Ne-a atras atentia un videoclip care se propaga acum pe retelele de socializare si care a fost preluat de mass-media, atat cele conventionale cat si cele alternative. Clipul integral (si pe care va invitam sa il urmariti), postat pe pagina de Facebook a celor de la Nu suntem manipulati contine o scena de la protestele din Piata Victoriei, in care protestatarii au inceput sa injure furiosi cativa tineri care au „indraznit” sa afiseze un banner pe care scria – „ANAF – ‘jde mld E/an evaziune multinationale/De ce pentru straini esti soare si pentru romani esti ploaie?”

Injuraturile corporatistilor nu s-au oprit nici macar atunci cand au vazut ca sunt filmati; mai mult, disperatii au inceput sa traga de banner si i-au trimis pe cei care tineau bannerul in mana la „cimitirul de la Cotroceni”, cu aluzie la protestatarii pensionari care cereau demisia lui Johannis.

Baaaa, f***-ti caciula ma-tii! Ce-aveti cu strainii?

Reacție sălbatică la protestul din Piața Victoriei

Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei în data de 8.02.2017, deoarece au fost deranjați de mesaj. Se poate observa cum, sub aparența unui protest liber și spontan împotriva corupției, există o rețea de indivizi care deține controlul total asupra mesajelor și sloganelor. Se pot recunoaște activiști USR, PNL, PDL și apropiați ai Monicăi Macovei.Imensa majoritate a participanților sinceri au impresia că toți ceilalți aflați la protest sunt ca ei și urmează mimetic, cu naivitate și euforic, comenzile primite. Au convingerea că salvează România…

Posted by Nusuntemmanipulați on 9 Februarie 2017

Ce-avem cu strainii? Nimic. Avem cu romanii care se caciulesc pe la usile strainilor, daca tot veni vorba de caciula…

Corporatistii – deranjati de o intrebare legitima. De ce?

Clipul de mai sus reprezinta dovada faptului ca in Piata Victoriei lucrurile sunt controlate, la nivelul strazii, de catre corporatisti si de catre cei care sunt platiti sa sustina corporatiile si interesele strainilor in Romania.

Desigur – pe langa nucleul dur al organizatorilor si al acolitilor acestora au venit si multi alti romani care au crezut ca in Piata Victoriei se protesteaza impotriva coruptiei. De fapt, IN PIATA VICTORIEI SE PROTESTEAZA IMPOTRIVA ROMANILOR. In Piata Victoriei se protesteaza impotriva intereselor romanilor. In Piata Victoriei se sustin interesele FINANCIARE ale CORPORATIILOR STRAINE in Romania.

Cum de au ajuns romani de-ai nostri, nascuti si crescuti in Romania, sa sustina interesele strainilor in fata celor romanesti?

O spunea odata Holograf intr-un cantec – Banii vorbesc! Acei romani care urla ca disperatii, care injura, care arunca cuvinte grele oricarui conational de-al lor ce indrazneste sa sustina interesele romanesti sunt platiti de catre straini. Sunt patiti cu salarii, sunt santajati, sunt manipulati.

Cat sunt platiti romanii care lucreaza in „multinationale”? Am verificat si noi si sa stiti ca nu cu mult peste ce primesc in companiile romanesti. Bine, mai e ceva – una e sa spui ca lucrezi la „Raifaizan” si alta sa spui ca lucrezi la RATB – salariile sunt mai mari la ultima companie, romaneasca, dar totusi – parca la raifaizan suna mai cosmopolit si are lumea impresia ca esti „bancher”, chiar daca tot ce faci tu este sa incasezi banii clientilor sau sa raspunzi la telefon, ori sa ii faci cafeaua „SI-I-OULUI” sau sa dai cu capul de tablia mesei…pe dedesubt…sau pe dedesupt, cum vreti.

Pai, cum sa nu iesi sa urli la cei care sustin interesele romanesti cand tu te bagi zilnic sub masa strainului? Cum sa nu urli impotriva intereselor neamului tau cand pe tine te platesc strainii? Cum sa nu urli impotriva parintilor si bunicilor tai care protesteaza la randul lor la Cotroceni impotriva singurului presedinte care se dovedeste a fi atat de strain de interesele romanilor cat de strain ii e numele – cu voia dumneavoastra ( a celor care l-ati votat, desigur), Klaus Werner Johannis.

Concluzia?

A manifesta impotriva coruptiei e una si este o tendinta pe care o intelegem perfect, doar traim cu totii in Romania…

A urla pentru interesele strainilor si impotriva egalitatii de sanse intre firmele romanesti si multinationale, asa cum fac am vazut in clipul de mai sus, e alta!

Share.

Despre Autor

2 comentarii

  1. Barba Alba pe

    Harmalaia asta democratica face mult rau tarii noastre. Sa asteptam alegerile din Franta si din Germania si sa ne pliem si noi. Sper sa nu ne trezim intr-o dictatura. Oamenii manipulati gandesc intotdeauna cu mintea manipulatorului. Nu avem presedinte, din pacate! Johannis este un franar ! Franarul Ghinionnis !

    • Din pacate…asa e. 🙁 in orice caz, problema nu e ca nu avem presedinte – da-l dracului! Problema este ca nu avem clasa politica. Deloc. Din acest motiv este necesar resetul clasei politice – singura solutie: ABSENTEISMUL!

Lasa un raspuns

one × 3 =