…incat, in plina criza internationala, cu o Rusie si cu o America ce se infrunta pe teritoriul sau, unii sprijinind regimul lui Assad, ceilalti sprijinind rebelii, acesta sa fi recurs la un atac cu arme chimice impotriva copiilor sirieni?

Cine crede ca, dupa ce America a mintit intreg mapamondul in  legatura cu „armele de distrugere in masa” ale lui Saddam Hussein, fostul lider al Irakului, si au pornit in urma acestui pretext razboiul, acum Assad ar fi apelat el insusi la arma chimica pentru a da pretext americanilor sa porneasca o ofensiva impotriva sa?

Ati vazut imaginile cu copiii asfixiati in urma presupusului atac cu gaz sarin?

Imaginile au facut inconjurul lumii. Atunci cand arati cativa copii care se sufoca in urma unui presupus atac cu arme chimice, ii oferi pretext lui Donald Trump sa se refere la acestia in discursul sau in care isi justifica atacul cu rachete asupra bazei de unde americanii „cred” ca a pornit atacul; apoi, cand amesteci si divinitatea in discurs, succesul este asigurat, cel putin pentru capetele seci, manipulate, acesti zombie moderni, fara creier, care vad niste imagini la televizor si cred tot ce li se spune: „Niciun copil al Domnului nu ar trebui sa pateasca asa ceva” (Donald Trump).

Mai, sa fie. Cum ar veni, God bless America, nu-i asa?

De ce fabrica americanii stiri? Remember – stirea despre „armele de distrugere in masa” pe care le-ar fi detinut Saddam Hussein

Nu este prima data cand se intampla asa ceva. Americanii au fabricat stiri indiferent de situatie si au recurs la falsificarea lor oricand aveau nevoie sa isi justifice vreo actiune. Nu ca ar da un 50 de centi pe parerea lumii, dar au realizat ca este mai bine sa ai si mass-media de partea ta atunci cand declansezi atacuri impotriva altor tari.

Razboiul in Irak a pornit dupa ce americanii au fabricat stirea conform careia Saddam Hussein ar detine arme de distrugere in masa. Dupa ce americanii au atacat si au distrus Irakul, o tara care inca se afla intr-o anarhie totala, cu bombe artizanale care explodeaza la tot pasul si cu factiuni paramilitare care ataca alte factiuni si cu trupe ISIS neobosite in a ataca, rapi, viola si ucide populatia civila, nimeni nu a gasit niciun milimetru de arma de distrugere in masa in Irak! Nu tu arme chimice, nu tu arme nucleare, nimic!

Irakul a fost o tara atacata si distrusa, adusa in halul in care o vedeti, in urma unei stiri mincinoase, fabricata de catre americani si prezentata lumii intregi drept adevarata. Aceasta stire a permis declansarea razboiului in urma caruia americanii au castigat enorm din exploatarea campurilor petroliere si „reconstructia” unui Irak care foarte probabil nu se va mai reconstrui niciodata asa cum a fost.

Aceasta stire a fost una falsa.

Acum, aceiasi americani ne prezinta imagini lacrimogene despre „copiii lui Dumnezeu” care ar fi fost atacati cu gaz sarin. Americanii presupun ca atacul a fost declansat de catre regimul al-Assad, presupun ca acelasi atac ar fi fost declansat de la o anumita baza militara (fara sa aiba nicio dovada palpabila) si ataca respectiva baza militara cu 60 de rachete, distrugand avioane si ucigand militari si civili.

Nu vi se pare ca pute a hoit dinspre America?

Mirosul acela de hoit pe care il raspandeste manipularea in masa. Mirosul de hoit al minicunii pe care doar americanii o pot livra lumii intregi fara ca guvernele „aliatilor” sa cracneasca in front. Mirosul de hoit pe care minciuna americanilor il lasa in urma dupa declansarea atacurilor impotriva Siriei.

Mirosul mortii…

America a inceput sa miroasa a hoit, iar mirosul acesta va persista ceva timp prin regiune…

Vi s-a facut mila de acei copii?

Cui nu i s-ar fi facut? Atunci cand vezi un om care sufera, parca suferi si tu alaturi de el, daramite atunci cand vezi un copil. Aceasta s-a si dorit prin acele imagini – sensibilizarea opiniei internationale si, atentie, in special sensibilizarea tantalailor de europeni, cei care incepusera sa se trezeasca (dupa cateva atacuri teroriste comise de islamisti) si sa se opuna primirii refugiatilor in tarile lor. Acum, cum poti sa nu primesti pe cei care, chipurile, fug de un regim care isi ataca proprii cetateni cu gaz sarin?

„Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana” – va e mila? Perfect! De mila aveau nevoie si radicalii islamisti pentru a intra in continuare in casele voastre, pe strazile voaste, in metrourile voastre, in bisericile voastre…sau pentru a intra cu masina condusa in viteza in voi…

Apucati-va sa invatati cate ceva din Coran – nu stiti cand va prinde bine!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

seventeen − 4 =