Din nou incearca unii sa ne abureasca in aceste zile cu „Revolutia României” si cu „luptatorii pentru libertate” – e normal si se intampla la fiecare sfarsit de an, odata cu data de 16 Decembrie. Adevarul este insa altul – nu exista revolutie pe care acest popor de mamaligari (o spunem cu mahnire pentru ca suntem precum o turma manata de ciobanii din Vest sau din Est, dupa caz) sa si-o facut singur – mereu am avut sprijin din exterior, sprijin care era acordat, bineinteles, conditionat: noi va ajutam sa rasturnati puterea si sa ajungeti la ciolanul puterii, voi ne ascultati apoi ordinele. Simplu…

EVENIMENTELE DE LA TIMISOARA – O PROVOCARE ORGANIZATA DE SERVICIILE STRAINE

Asta a spus Ceausescu. In penultimul lui discurs televizat, Ceausescu afirma despre evenimentele de la Timisoara:

Din datele de care se dispune pînă în prezent, se poate declara cu deplină certitudine că aceste acțiuni cu caracter terorist au fost organizate și declanșate în strînsă legătură cu cercuri reacționare, imperialiste, iredentiste, șoviniste și cu serviciile de spionaj din diferite țări străine.

Scopul acestor acțiuni antinaționale provocatoare a fost acela de a provoca dezordine în vederea destabilizării situației politice, economice, de a crea condițiile dezmembrării teritoriale a României, distrugerii independenței și suveranității patriei noastre socialiste.

Nu întîmplător, posturile de radio de la Budapesta și din alte țări au declanșat, încă în cursul acestor acțiuni antinaționale, teroriste, o campanie deșănțată, de ponegrire, de minciuni împotriva țării noastre.

Scopul – repet, după datele pe care le avem pînă acum și din poziția luată de cercurile revizioniste, revanșarde, de cercuri imperialiste din diferite țări — este acela de a distruge independența, integritatea, de a opri cursul dezvoltării socialiste a României, de a întoarce România înapoi sub dominație străină, de o lichida dezvoltarea socialistă a patriei noastre.

A mintit cu ceva? Nu… Istoria ne dovedeste ca in nicio privinta fostul lider al Romaniei Socialiste nu a mintit – iata-ne, dupa 27 de ani, sub ocupatia economica si militara a altor puteri straine. Ne-am pierdut independenta in favoarea unor puteri imperialiste straine…Romania este stat vasal, in ciuda a orice ar fi trecut in Constitutie.

Ceausescu nu mintea – „revolutia” era de fapt organizata de serviciile straine

Ceausescu devenise indezirabil, atat pentru Moscova, intrucat nu adera la ideea lui Gorbaciov, celebra Perestroika, o idee care a distrus de fapt Imperiul Sovietic, cat si pentru marea Finanta Mondiala, intrucat reusise, in nebunia lui, sa plateasca intreaga datorie externa a Romaniei iar acum se pregatea, impreuna cu unele state, sa devina la randul lui creditor si sa poata imprumuta state in curs de dezvoltare. Nebun? Poate, dar nu mai nebun decat idiotii care au condus Romania din 1990 incoace si care au indatorat-o pana la refuz – daca in 1989 Romania avea peste 3 miliarde de dolari rezerva valutara si incepea sa acumuleze, acum are peste 100 de miliarde de dolari datorii! Pe langa aceasta, industriile distruse, oamenii mai saraci ca inainte, populatia indobitocita si traind cu iluzia de mai bine de peste 27 de ani incoace.

Asa zisa „Revolutie” a fost organizata de serviciile straine rusesti si maghiare, cu sprijinul celor care sustineau Finanta Mondiala si carora comunismul nu li se mai parea un model prea eficient de indobitocire si inrobire a populatiei. Ceausescu avea dreptate – se dorea dezmembrarea tarii, pe modelul care avea sa fie folosit ulterior in Kosovo; dovada acestui adevar consta in provocarile maghiarimii din Mures in cadrul evenimentelor din 20 si 21 martie 1990, atunci cand hoardele bozgurimii au atacat romanii din comunitatile respective. Faptul ca evenimentele din martie au fost organizate si premeditate este dovedit si de modul in care romanii ucisi si lasati sa zaca pe strada erau portretizati in presa maghiara si occidentala drept „etnici maghiari” omorati de romani. Pe modelul care avea sa fie „inaugurat” in Kosovo, se dorea interventia straina militara in Romania, pentru „apararea populatiei minoritare” si constituirea unui nou stat prin ruperea unei bucati din Ardeal.

Nici la Bucuresti nu a fost Revolutie…

La Bucuresti, fortele neo-comuniste, in frunte cu „revolutionarul” Ion Iliescu, pregatite sa insceneze „revolutia” in martie, au profitat de evenimentele de la Timisoara si au declansat procesul preluarii puterii prin inscenarea unei „revolte populare” mult mai devreme, in decembrie. E drept, pe langa cei care cunosteau sirul logic al evenimentelor ce urmau sa aiba loc si care actionau in baza unui plan precis, au iesit pe strazi si o serie de inconstienti care, luptandu-se cu fortele armate, aveau impresia ca fac un bine tarii pentru ca o eliberau de sub „jugul dictaturii”. Ei bine, tot ceea ce au facut acei „tineri frumosi si liberi” a fost sa moara (o parte din ei), sa isi ucida compatriotii (o alta parte din ei, care au primit arme) sau sa favorizeze trecerea puterii in mana neo-comunistilor condusi de Ion Iliescu.

„Revolutia” a fost o idee, nu un eveniment. S-a dorit ca evenimentele sa fie portretizate drept „revolutie” insa in Romania nu a existat o revolutie in adevaratul sens al cuvantului. O gasca de comunisti, in frunte cu Ion Iliescu, au organizat o mascarada in urma careia mii de tineri si-au pierdut viata si mai apoi miliarde de dolari au fost sustrase din tara – unele miliarde din conturile tarii, alte miliarde prin „privatizarea” (a se citi vanzarea pe nimic) a sute de fabrici si uzine, alte miliarde prin delapidarea si sustragerea ori comisionarea anumitor contracte publice.

Va este clar acum?

Cei care aniverseaza acele evenimente pe care unii le-au numit in mod manipulator „revolutie” aniverseaza, in inconstienta lor, momentele fericite pentru Iliescu si gasca de comunisti care au preluat puterea in Romania. Atat. Mai aniverseaza si faptul ca mii de tineri au murit, secerati de gloante, pentru a se justifica denumirea care urma sa fie data LOVITURII de STAT.

Aniversezi cumva „revolutia”? Inseamna ca esti ori nomenclaturist, ori nu te duce capul. Informeaza-te si apoi revino-ti in fire – poporul roman nu si-a facut niciodata „revolutii” singur. Vezi cine a profitat si inca profita de Romania din 1990 incoace si apoi sa ne spui si noua ce „revolutie” a fost in 1989.

Bonus, un film realizat de TVR in care se dezvaluie cine erau „teroristii” si cine i-a fabricat:

Share.

Despre Autor

Un comentariu

  1. domnilor, apreciez mult munca domniilor voastre. aceste informaţii ar trebui să ajungă la multă lume, căci, în ţara asta e nevoie de educaţie, de informaţie amplă şi corectă. nu de manipulare şi minciuni. de aia se ajunge unde s-a ajuns acum: din ignoranţă! de ani de zile am în minte teoria aceasta cu aşa-zisă revoluţie, iar citind articolul acesta, am avut confirmarea. fără să-l adulez pe Ceauşescu, pot spune că a fost un statistician desăvârşit, un clarvăzător şi un patriot. apoi vin celelalte atribute care nu-i fac cinste. dar să fie Ceauşescu comparat cu ce e de la 90 încoace în fruntea acestei ţări, e doar blasfemie! oarecum, românul a vrut asta şi a obţinut. principiul de hoardă ne trage şi pe cei care nu gândim aşa laolaltă cu ei. căci dacă România se dezbină şi suferă, noi, chiar de ne putem duce viaţa şi-n alte părţi, vom suferi împreună cu ţara până la moarte. cel puţin eu pot afirma că mă simt onorat că m-am născut în România lui Ceauşesc, însă azi mă ruşinez să declar că sunt român. am suferit o involuţie.

Lasa un raspuns

3 × five =