Citim pe Hotnews, portalul pro-occidental al mediului online romanesc, cum ca ceea ce s-a intamplat la Bruxelles, cand liderii tarilor din UE au votat in cateva minute liniile directoare ale negocierii Brexitului cu Marea Britanie reprezinta o demonstratie de unitate.

Serios?

Despre „unitatea” tarilor membre ale UE

Scriam la 1 ianuarie un articol care marca un deceniu de apartenenta a Romaniei la Uniunea Europeana – 10 ani de (m)UEUnii cititori ne-au dat dreptate, altii ne-au injurat…

Articolul nu facea altceva decat sa rememoreze toate „avantajele” pe care tara noastra le-a avut de cand este membra a acestei organizatii. Poate cel mai mare „avantaj” este ca am devenit vasali ai altor neamuri iar ordinele pentru intreaga tara nu mai vin de la Bucuresti ci de la Bruxelles si Berlin.

Daca Romania nu a putut in 10 ani deveni egala tarilor din Vest, economic, ca influenta in politica europeana si ca perspective de viitor, de ce am numi aceasta organizatie o „uniune”? Uniunea Europeana, dragi cititori, nu exista; exista, intr-adevar o organizatie formata din 27 de state, dintre care unele decid ce linii politice si economice sa urmeze celelalte, dar, din pacate, doar atat.

Ce vrea sa ne transmita portalul de stiri pro-occidental Hotnews…

…este ca faptul ca liderii tarilor membre UE sunt mai uniti ca niciodata si ca iubesc Uniunea Europeana mai mult ca niciodata.

Avem o intrebare pentru cei care au scris acel articol…

Voi ati mers vreodata la curve?

Curvele alea de pe centura care iti fac un sex oral la foc automat pentru ca le dai 50 de lei. Sau curvele de apartament, nu cu mult mai scumpe…

Ei bine, faptul ca iti face curva un sex oral la foc automat si te termina in cateva minute inseamna ca te iubeste nespus? Nu, inseamna doar ca executa ce i s-a cerut – un sex oral.

Ei bine, cam asa sta treaba si cu liderii tarilor din UE care au votat la foc automat ce li s-a ordonat.

V-ati rusinat?

Dragostea de tara nu ar trebui sa cunoasca rusine…

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

6 + one =