Astazi vom vorbi despre un alt tip de manipulare. Una care implica stiinta si foloseste progresele obtinute de cercetatori in domeniul controlului mintii oamenilor prin intermediul ecranelor TV sau al monitoarelor computerelor. Pare SF?

Cautati pe Google numarul US 6506148 B2. Ati gasit? Este seria unui patent inregistrat in America, patent care confirma ceea ce se presupunea de mult: DA, exista posibilitatea ca oamenii, la nivel planetar, sa poata fi controlati prin intermediul monitoarelor tv si a ecranelor computerelor.

Sunteti curiosi cum?

Patentul US 6506148 B2

In SUA a fost inregistrat patentul cu numarul US 6506148 B2. Nu ar fi fost o mare stire (de altfel in SUA se inregistreaza anual jumatate de milion de patente) daca nu ar fi reprezentat dovada faptului ca cercetatorii au brevetat pe aceasta cale inventia care permite controlul mintii celor care urmaresc programele tv.

Bine, un control al mintii exista deja, devreme ce, la drept vorbind, orice stire sau calup publicitar manipuleaza comportamentul celui care priveste programul respectiv; am dezvaluit si noi aici, de atatea ori, modalitatea in care o anumita reclama sau o anumita emisiune TV ori program de stiri are elemente ce modifica la modul concret opiniile telespectatorilor.

UN AMANUNT – manipularea mediatica poate fi contracarata daca stii tehnicile de manipulare! Inventia patentata sub numarul US 6506148 B2, NU!

De ce?

Simplu – patentul priveste demonstratia faptului ca mintea umana poate fi manipulata/controlata prin intermediul unor impulsuri electromagnetice, precum cele emise de ecranele tv si monitoarele computerelor, la frecvente mici (1/2 Hertzi sau 2 Hertzi). 

Initial s-a observat legatura intre impulsurile electromagnetice si pielea umana la aceste frecvente, apoi s-a evoluat si s-a ajuns la a controla sistemul nervos. Controlul se realizeaza prin intermediul unei imagini de o anumita intensitate care este afisata pe ecranul computerului sau al aparatului TV, ulterior agentul manipulator (cel care detine controlul programului software sau al statiei tv) osciland intensitatea imaginii de la 0,1 la 15 Hz.

Stati asa…e mai mult decat atat!

Am uitat (intentionat, deh) sa precizam un singur aspect: patentul este inregistrat in 2001 de catre un „cercetator” despre care nu prea a auzit internetul…probabil ca au auzit cei care trebuie. Noi am aflat la randul nostru stirea de pe Anonews, canalul oficial al miscarii Anonymous, ei publicand recent articolul cu pricina…

Dar, va intrebam: din 2001 si pana acum, probabil (sigur!) a evoluat incredibil tehnologia, asa e? 

Putem sa scapam de acest gen de control in masa?

Desigur – doar daca am putea trai fara tv, laptopuri sau alte „gadgeturi”.

Apropos – voi cand v-ati petrecut ultima zi fara sa va uitati la porcariile pe care le debiteaza vedetele zilei la tv? Nu ati reusit, asa e? Bine, macar acum stiti ca este posibil sa fiti controlati si in alt fel prin intermediul televizoarelor si computerelor.

Manipularea media e mic copil pe langa manipularea prin intermediul controlului campurilor electromagnetice. Pentru ca, in definitiv, daca mananca unul rahat la televizor, il poti lesne combate cu argumente; dar, cand incep undele electromagnetice sa iti influenteze sistemul nervos, nu prea mai sunt sanse de a scapa de acest control.

Acum stiti de ce uneori conationalii nostri (si nu numai) o comit grav – ba voteaza cate un strain in fruntea tarii, ba ies in strada sa isi omoare semenii necorporatisti, ba au impresia ca fac revolutii daca se plimba ca oile pe strada zeci de kilometri pe fiecare seara trantind cu sticlele de plastic de asfalt.

Share.

Despre Autor

4 comentarii

  1. Mda… E clar că puteţi fi acuzaţi de complotism, negativism şi dân ălea… Eu sunt convins că toate aceste lucruri, şi nu numai, se fac. Şi ştiţi de ce? Nu pentru că (nu doar!) o scrieţi dumneavoastră aici, ci pentru că, dacă mă uit împrejurul meu, chiar de nu văd nici undele, nici chestii dubioase pe TV sau PC, văd clar, evident, de netăgăduit EFECTELE! Îndobitociţi, prostiţi, manipulaţi! Mai ales la noi şi în alte câteva ţări est-europene, care au devenit, odată cu căderea zidului din Berlin, gropile de gunoi ale Occidentului! Şi nu numai, dar nu asta e tema. Printre toate mizeriile pe care românul le devorează azi că îi sunt date (la preţuri exorbitante!) de fraţii vestici, cine îmi garantează că nu ni se „transmit” şi alte otrăvuri care să ajute la manipulare sau chiar să manipuleze!? Nimeni! Şi de asta sunt convins! Mai trebuie timp ca să iasă la iveală! Vă felicit! Continuaţi!

  2. Daca gasiti informatii, ar fi util sa publicati un articol privind efectul stroboscopic folosit in manipularea tv

Lasa un raspuns

seven + 2 =