul ca societatea olandeza, la fel ca toate societatile din lume, sunt normale la cap. Reactia tinerilor din Arnhem, la vederea celor doi homosexuali care se lingeau langurosi in vazul lumii, este o reactie normala, a unor oameni normali la cap. Normal ca te dezgusta sa vezi doi homosexuali care se ling in public si la fel de normal este sa te dezguste si daca ai vedea pe John sau pe Bill, zoofili, care isi ling in public vaca sau capra preferata!

Homosexualitatea naste repulsie la fel ca si zoofilia, necrofilia sau pedofilia, iar cine nu intelege acest lucru trebuie ca ori e homosexual, ori si-o trage cu capra preferata ori isi f..e copiii.

Reactia tinerilor din Arnhem demonstreaza faptul ca societatea olandeza este normala la cap, in ciuda a ceea ce ni se prezinta in legatura cu Olanda. Reactia politicienilor olandezi, in schimb, demonstreaza ca politicienii sunt cei care schimba intotdeauna normalitatea sociala. Politicienii sunt cei care ofera legi pro-homosexualitate, pro-necrofilie si pro-zoofilie, in urma lobby-ului pro-gay din parlamentele lumii si pentru a schimba normalitatea sociala.

Respect tinerilor din Arnhem, rusine politicienilor olandezi si politicienilor din lumea intreaga care sustin promiscuitatea sexuala si o ridica la rang de normalitate si de lege!

Share.

Despre Autor

Un comentariu

  1. Sunteți niște țațe heterosexuale ce o luați la labă prin birouri și pe net, nu vă scapă nici un detaliu porno, tipi care nu iubiți pe nimeni decât banii și mașinile și pt.că nu știți ce să iubiți și să apreciați la oameni vă credeți normali la cap. La fel ca ciocoii și megaciocoii care repetä la infinit de 30 ani de haos total, că e criză pt românia și ei au furat miliarde de euro de la săraci. Vă fute grija homosexualilor și bisexualilor, în loc să criticați mâncarea contrafăcută ce-o îngurgitați de 30 ani și care îmbolnăvește de cancer și hepatite și alte boli cronice, nu vă place adevărul, cum moare cineva sau e singur că nu și-a găsit perechea îl catalogați homosexual infect sau cum vă vine la gură. Sugeți pula muiștilor, scrieți degeaba, niște securiști ipocriți care ați furat viitor atâtor generații de români, monștrilor ….să le beliți pula la gay.

Lasa un raspuns

18 + eight =