Diferenta dintre Politic Scam si Politic ScaN

Pentru cine nu stie diferenta dintre Politic Scam si Politic ScaN vom spune pe scurt ca noi, Politic Scam, suntem „originalul” in timp ce „Politic ScaN” sunt o inventie a celor de la „Stiri pe surse”, un site care in ultimul timp s-a transformat in „Bancuri pe surse” intrucat „stiri” proprii nu mai furnizeaza de mult; multe dintre stiri si dezvaluiri sunt de fapt preluate din alte ziare, unele precum National, dar nu numai.

Asadar, Politic ScaN reprezinta o rubrica de pe site-ul stiripesurse.ro – spunea cineva ca ai succes atunci cand vezi ca lumea incearca sa te imite in ceea ce faci si din fericire noi, Politic Scam, nu ducem lipsa de astfel de exemplare. In rubrica celor cu ScaN sunt prezente, chipurile, analize politice (in mintea celor care au nascocit aceasta rubrica, politicscan ar fi insemnat o „scanare”, o radiografiere a situatiei si evenimentelor politicii romanesti). In realitate, cei de la „scan” dau cu bata in balta de foarte multe ori si apoi se mira de ce nu prind peste… Saptamana aceasta au aruncat insa in online o mare gogomanie, apoi s-au bucurat vazand ca le ajunge numarul de cititori la o cifra pe care nu au pupat-o neam pentru vreun articol: Sorin Ovidiu Vantu, cea mai proasta veste pentru PSD.

Politic ScaN manipuleaza din nou: Sorin Ovidiu Vantu l-a denuntat pe Bogdan Olteanu!

Gogomania a pornit de la articolul neinspiratilor de la Stiri pe Surse, via Politic ScaN, care au „lovit” online-ul romanesc cu aceasta gogomanie – chipurile, in imaginatia lor, Sorin Ovidiu Vantu l-a dat in gat pe Olteanu cu privire la milionul de Euro pe care acesta din urma l-ar fi predat mai departe lui Tariceanu, pe atunci premier, pentru numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii.

O minciuna!

Sorin Ovidiu Vantu este un tip care, dincolo de orice probleme penale, are cuvant si onoare fata de persoanele apropiate, iar cei pe care ii „ungea” din cand in cand faceau parte din aceasta categorie. Un hot tine la onoarea lui, asa cum in Sicilia mafiotii isi jurau credinta chiar si mai presus de religie sau familie – pe acest fir logic si cunoscand faptul ca Vantu, la cat a fost de harsait prin puscariile comuniste sau capitaliste, am realizat de la bun inceput ca acesta nu avea cum sa isi tradeze apropiatii, aflati in aceeasi situatie ca el sau in postura de „gulere albe” inca neprinse cu mana in borcanul cu miere al banului public…

„Dezvaluirea” lui SOV, din puscarie

Asa cum era limpede pentru toti, mai putin pentru neinspiratii de la Stiri pe Surse, via Politic ScaN, Sorin Ovidiu Vantu a confirmat intr-o postare pe Facebook ca nu el este cel care l-a dat in primire pe Olteanu. De altfel, presa serioasa a confirmat la randul ei aceasta varianta, demonstrand ca cel care a facut denuntul este un fost apropiat al lui Vantu, in prezent inchis la randul lui, pe numele lui de fricos Ionut Adrian Eftimie:

SOV

Neinspiratilor de la Stiri pe Surse via Politic ScaN

Recte, neinspiratilor – Sorin Ovidiu Vantu spune, daca nu stiti sa cititi, ca Ionut Adrian Eftimie (posibil purtator de fusta in penitenciar), a facut un denunt atat impotriva lui Olteanu cat si impotriva lui Vantu. Cum ar veni, Vantu e victima in cadrul acestei situatii si nu turnator, asa cum il faceti voi. A! Si inca ceva – in aceste conditii, elucubratia voastra cum ca Vantu ar dori sa il traga dupa el pe Tariceanu si odata cu Tariceanu sa blocheze o eventuala uniune PSD cu ALDE cade, nu? Recte, daca Vantu nu l-a dat in gat pe Olteanu…probabil ca intelegeti pana si voi acum, nu?

Concluzie

Uneori e bine sa-ti vezi lungul nasului si sa nu te dai mare analist politic atunci cand nu esti… Asa ca, Politic ScaM recomanda evitarea stirilor pe surse ale celor de la ScaN, asta ca sa nu fiti manipulati in directia in care doresc ei sa bata vantul sau Vantu…

Sursa foto: metro.co.uk

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

1 × 2 =