Intr-un editorial publicat in La Stampa si preluat de EVZ, Vladimir Putin vorbeste despre Cel de-al Treilea Razboi Mondial, America, razboiul contra terorismului si extremismul musulman. Ca de fiecare data, franc, deschis, spunand lucrurilor pe nume…exact opusul modului in care se comporta, de exemplu, liderii nostri sau cei ai „tarilor aliate”. Curvasaria politica nu a ajuns inca la Kremlin si asta e foarte bine…

Putin despre Cel de-al Treilea Razboi Mondial

Adevărul este că Rusia nu are nicio intenţie de a ataca pe nimeni. Numai Europa are 300 de milioane de locuitori. Suma populaţiei din ţările membre ale NATO cu SUA este de 600 de milioane, probabil. Rusia are doar 146 de milioane de locuitori. Este pur şi simplu ridicol să vorbim despre asta. Dar această idee continuă să fie exploatată pentru anumite scopuri politice.

Da, stim, multi dintre cei care cititi aceste randuri aveti inoculata ideea cum ca Rusia e inamicul iar SUA sunt aliatii nostri. Adevarul este ca bocancul militar strain care patrunde intr-o tara, cu exceptia situatiei in care se doreste eliberarea acelei tari, este inamic, in orice situatie. Romania nu trebuia sa accepte invazia militara americana, punct! Restul, cu minciunile americanilor cum ca Rusia se pregateste sa atace sunt niste ineptii despre care v-am relatat in repetate randuri si v-am spus si noi ca folosesc Americii pentru a-si spori cheltuielile in cursa inarmarii, una extrem de profitabila pentru industria de armament americana. O spune si Putin, la fel de clar:

De asemenea, în mod continuu se reproduce clişeul ameninţării imaginare şi fictive, precum infama „ameninţare militară rusă”. De fapt este o afacere importantă prin care se măresc bugetele pentru sectoarele militare ale ţărilor, aliaţii servesc interesele unei singure super puteri, se extinde NATO, se măreşte infrastructura Alianţei, se amplasează baze militare şi armament nou în apropierea granițelor noastre. Evident este convenabil să te prezinţi că apărător al civilizaţiei împotriva a cine ştie ce barbari noi.

Ce spune una din regulile Decalogului Manipularii? Creeaza o amenintare falsa, artificiala, careia sa ii oferi tot tu solutii! Astfel, poporul te va admira, asa cum ii admira acum toti prostii pe americani care, chipurile, prin amplasarea scutului anti-racheta ar fi rezolvat problema inchipuitului atac al Rusiei impotriva Romaniei. Dar, minti bolnave sunt destule, la fel ca si minti proaste, iar Romania nu duce lipsa nici de una nici de cealalta…

Putin despre alegerile din SUA

Inainte de alegerile din SUA, propaganda sistemului american, pentru a-i determina pe americani sa voteze cu Trump, a scos o gogorita – chipurile, hackerii rusi se pregateau sa fraudeze alegerile din SUA, acolo unde sistemul de vot este unul electronic. Putin explica si aceasta situatie:

O altă problema imaginară este aceea a isteriei – nu poate fi numită altfel – care s-a dezvoltat în SUA în ceea ce priveşte influenţa pe care Rusia ar avea-o în alegerile prezidenţiale. Din câte se pare Statele Unite au alte probleme reale şi urgenţe: de la datoria publică uriaşă la creştrea tragediilor marcate de folosirea armelor de foc, la intervenţiile violente, abuzive ale poliţie. Dar, e mai simplu că în loc să acţionezi asupra cauzelor şi a posibilelor soluţii să distragi atenţia oamenilor cu aşa-zişi hackeri, spioni şi agenţi de influenţă ruşi. Oare crede cineva că Rusia poate influenţa opţiunea poporului american în vreun fel? Este cumva America o republica bananieră? America este o mare putere.

La modul sincer, se pare ca un roman a fost geniul in manipulare din spatele a aproape jumatate din viralele care au influentat alegerile americane, si nu rusii. Dar americanilor li se baga Rusia ca inamic pe gat pana s-or sufoca cu totii si atunci sa te tii…

Putin despre razboiul impotriva terorismului…sau modul in care il mimeaza unii

Vedem toţi ce se întâmplă în Afganistan, Irak, Libia şi în multe alte ţări. Mă întreb: unde sunt rezultatele luptei contra terorismului şi a extremismului? … Ne aducem cu toţi aminte de entuziasmul capitalelor pentru aşa numita „primăvară arabă”. Ce s-a ales astăzi de acele manifestaţii curajoase? Apelul Rusiei la o lupta comună împotriva terorismului este ignorat. În plus, grupări teroriste continuă să fie înarmate, întărite, susţinute în speranţa că vor putea fi folosite încă o dată în scopuri politice personale. Este un joc foarte periculos.

Are sau nu are dreptate? Noi spunem ca are. Am si scris despre asta un articol – cui foloseste de fapt joaca asta de-a lupta impotriva teroristilor. Si cum s-au finantat anumite grupari teroriste si de ce…

Celor care inca mai cred ca daca nu esti cu americanii esti cu rusii…

Va sperie adevarurile? Va sperie faptul ca „aliatii” nostri americani nu au ridicat si nu vor ridica un deget pentru vasalii din Romania? Va sperie faptul ca Romania a acceptat invazia militara americana fara sa protesteze nici macar diplomatic? Va sperie ca Romania a fost mintita de catre „aliati” cu razboiul pe care mancau unii rahat ca ar fi pe cale sa il declanseze rusii?

Apropos – daca maine Romania si-ar lua inapoi Moldova, nu cumva s-ar regasi in aceeasi postura cu a Rusiei care si-a luat inapoi Crimeea? Cum v-ar conveni sanctiunile internationale impotriva Romaniei intr-un asemenea caz? Va mira de ce ambasadorul american de la Bucuresti se pozeaza pe unde apuca cu carpa secuimii? Va mira de ce ambasadorul american de la Chisinau a pledat pentru separarea in continuare a Moldovei de Romania?

Voi nu vedeti ca nu ne mai conducem noi tara? Nu vedeti ca destinul Romaniei este facut de altii si, asa cum odata ne imparteau niste nenorociti pe un servetel la Yalta, acum ne-a impartit afro-americanul de la Casa Alba cu Bruxelles-ul si cu Merkel pe vreun ecran de laptop?

Asteptam cu acelasi interes ca si voi evolutia relatiilor americano-ruse in perspectiva instaurarii la Casa Alba a unui caucazian, dupa 8 ani de asteptare. Afro-americanul a aratat ce poate si, din pacate, a demonstrat ca a fost cel mai periculos om din istoria acestei planete…

Sursa foto: meritocratia.ro

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

four × 2 =