Intr-un delir jurnalistic publicat pe site-ul Nasul TV, Radu Moraru face apologia monogamiei familiei prezidentiale si apeleaza la serviciile secrete romanesti pentru a salva onoarea lui Klaus Johannis, presedintele lucrului manual bine facut…

Delirul jurnalistic al lui Radu Moraru

Pentru o mai usoara intelegere a prezentului articol, publicam integral textul „nasului”:

Daca esti Presedinte al Romaniei, adica cel mai ales dintre romani si reprezinti TARA si NEAMUL atit in Prezent cit si in Istorie, atunci toti pulifricii care sint sefi ai Serviciilor Secrete au o misiune istorica: sa ne protejeze neamul sa ne facem de rahat atit in Prezent cit si in Istorie! Adica sa il protejeze pe Presedinte si Familia acestuia! OBLIGATORIU!!!

Daca doamna Carmen Iohannis se pregateste de o aventura erotica fiind profund nemultumita de absenta Sotului cuprins de mari indatoriri de Stat, atunci Serviciile trebuie sa intervina! Ori anuntind-o pe Doamna ca il face de ris pe alesul Neamului, ori pe Domnul daca Doamna nu isi baga hormonii in sertarul prezidential!

E simplu! Romania nu are voie sa ajunga de Rusinea Lumii!

Daca nici Doamna si nici Domnul nu reactioneaza, atunci toti Sefii Serviciilor trebuie sa demisioneze si sa spuna public MOTIVUL! Iar atunci poporul va cere Suspendarea Iresponsabililor! 

Ce vreau sa spun e ca Sefii Serviciilor noastre au fost mereu niste iresponsabili, niste tradatori sau niste slugi! Daca aveam niste barbati adevarati in fruntea Serviciilor atunci nici fratele lui Base, nici nepotul, nici fata, nici ginerele, nici concubinul, nici mirobolanta nu apucau nici macar sa ajunga la borcanul cu miere, daramite sa il linga sau sa se scufunde in borcan!

Asta inseamna sa iti aperi TARA si NEAMUL! Sa nu ne facem de bascalia Lumii!

Sa fiti iubiti!

Are sau nu Carmen Johannis un amant?

Auzisem mai demult vorba asta prin targ. La acel moment se contura ceva legat de un anume antrenor de tenis, apoi se auzise altceva despre nu stiu ce profesor. Zvonuri. Problema nu e daca are sau nu „prima doamna” un amant ci modul in care a pus „nasul” problema: „sa nu ne facem de bascalia Lumii!”; „serviciile sa anunte pe doamna ca il face de ras pe alesul neamului!”, etc, etc. etc.

Manipularea prin zvon e cel mai simplu de pus in practica, in special in materie de preferinte sexuale; indiferent ca e sau nu adevarat, „stim” ca Nastase e homosexual, ca Ponta a comis-o cu o minora, ca Antonescu e bisexual si ca prietenul sau e Rares Manescu. Cum de unde „stim”? Din manipularea mediatica si/sau politica! Apar zilnic astfel de zvonuri, fabricate de o tabara politica sau alta, si sunt cel mai usor de raspandit si de folosit daca vrei sa lovesti in adversarii politici.

De ce delirul jurnalistic al lui Moraru este o manipulare politica?

Inca o data – nu ne intereseaza daca e adevarat sau nu ci doar daca este o manipulare. Din acest punct de vedere, Moraru are multiple etaloane atunci cand judeca amantlacurile la nivel prezidential. Sa le luam pe rand:

  • presedintele poate sa isi insele consoarta, dar nu si invers!

Pe cand era un prieten extrem de apropiat si de bine platit al lui Traian Basescu, targul vuia in legatura cu relatia pe care presedintele, „alesul neamului” o avea cu Elena Udrea. O stiau si jurnalistii, si politicienii si mai ales sepepistii care barfeau modalitatea in care blonda „era convocata” la ceas de noapte la Palat. In acele vremuri Basescu era un invitat permanent al „nasului” si nu am auzit niciodata pe Radu Moraru certand pe Maior si Coldea in legatura cu relatia pe care „alesul neamului” o avea cu „blonda de la Cotroceni”, ba dimpotriva, nu stia cum sa il pupe mai abitir la dos pe intaiul marinar al tarii.

Atunci nu se mai facea nimeni de „bascalia Lumii”, atunci nu mai facea Moraru apel la Elena Udrea sa isi bage hormonii in biroul prezidential. Atunci era totul bine, frumos si la vara cald – barbatul poate sa mearga la curve, dar femeia trebuie musai sa stea la cratita. Cand cea inselata era Maria Basescu, nu era o problema, nimeni nu il facea pe „alesul neamului” de ras, dar cand cel inselat este Johannis, brusc, in mintea „nasului” a explodat o problema…

Cam asta ar fi primul standard dublu al lui Moraru.

  • ditamai presedintele SUA se poate „face de ras”, pe cand insignifiantul presedinte de la Cotroceni nu!

O alta eroare de judecata a lui Moraru este aceea in care indica faptul ca Johannis s-ar face de bascalia lumii daca l-ar insela consoarta! Fals! Scandalurile sexuale din curtea Casei Albe (aia de la Washington, nu aia din padurea Baneasa) tin primele pagini ale ziarelor americane si internationale destul de des – ba se aude ca primul afro-american al Americii a inselat-o iar pe prima doamna cu vreo cetateanca de culoare de a gasit-o prin curte, ba ca prima doamna s-ar fi cuplat cu vreun alb (piei, Satana!) pentru a se razbuna pe sotul ei. Cert este ca, pe langa scandalurile sexuale in care „se face de bascalia lumii” cuplul prezidential american, zvonul lansat de Moraru pentru un pic de trafic pe pagina proprie nu reprezinta nici macar cat o lovitura de prastie pe langa o salva de tun.

Concluzia

Apucaturile sexuale, amantlacurile si perversiunile cuplurilor prezidentiale nu trebuie sa faca subiectul stirilor serioase. Stirile serioase ar trebui sa ii ia la analizat din punct de vedere al eficientei conducerii tarii.

Nu ne intereseaza cu cine si-o pune prima doamna ci mai mult decat ne intereseaza incotro se duce tara aceasta. Dar, probabil, in lipsa de orice fel de activitate, cuplul prezidential romanesc este luat la puricat la numar de partide sexuale pe luna sau mai bine spus la numar de luni fara partide sexuale.

Manipularea opiniei publice

Indiferent daca acesta este doar un zvon sau daca este adevarat, opinia publica romaneasca va ramane cu imaginea unui presedinte incornorat si cu cea a unei neveste un pic cam zburdalnica pentru pozitia ei in stat si pentru pliurile de piele ce au inceput sa ii imbrace genunchii. Indiferent cat il iubeste sau nu, indiferent daca l-a inselat vreodata sau nu, indiferent care este adevarul din sanul familiei Johannis, opinia publica romaneasca a vizualizat-o deja pe Carmen calare pe antrenorul de tenis sau pe vreun director de scoala de la Sibiu. Iar asta dauneaza grav, in special la vot, acolo unde romanul nu prea tolereaza, asa cum a demonstrat si Moraru, curvasaria femeii, fie si la nivel de zvon, dar o ridica in slavi pe cea a barbatului.

De altfel, pentru a vedea cata strategie se pune in fiecare strop de manipulare, va mai atragem atentia asupra unui aspect: Radu Moraru nici macar nu a implicat ca „prima doamna” ar avea un amant ci ca „se pregateste sa isi faca unul”!!! Daca e sa se sparga vreo oala in capul cuiva, „nasul” nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase!

V-am mai spus, se apropie alegerile…pariem ca „incornoratul” a mai cazut cateva procente in increderea romanilor? Pai, cum sa mai ai incredere intr-un presedinte care nu e in stare sa isi tina consoarta acasa, daramite sa mai conduca o tara intreaga…

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

7 + 18 =