Atunci cand au izbucnit miscarile de strada de dupa #Colectiv si s-a reusit inlaturarea guvernului Ponta, tovarasul Klaus Werner Johannis a iesit la Televiziunea Romana Libera si a anuntat ca „au trebuit sa moara oameni pentru ca in sfarsit sa aiba si el guvernul lui”. Zis si facut. Tovarasul Klaus l-a convocat urgent pe tovarasul Dacian Julien Ciolos pentru a incropi un guvern. Intrucat tovarasii Vasile Blaga si Alina Gorghiu erau cu morcovul pana la frunze indesat adanc, vazand ce li se poate intampla politicienilor in cazul in care dezamagesc poporul, impreuna cu tovarasul presedinte al natiunii romane au decis ca guvernul condus de tovarasul Ciolos sa para unul de „tehnocrati”, astfel incat prostimea sa nu isi dea seama ca la mijloc e vorba tot de penelisti. Romanii aveau sa creada, in prostia lor, ca tara e pe maini bune si nu pe maini corupte de politicieni abia asteptand cu balele pana la buric sa ajunga la ciolanul banului public.

Ce sunt tehnocratii si ce vor ei de la aceasta tara?

Tovarasii tehnocrati nu sunt altceva decat niste interpusi ai politicienilor – unii chiar sunt membri de partid, dar li se aroga niste competente profesionale care i-ar califica pentru „titlul” de „tehnocrati”, altii sunt profesionisti care au fost in trecut sprijiniti la modul direct de catre politicieni si acum au trebuit sa accepte cerinta acestora de a ocupa fotoliile de ministri pana vin vremuri mai bune si prostimea uita ca politicienii nu au adus nimic bun in tara aceasta, ba dimpotriva…

Din pacate pentru tovarasul Johannis si complicele sau, tovarasul Ciolos, planul lor le-a fost dejucat chiar de catre ministrii cabinetului, a caror crasa incompetenta a nascut mari semne de intrebare romanilor referitor la capacitatea unora dintre ministri de a face ceva pentru tara. De aceea, tovarasul Ciolos a luat masuri drastice, destituind si remaniind 50% dintre ministrii cu care plecase la drum.

Din nou, romanii au fost pacaliti, foarte multi dintre ei ramanand cu impresia ca tovarasul Ciolos face ceva, recte, remaniaza. Nu s-a mai gandit nimeni ca tocmai el isi alcatuise echipa pe care nici 8 luni mai tarziu a injumatatit-o, aduncand alti ministri mai incompententi in locul celor incompententi adusi initial. Si din nou, romanii asteapta si din nou romanii or sa fie dezamagiti si din nou tovarasul Ciolos va remania si din nou romanii vor avea impresia ca tovarasul Ciolos face ceva. Pentru ca, vedeti voi, dragi cititori, poporul roman este atat de naiv si rabdator incat ar asista ca oile la jocul asta de-a tehnocratia al liberalilor la infinit…

Unde ni se dovedeste cu subiect si predicat ca „tehnocratii” sunt o inventie a liberalilor

Liberalii se pregatesc sa o fure din nou pe cocoasa in Bucuresti, asa cum si-au furat-o la locale. Cum altfel s-ar numi contraperformanta unui partid care pierde la un scor dezastruos alegerile in fata unui contracandidat si actual primar precum tovarasa Gabriela Vranceanu Firea? Asadar, in virtutea acestui deziderat, liberalii pregatesc un sondaj de opinie in care sa includa nume din cadrul organizatiei din Capitala si pe langa acestea si nume din cadrul guvernului „tehnocrat” al tovarasului Ciolos – pana acum s-au inscris pe listele pentru sondaj tovarasa Raluca Pruna de la Justitie, tovarasul Vlad Voiculescu de la Sanatate, tovarasul Dragos Pislaru de la Munca si tovarasul Cristian Ghinea de la Fonduri Europene. Totusi, lista tovarasilor lupi liberali imbracati in blana tehnocrata de oaie ar putea fi mai mare, surse din apropierea partidului liberal asigurand mass-media ca lista este deschisa oricarui alt ministru „tehnocrat” care ar dori sa fie sondat in perioada urmatoare la nivel de Bucuresti.

Ce inseamna asta?

Tehnocratia nu exista, dragi cititori. Sunt tot niste tovarasi politicieni, imbracati in blana de tehnocrati. In rest, sa fim noi sanatosi si sa le mearga astora pacaleala cu cat mai multi dintre romani…ca doar in toamna or sa ne cerseasca din nou voturile, nu-i asa?

Prosti am fi sa mergem la vot…

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

18 + 20 =