Ceea ce vedem acum la televiziuni este cea mai mare manipulare politica pusa la cale anul acesta de catre presedintele PSD. Cine a votat acest partid (si stim ca au fost foarte multi) sa fie foarte atenti la ceea ce se intampla – ar fi bine sa si inteleaga…

Evaluarea ministrilor PSD si a premierului

Evaluarea ministrilor PSD este un praf aruncat in ochii electoratului PSD si a romanilor in general. Trei motive pentru aceasta afirmatie:

  1. Nu poti evalua premierul si ministrii dupa criteriul modalitatii in care si-au indeplinit sau nu programul de guvernare intrucat nu au trecut nici macar 6 luni de la numire si multe din actiunile asumate urmau a fi indeplinite in restul celor 42 de luni ramase din mandat.
  2. Nu poti sa te declari nemultumit de modul in care si-au indeplinit ministrii pusi de tine, Dragnea, sarcinile si sa ceri demisia premierului fara sa iti dai si tu demisia la randul tau.
  3. Nu poti sa spui ca esti nemultumit de un cabinet care (cel putin la nivel de statistica) a generat cea mai mare crestere economica din UE.

Da-o dracului de tara, orgoliile lui Dragnea et. co sunt mai importante

Tara se afla pe un drum, se pare ca unul bun, daca, repetam, ar fi sa ne luam dupa statistici. Chiar si daca ar fi sa ne luam dupa masurile economice si de incurajare a antreprenoriatului luate (programul Start-up pentru IMM-uri), se parea ca ne indreptam catre o revigorare a economiei.

Se pare ca nu era un drum destul de bun pentru Dragnea si acolitii. Se pare ca Grindeanu nu a fost destul de bun pentru Dragnea. Se pare ca cresterea economica nu era destul de buna pentru Dragnea. Se pare ca Romania nu este destul de buna pentru Dragnea care, dupa unele dezvaluiri, prefera tarile fara tratat de extradare cu Romania (cum ar fi, de pilda, Brazilia).

Da-o dracului de tara, nu-i asa, pentru ca interesele lui Dragnea sunt mai importante! Da-o dracului de economie, ca si-asa ei si-au pus bani la ciorapi in Seychelles! Da-l dracului de LEU romanesc, ca si-asa averile lor se masoara doar in dolari!

Concluzie

Va intrebati de ce in fotografia din articol apare doar mustata lui Dragnea? Explicatia e simpla – mustata lui este si ea mai importanta decat intreaga tara…merita sa o cinstim cum se cuvine!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

fourteen − two =