In timpul celui de-al doilea razboi mondial, in Decembrie 1941, Hitler se adresa liderilor partidului nazist si le prezenta public, pentru prima data, o solutie pentru ceea ce numea el „problema evreiasca in Europa” – deportarea sau exterminarea fizica a tuturor evreilor din Germania, ulterior planul fiind extins la nivelul tuturor tarilor pe care le cucerise. Aceasta s-a numit SOLUTIA FINALA A PROBLEMEI EVREIESTI IN EUROPA. Solutia finala fusese gandita insa cu mult inainte de aceasta data, chiar si inainte ca Hitler sa preia puterea politica in Germania, insa in 1941 a expus public ideile sale.

Planurile „solutiei finale”

Initial „solutia finala” prevedea deportarea tuturor evreilor in Madagascar, folosind navele Marinei Regale Britanice dupa ce nazistii ar fi ocupat Marea Britanie, insa pe fondul insucceselor militare din insula nazistii au trecut la cea de-a doua varianta, modelul bolsevic al exterminarii fizice prin deportarea in lagare de concentrare unde rand pe rand urmau sa ucida prin otravire sau fortarea de a practica munci fizice grele atatea vieti omenesti…

Primele lagare de concentrare au inceput a fi construite in luna noiembrie 1941, deci inainte ca Hitler sa devoaleze public planurile sale in legatura cu „problema evreiasca”. Rand pe rand s-au construit lagarele de la  Belzec, Sobibor, Treblinka, Chełmno, Majdanek și Auschwitz-Birkenau, ultimul cel mai renumit. La intrarea in lagare pe deportati ii intampina celebra inscriptie in limba germana, „Arbeicht Macht Frei” (Munca te face liber), de altfel un proverb/zicala ce era deja folosit in terminologia nazista.

Restul este istorie, una de trista amintire pentru omenire – primele executii au inceput in prima parte a anului urmator, 1942. Sa mai mentionam ca, desi in lagarele respective se pare ca au murit milioane de evrei, Hitler nu a reusit sa extermine intreaga populatie evreiasca – din fericire pentru acest popor, din pacate pentru multi altii. Ca o ironie a sortii, „problema evreiasca” a supravietuit deportarilor si exterminarilor masive…

Un politician roman propune SOLUTIA FINALA A PROBLEMEI ISLAMISTE IN ROMANIA

Hitler a propus „solutia finala” pentru a rezolva o problema despre care el credea cu tarie ca isi are singura rezolvare in acea maniera. Propunerea a fost intampinata cu mult entuziasm atat de colaboratorii lui apropiati, de membrii partidului nazist dar si de oamenii simpli, germani, care ajunsesera sa constate incompatibilitatea intre rasa ariana, promovata de ideologia nazista, si rasa evreiasca. Hitler si-a castigat capital electoral in urma acestei decizii si maxima sustinere in tara sa.

Astazi, un politician de prim rang al Romaniei, un machiavelic in esenta lui, observand ce se intampla in Europa si cat de usor este sa iti atragi capital electoral propunand o solutie finala identica, de aceasta data in legatura cu problema islamista, a avut urmatorul discurs:

„Sunt prea mulţi europeni care deja au plătit cu viaţa pentru conceptul „politic corect”. Integrarea islamiştilor în Europa Creştină s-a dovedit a fi un eşec al prezentului şi o iluzie a viitorului.
Cetăţenii europeni au început să trăiască cu îngrijorarea atentatelor. Declaraţiile de încurajare ale politicienilor, în lipsa unor măsuri credibile imediate, nu sunt o soluţie care să readucă liniştea şi încredere cetăţenilor europeni.
Pînă cînd sistemele de securitate ale statelor vor fi capabile să prevină terorismul în Europa, soluţia imediată este expulzarea familiilor, adesea mari, ale celor care comit atentate teroriste de pe teritoriul Uniunii.”

Asadar, solutia finala a problemei islamiste in Europa propusa de Basescu se rezuma la ceea ce a gandit initial Hitler acum jumatate de secol – expulzarea (deportarea) din tara. Hitler se gandea sa ii expulzeze si sa ii trimita pe evrei in Madagascar, in timp ce Basescu propune acum expulzarea lor inapoi in Siria, Afganistan, Irak sau tarile lor de bastina. Merkel nu poate propune o asemenea solutie pentru ca asta ar aduce tuturor popoarelor aminte de cele intamplate in timpul celui de-al doilea razboi mondial, iar Germania, care acum se da pacifista, nu isi mai permite un nou scandal international pe o tema comuna holocaustului…

Ce ar rezolva expulzarea familiilor islamistilor care comit atentate

Nimic. Daca avem 500 de teroristi ACUM, pe teritoriul national, si sa presupunem ca unul din ei comite un atentat, ce se va intampla? Va fi expulzata familia acestuia iar teroristul respectiv ori va muri in atentat, ori va fi arestat – 499 de teroristi capabili sa comita un atentat in Romania. Crede cineva ca asta va diminua pericolul? Crede cumva Basescu ca asta va determina pe ceilalti 499 sa nu comita atentate? Vax! In plus, ce familie a unui terorist si-ar dori sa mai ramana in tara unde fi-su a comis o atrocitate? Nemaivorbind ca pentru o asemenea propunere vor avea grija teroristii sa trimita oameni care nu au familiile in Romania…

Basescu stie ca „solutia finala” propusa de el nu are efect, nici pe termen lung si nici pe termen scurt.

Adevarata solutie finala a problemei islamiste – cum ar fi sunat

Daca vrei sa propui o solutie finala, o faci cu simt de raspundere si spui – „la primul atentat, Romania va expulza toti cetatenii sau imigrantii de religie islamista. Pe toti!”.

Aceasta este o adevarata solutie finala, nu ce a propus Basescu.

Numai ca Basescu stie foarte bine acest lucru. El nu a propus o solutie finala care sa rezolve situatia ci care sa ii aduca ceva capital electoral. Prostimea a pus botul si asta ii va aduce voturi in toamna.

Unde ni se demonstreaza de ce politica e o curva si de ce Basescu nu e chiar atat de bine intentionat cum pare…

Sursa foto: conservativepapers.com

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

five − two =