Citim o informatie in Stiripesurse.ro – numarul total anuntat de voturi exprimate la motiunea de cenzura impotriva guvernului PSD este cu 2 voturi mai mare decat ceea ce s-a vazut pe filmare! Da, un reporter s-a apicat sa ii numere steagurile lui Ghita Pristanda, ca in teatrul lui Caragiale, si iata ce a iesit…

Doua voturi in plus

Intr-un articol de pe stiripesurse.ro ni se prezinta filmul votului din timpul motiunii de cenzura impotriva guvernului Grindeanu si ni se arata ca au votat doar 249 de parlamentari, in timp ce numarul voturilor anuntate a fost de 251.

Balbele celor de la PSD si explicatiile ciudate oferite nu fac altceva decat sa duca la o singura concluzie – doua voturi au intrat in urne inainte sau dupa momentul filmarii, ceea ce este extrem de grav.

E drept, cu sau fara doua voturi, guvernul Grindeanu tot pica la motiune, dar important e gestul si intentia care ar putea fi ascunse de aceasta situatie.

Le lipseau celor de la PSD, din calculele lor, doua voturi?

Una din posibilitati este ca cele doua bile in plus (ori aduse inainte, ori introduse dupa momentul filmarii) sa fi fost ceea ce le lipsea celor de la PSD din calculele lor pentru a darama guvernul Grindeanu si atunci s-au asigurat ca totul va fi asa cum au planuit. Dar intrebarea este – cum vii cu urnele avand deja doua bile introduse fara ca alti parlamentari, din alte formatiuni, sa observe asta?

O alta posibilitate este ca doua VIP-uri, (puneti voi ghilimelele) sa nu fi dorit sa voteze in sala si au votat pe holuri. De ce ar fi facut asta? De ce nu s-a votat deschis, la vedere, fara teama?

Concluzia – ori suntem golani ori nu mai suntem!

Cei de la PSD trebuie sa se hotarasca – ori sunt golani si isi trantesc propriul guvern in Parlament dar atunci o fac precum „baietii” si se bat parte in parte, in vazul lumii, ori nu mai sunt golani si atunci, precum domnisoarele, baga repede doua bile in urna precum baga amantele batista in buzunarul sotului, ca sa afle sotiile de ele.

In orice caz, pana la o lamurire oficiala a situatiei, votul din plen care a dus la caderea guvernului PSD ramane sub un mare semn de intrebare si opinia publica are dreptul sa afle daca guvernul care le-a adus cea mai mare crestere economica (pe hartie) din UE a fost inlaturat prin mijloace legale sau fraudulos.

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

two × two =