Se spune ca politica e o curva. Ei bine, o spunem si noi de atata timp insa vedem in continuare romani care se inghesuie la urne pentru a vota…curvele politice ale Romaniei. Haideti sa va faceti o imagine adecvata…se pare ca pana acum nu au fost lucrurile limpezi.

Curvele politice ale Romaniei

Stim ca Basescu a inventat sistemul in Romania; sistemul in definitia lui pe care o dadeam in acest articol despre miscarea anti-sistem. Totusi, desi a patronat sistemul la cel mai inalt nivel, Basescu a pozat toata cariera lui politica intr-un sfant luptator anti-coruptie; de fapt, nenorocitul nu facea altceva decat sa se asigure de condamnarea dusmanilor politici, inhaitat fiind cu Coldea de la SRI si cu judecatorii pe care ii aveau in subordine. Stie, ma, crezi tu ca nu stie…

Acelasi Basescu plangea cu lacrimi de crocodil atunci cand sistemul nu mai avea ce sa faca si il condamna pe frate-su, dar in acelasi timp se confesa lui Ghita, la o cafea (sa nu spunem la un pahar ca se supara marinarul) cum s-a asigurat prin judecatoarea Camelia Bogdan, o alta luptatoare pentru dreptate, de condamnarea la ani grei de puscarie a patronului Antenelor, dusmanul lui numarul 1.

Ghita, pe de alta parte, se bucura de contractele banoase cu statul si de imunitatea care ii era oferita de prietenia cu Coldea si cu Kovesi, atunci cand cantau impreuna cu lautarii „La Chilia in port”, varianta institutionala, dar a stiut sa rupa lantul de iubire si sa dea totul in vileag atunci cand i-a fost pusa pielea in joc.

Kovesi si Coldea, niste patrioti, luptau pentru dreptate dar, ca un facut, executau doar dusmanii sistemului, favorizand exclusiv capitalul strain in detrimentul celui autohton; rand pe rand „patriotii” au bagat la puscarie, au santajat si intimidat pe oricine le-a stat in cale, de la premierul Romaniei si pana la cei mai bogati afaceristi romani. In plus, opreau proiecte de infrastructura pentru ca Romaniei, desi era lihnita de foame, ii trebuiau…arme!!!

Udrea, un alt exemplar politic, desi se ciondanea in fiecare seara cu premierul Romaniei la televizor, stia, pe de alta parte, sa mearga spasita la el in cabinet, impreuna cu Ghita, si sa-i ceara numirea prietenei ei Kovesi in functia de procuror sef al DNA; premierul Romaniei, santajat si de Coldea cu niscaiva probleme de imagine prin SUA, a cedat si a numit-o pe Kovesi in functia respectiva, in ciuda a ceea ce credea despre ea. Ba, mai mult, i-a si atentionat pe Udrea si Ghita ca aceasta ii va aresta si pe ei la un moment dat.

Kovesi, desi a stiut sa investigheze cazul acela cu interventia la premier a unui politician local din Mehedinti pentru numirea unui politist intr-o anumita functie, nu s-a investigat si pe ea atunci cand Coldea, Ghita si Udrea au intervenit la premier pentru numirea ei in functie! In plus, dupa un anumit timp, a stiut sa investigheze exact pe cei care au asigurat numirea ei in functie – Ghita si Udrea!

Frectie la picior de lemn fara finalizare

Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca oamenii astia pe care i-am enumerat mai sus sunt nimic altceva decat niste curve politice. Unele atat de mari si de lipsite de scrupule incat, desi la un moment dat se pupau pe bot si pe sub coada (la propriu si la figurat) in grup, au ajuns sa se razboiasca intre ei si sa toarne totul din casa:

– Udrea se razbuna pe Basescu si ii arata degetul la nas dupa care se intinde in cersafurile tuturor barbatilor care ii ies in cale, ca sa ii arate de ce e ea in stare (de parca Basescu nu ar fi stiut)

– Ghita devine „pentiti” (mafiot care divulga secretele mafiei) si incepe a dezvalui toate hotiile si parangheliile pe care le facea impreuna cu Coldea si Kovesi

Kovesi se jura ca nici nu l-a cunoscut pe Ghita si nici nu a chefuit cu el dar se da de ceasul mortii sa il gaseasca pentru a-i inchide gura sloboda

Basescu ameninta pe toti ca are el niste inregistrari cu toata lumea, dar in acelasi timp se arata a fi fata mare si se rusineaza cand afla ca Ghita l-a inregistrat tocmai pe el.

Una scurta?

Mai duceti-va dracului cu politica voastra!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

eighteen − 2 =