La fel ca si liberalii dupa dezastrul de la alegerile locale, atunci cand Blaga si Gorghiu se fuduleau ca niste invingatori, tata Puiu (Pere Poulet in franceza) se fuduleste acum de parc-ar avea pene de paun – a anuntat ca Romania a realizat o mare performanta, in primul rand pentru ca s-a calificat la Euro, in al doilea rand pentru ca a „adunat” un punct si pentru ca a dat doua goluri (ambele din penalty!)… Cat de nesimtit sa fii?

Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul

Asa cum am mai spus-o, romanii au prostul obicei de a ascunde gunoiul sub pres de ochii celorlalti – un sport national care ne-a adus unde suntem atat economic, politic sau sportiv. Iar atunci cand gunoiul nu este in cantitati industriale si il poti ascunde, mai treaca-mearga, doar suntem in Romania, nu-i asa? Ce te faci insa atunci cand gunoiul se aduna sub pres in cantitati industriale si esti in rahat pana in gat?

Ei bine, tata Puiu, fiind roman, si inca unul cu metehne vechi, care a incercat sa aplice si in politica „invataturile” tipic comuniste, se detaseaza drept invingator la acest sport – stie mai bine ca oricine sa ascunda gunoiul sub pres, chiar si atunci cand toata lumea vede mormanul adunat fix la intrarea in casa! Dupa cate un meci anost cu cate o echipa din lumea a treia, in care acestia ne alergau de ne gaseau dracii, antrenorul nationalei gasea de cuviinta sa ne pacaleasca explicandu-ne ca de fapt Romania a facut un meci bun. Mai tarziu, cand ne batea cate o Ucraina, tata Puiu ne adormea cu motivul ca in prima repriza selectionata a condus cu 1-0 (lasa ca a luat apoi 4 goluri!). Meci dupa meci, acest escroc de selectioner (care a fost in stare sa insele o tara intreaga cu explicatiile lui sforaitoare dinainte de Euro), ne-a adormit, a luat apararea fotbalistilor anemici si ne-a explicat cum vom ajunge noi in optimile Euro 2016.

Ieri seara a lovit dezastrul

Aseara Romania a fost invinsa de Albania si a plecat de la Euro. Nasol. Jale mare. Rusine nationala. Tristete. Furie… Toti nutreau astfel de sentimente, pana cand reporterul a indraznit sa-l deranjeze pe tata Puiu cu un interviu, la cald, dupa meci.

„Chiar nu ne reprosam nimic. (…) Nu este o eliminare rușinoasă. Plecăm de la acest Euro cu un punct, am marcat două goluri, sunt echipe care au pierdut la două sau chiar la trei goluri diferență. Dacă analizăm bine, a fost o performanță că am ajuns aici.”

Bai, esti nebun? Cat de tampit sa fii sa indraznesti sa spui o astfel de enormitate?

Iordanescule, umfla-te in pene. Daca ne gandim bine si faptul ca te-ai nascut poate sa fi fost o performanta pentru ma-ta si tac-tu. Dar nu despre asta e vorba…

Tata Puiu incearca sa manipuleze opinia publica la fel ca un escroc

Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul – dupa ce ca suntem vai de noi, clasandu-ne in urma Albaniei la acest campionat, tata Puiu isi pune pene de paun si ne anunta ca Romania a reusit o mare performanta. Dac-ar fi durut prostia si fudulia medicul nationalei l-ar fi tratat la fiecare cinci minute pe acest asa zis antrenor – un impostor pus in functia in care n-ar fi trebuit sa ajunga niciodata, daramite sa bifeze 100 de meciuri pe banca nationalei…

La fel cum un escroc, prins asupra faptului, incearca sa scape prezentandu-si intr-un mod nesimtit varianta lui de adevar, la fel si acum, tata Puiu rezolva toata nemultumirea publica incercand sa ascunda gunoiul nationalei sub presul de la intrarea in FRF.

Si-apoi, doar n-oti fi vrut sa castigati Euro 2016, nu? Ce atata scandal?
Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

five × one =