Azi noapte a luat foc si simbolul fitelor de Bucuresti, patria dezmatului si al fumului vesnic cu miros de „iarba”, celebrul club Bamboo; din pacate pentru cei care obisnuiau sa dea din cur nopti intregi si sa admire fetele care se scalambaiau pe boxe sau in custi si din fericire pentru toti locuitorii din zona care noapte de noapte depuneau sesizari in van la politie din cauza ca muzica era data la maximum, clubul a ars in intregime.

#Bamboo – pai nu va mai place hashtagul asta, „revolutionarilor”?

Azi noapte a ars Bamboo… S-a terminat cu datul din cur pe muzica de trei lei (sa nu spunem Trei Parale, aceea e o formatie respectabila), s-a terminat si cu platitul sampaniilor cu cateva zeci de milioane pe sticla de posirca frantuzeasca, s-a terminat si cu lalaiala de proasta calitate si cu noptile nedormite ale locuitorilor din sectorul 2.

In orice caz, acestea sunt amanunte. Intrebarea care se pune este – oare nu se vor trezi niste ametiti sa iasa in strada si sa dea jos guvernul pe motiv ca a luat foc un club? Sau nu le-o mai place hashtagul #Bamboo asa numitilor „tineri frumosi si liberi”?

Dupa #Colectiv o gasca de vreo cateva mii de oameni, bezmetici si manipulati, asa cum va spuneam si in articolul nostru despre lovitura de stat din 2015 au reusit sa dea jos un guvern legitim. Asta pentru ca asa au dorit niste forte din exteriorul Romaniei, nemultumite ca guvernul dorea sa construiasca autostrazi atunci cand fortelor externe le trebuiau cumparatori de arme.

Acum, aceleasi forte nu mai vor sa dirijeze turmele de romani pe strazile Bucurestiului. De ce? Simplu – nu mai are niciun farmec, nu a murit nimeni! Vreo cativa bezmetici s-au aruncat in lac sa scape de flacari, un altul a inhalat un pic de fum (si nu din ala bun de marijuana), dar…cam atat. In rest…nimic!

Cum mai iese elefantul de la Cotroceni cu celebrul lui discurs de cap patrat – „A fost nevoie sa moara oameni…”?

Pariem ca acum nu le mai place „tinerilor frumosi si liberi” hashtagul #Bamboo?

Avem asa, o impresie, ca tinerilor frumosi si liberi nu le place sa iasa pentru #Bamboo. De acord, au iesit pentru #Colectiv, dar acolo era altceva – era rock, era un nume „catchy”. Acu’, ce sa faca? Sa ii eticheteze lumea ca fiind dezmatatii din Bamboo?

N-or sa iasa. N-or sa mai vrea sa mai dea jos guvernele. Nu le convine nimic – nici numele clubului, nici ca nu a murit nimeni, nici ca e frig afara de crapa pietrele… Bine, nu le convine nici ca a dat Dragnea mana cu Trump, dar asta e alta discutie.

Sa nu va lasati inselati…

„Tinerii frumosi si liberi” nu ies acum. Dar stau in block-starturi. Vor iesi ei cu prilejul vreunui eveniment viitor.

Prostii e multi in tara asta si face ce vor muschiul lor! Inclusiv sa dea jos guvernele alese legitim. Pentru ca, nu-i asa, forta prostiei este infinita si atunci cand este folosita cum trebuie de catre cei care ii manipuleaza, forta prostilor se multiplica…

Share.

Despre Autor

2 comentarii

  1. loool , ai vazut ca au iesit…..? BAMBO…, COLECTIV,…era doar…asa pentru emotie…pentru emotia de dupa fumurile trase ..pe nas ….si prostiile spuse pe gura!

Lasa un raspuns

4 × 5 =