Intrebarea e retorica. Bineinteles ca nu…indiferent ce ai facut in ultimii 27 de ani, Romania a mers din rau in mai rau si am ajuns, in numele unei democratii prost intelese si mai prost aplicate, sa avem astazi un presedinte pe care il doare (la propriu si la figurat) in fund de tara, un guvern aservit intereselor strainilor, o tara ocupata de catre o forta militara straina si o economie si industrie distruse de interesele puterilor occidentale. Iti place?

Normal ca nu…

Tarii nu ii va merge mai bine nici daca saptamana viitoare votezi PSD sau PNL sau USR sau PMP sau dracu’ sa-i ia pe toti. I-ai votat oricum de-a lungul vremii si ai fost de fiecare data dezamagit…

In ’90, romane, l-ai votat pe Iliescu si gasca de nomenclaturisti comunisti de mana a doua, crezand ca astfel blochezi pe „strainii” Ratiu si Campeanu. Nu-i asa, ai crezut prostiile lui Iliescu – chipurile Ratiu vindea copii iar Campeanu avea probleme cu drogurile.

In ’96, romane, l-ai votat pe „tapul” Constantinescu. Ai spus ca scapi tara de comunisti. Dupa ce patru ani ai vazut cum „chiorul” Ciorbea, premierul, facea apel la tine sa strangi cureaua ca sa iti mearga bine in timp ce gasca lui privatiza si distrugea industrii intregi si disponibiliza zeci de mii de oameni. La final de mandat fiul presedintelui era implicat in scandalul traficului de tigarete iar „tapul” incepea sa arunce zvonul ca „a fost invins de sistem”. O s-o mai auzim pe asta, chiar in zilele noastre, de la oameni care au creat sistemul…

In 2000, romane, ai avut o tentativa sa votezi un patriot dar te-ai razgandit – omul promisese ca va pune la zid toti coruptii si ii va impusca cu mitraliera pe stadioane. Te-ai speriat, probabil – te simteai cumva cu musca pe caciula sau iti era teama ca va disparea jumatate din populatia Romaniei? Ori poate ai crezut prostiile pe care gasca de nomenclaturisti comunisti pe care o votasei in ’90 ti le bagase in cap – cum ca Vadim va incepe razboiul cu ungaria daca va iesi? Prost ai fost – votul tau din 2000 l-a adus din nou la putere pe Iliescu si gasca de nomenclaturisti.

In 2004 ai votat cumva anti-sistem – asa ai crezut tu, care vedeai in Basescu („draga Stolo…”) si in alianta DA salvarea Romaniei. Votul tau, pe care il credeai anti-sistem si prin care „chiorul” (al doilea in istoria politicii romanesti) a ajuns la putere s-a dovedit de fapt a fi si votul care a creat „sistemul ticalosit” format dintr-o gasca de securisti, militieni, procurori comunisti si neo-comunisti pe care Basescu i-a instalat in functii si cu ajutorul carora a ramas la putere 10 ani fara sa faca absolut nimic pentru tara! Mai mult, tara a intrat intr-o era a neo-securitatii, a terorii instaurate de catre DNA si a saracirii crunte a clasei de mijloc.

In 2014 ai avut din nou impresia ca votezi impotriva sistemului atunci cand l-ai preferat pe neamt in locul lui Ponta. Din nou te-ai inselat. Johannis era exact omul sistemului – acel sistem format din aceiasi securisti, neo-securisti, procurori la care se adaugau acum si reprezentantii fortelor de ocupatie militare si economice a Romaniei – americani si europeni.

Acum te cheama din nou la vot…

Va fi inca o oportunitate de a pune capat sistemului pe care tu o vei irosi. O vei irosi pentru ca vei merge la urne sa votezi cu PSD, PNL, PMP, USR, UDMR sau indiferent ce alt partid iti trece tie acum prin cap.

Orice vot acordat unei formatiuni sau candidat in detrimentul altuia nu inseamna decat ca legitimezi aceeasi clasa politica in functii. Nu inseamna decat ca vei fi condus de un incomptetent anti-roman in loc sa fii condus de un alt incompetent anti-roman.

Ai impresia ca daca votezi PNL si nu PSD vei schimba ceva in tara? NU! Va fi la fel, ba chiar mai rau…

Ai impresia ca daca votezi PSD in loc de USR, vei schimba ceva in tara? NU, va fi mai rau…

Ai impresia ca daca votezi PMP in loc de ALDE vei schimba ceva in tara? NU…

Ai inteles?

Indiferent cu cine votezi, legitimezi in functii aceeasi gasca de profitori de pe urma ta, interesati doar de cum sa-si ascunda milioanele de Euro prin strainatate si cum sa-si mai ridice un etaj la vilele lor de prost gust. Indiferent pe cine votezi, legitimezi in functii publice o gasca de anti-romani care nu vor indrazni niciodata sa elibereze tara de jugul cotropitorilor militari si economici.

Sunt aceeasi, romane! Nu te lasa manipulat!

Pe 11 decembrie stai acasa. Absenteismul este singura solutie pentru ca actuala clasa politica, in integralitatea ei, sa dispara. Resetul clasei politice va insemna si un nou inceput pentru Romania – abia atunci poporul va avea o speranta pentru mai bine…

#pe11stauacasa

Share.

Despre Autor

2 comentarii

Lasa un raspuns

seven + two =