Va mai indoiati de asta? O spune clar si raspicat, intr-o inregistrare data publicitatii de acelasi Sebi Ghita, chiar fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. In timp ce vreo 7 milioane de cetateni votau suspendarea acestuia, „marinarul” patrona in liniste, sub obladuirea serviciilor secrete romanesti si a aparatului represiv, statul mafiot numit ROMANIA.

Inregistrarea data publicitatii de Sebastian Ghita

„Fugarul” Sebi Ghita este din ce in ce mai prezent pe micile ecrane si „pe surse”, intrucat face dezvaluiri cutremuratoare despre toate combinatiile la varful puterii in care a fost implicat. Cu o intarziere de 10 ani si cu o nonsalanta de om nevinovat, Sebastian Ghita dezvaluie combinatie dupa combinatie, atat despre serviciile secrete cat si despre DNA.

In ultima inregistrare, audio de aceasta data, Sebi Ghita se refera la un lant intreg de aranjamente pentru inculparea fara probe a unor persoane indezirabile sistemului patronat de Traian Basescu. Pe rand, asa cum au fost ele mentionate:

  • modalitatea in care s-a fabricat dosarul fostului premier Adrian Nastase
  • modalitatea in care s-a fabricat dosarul fostului ministru al energiei Seres
  • modalitatea in care lui Geoana i s-au furat alegerile
  • modalitatea in care au fost pacaliti milioane de romani la suspendarea lui Basescu
  • modalitatea in care a fost deturnata vointa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi
  • modalitatea in care s-a fabricat dosarul Voiculescu – Mustata
  • modalitatea in care s-a fabricat dosarul Voiculescu – Bendei

Va mai amintiti de toate aceste cazuri? Si la momentul acela, la fiecare caz in parte, cei inculpati mentionau aranjamentele de culise ale statului mafiot coordonat de Traian Basescu. Nu ii credea nimeni iar poporul, natang si prostanac in majoritatea lui, aplauda „victoriile in lupta anti-coruptie”. Kovesi primea medalii dupa medalii de la ambasadele occidentale pentru progresul luptei anti-coruptie din Romania in timp ce ea isi consolida pozitia in fruntea DNA sau a Parchetului General.

Iar atunci cand noi si altii le spuneam ca lupta impotriva coruptiei este doar o metoda de manipulare a prostimii ne luau la omor…

Reteta statului mafiot numit Romania

Se voteaza de catre fraieri un presedinte cu apucaturi de sef de clan mafiot. Cu cat mai harsait in toate, cu atat mai bine.

Se numesc doi executanti – unul care sa conduca serviciile secrete, altul care sa conduca Parchetul General. Cu cat mai tineri si mai independenti, cu atat mai bine.

Se construieste aparatul de stat – o sleahta de oameni care sa stie ca pot fura atat timp cat seful le asigura spatele iar institutiile statului se ocupa de dusmanii politici.

Se amesteca toate si dupa un anumit timp, atunci cand compozitia este suficient de inchegata, veti vedea cum se iveste statul mafiot.

Gustos?

Poate, dar nu atat de gustos pe cat urmeaza…desertul! Stati sa vedeti…

In urma dezvaluirilor lui Ghita, statul mafiot roman ar trebui sa ia masuri, nu?

Desigur. Nu de alta, dar vad prostii astia de romani ca statul nu e ce cred ei si ca justitia in tara asta s-a dus dracului de mult. Asa ca, acum, procurorul general al Romaniei, se preface ca reactioneaza si ne spune ca a luat la cunostinta despre „disputa publica” intre Kovesi si Ghita insa nu poate face nimic in lipsa unei sesizari…

Baejnebun?

Cum adica, tu, procuror general, desi te autosesizezi din presa in legatura cu matrapazlacurile care se comit de catre persoanele indicate de Sebastian Ghita, nu poti face nimic „in lipsa unei sesizari”? Da’ de sesizare din oficiu nu ai auzit?

Se pare ca nu…iar statul mafiot numit Romania isi continua linistit existenta…

Concluzia

Ii doare la basca pe toti. Ei sunt, de fapt, statul mafiot. Nu ii poate atinge nimeni si nu le poate nimeni face nimic.

Va imaginati o Kovesi in catuse? Da’ de unde…visati linistiti in continuare si nu uitati sa va intoarceti si pe partea cealalta sa nu amortiti!

Va imaginati un Coldea in catuse? Da’ de unde? Cine sa indrazneasca?

Cel care va fi cel mai curat va arunca primul piatra. Dar, cum intr-un stat mafiot nu exista functionari publici curati, ne indoim ca vreunul va putea sa comita un asemenea gest…

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

20 − 10 =