…aflam ceva „inedit” – bai, romane, i-auzi ce zic procurorii astia militari ca au descoperit in dosarul „revolutiei”:

„Cineva a avut interesul să semene panică şi confuzie: ţinte false au fost plasate pe radarele armatei, iar difuzoare ascunse inoculau ideea că se apropie coloane de tancuri şi zeci de elicoptere. Aşa au fost înspăimântaţi demonstranţii care cereau la Bucureşti plecarea dictatorului.”

Pai au trebuit sa treaca 27 de ani ca sa aflam ce se stia inca de la „revolutie”?

Opinia noastra despre „revolutie” este ca nu a fost nicidecum o revolutie ci o lovitura de stat organizata, cu sprijinul puterilor straine, de niste baieti destepti, care au facut foarte multi bani dupa evenimentele respective ,intrand in politica, si aici intra in special primele guverne post-decembriste si primii imbogatiti pe banii publici – Iliescu si gasca ce au mintit ca FSN, prima emanatie politica post-decembrista, nu va candida la alegerile din ’90 dar a facut-o. Acela a fost primul indiciu ca ceea ce s-a intamplat la „revolutie” a fost o lovitura de stat organizata de catre opozantii regimului Ceausescu, nu ca sa scape tara de comunism, ci pentru a se instaura ei la butoane.

Cam despre asta este vorba in ceea ce priveste „revolutia” – nu a fost nicio revolutie iar certificatele de „revolutionar” ar trebui interzise pe teritoriul Romaniei cu exceptia celor care ar fi (multi ani cu sanatate inainte!) emise pentru Revolutia din 1848 sau cea din 1821. Dar, daca inca nu avem Nemuritori printre noi, din clanul MacLeod, higlanderi de seama, atunci nu ar trebui sa existe niciun roman cu certificat de revolutionar …asta ca tot e ancheta asta acum cu „revolutionarii”.

Si totusi, asa cum spuneam, nu intelegem de ce ni se prezinta ca pe o mare descoperire a procurorilor ceea ce se stia inca din acele zile si despre care au vorbit deschis, public, rand pe rand, militari, martori ai evenimentelor, civili, persoane publice – da, in Bucuresti actionau acele „simulatoare” de foc care imitau zgomotul produs de armele automate si focul de la gura tevii, astfel incat militarii sa aiba ocupatie si sa se „impuste” cu cladirile. Da, in Bucuresti au fost aduse aparate care virusau radarele militare si faceau sa apara tinte false. Da, in Romania s-au dat arme civililor, ilegal, si li s-a spus ca „pe strazi circula in voie teroristi”.

De ce au murit totusi atatia oameni in acele zile?

Simplu dar tragic: in primul rand pentru ca au fost impuscati de soldati. Este primul adevar care a fost ascuns acestei natii, inca din acele zile – „armata e cu noi” era un slogan care devenise prea puternic si orice acuzatie la adresa militarilor pentru fapte pe care le comisesera inainte de a „fi cu poporul” au fost trecute sub tacere. Armata devenise in acele zile un simbol al luptei impotriva…teroristilor, armata luptase cu…cladirile pe strazile Bucurestiului (dovada urmele de gloante care si acum sunt pe ziduri). Armata devenise un punct de reper si a ramas pana in zilele noastre un punct de reper (cetatenii bifeaza si acum, in draci, in sondajele de opinie, armata ca fiind una din institutiile in care au cea mai mare incredere, desi soldatii nostri, o mana de oameni, nu ar fi in stare sa ne apere nici macar de o adiere de vant dinspre Armata Rosie, daramite de primele gloante „sovietice”).

Un secret? Nu. Se stia asta – armata a tras in populatie si mai apoi a dat vina pe „trupele de securitate” ale Ministerului de Interne. Niste idioti iar poporul a pus botul – erau vremurile acelea cand prostimea era proasta, nu ca acum ar fi cu mult mai desteapta.

In al doilea rand, faptul ca Iliescu a autorizat inmanarea de arme civililor a facut ca numarul victimelor sa creasca exponential – pe de o parte pentru ca racanii habar nu aveau ce e aia lupta de guerilla (poate unii dintre ei trasesera de doua ori la „tinta piept cu cercuri numarul 4”, dar restul nu) si atunci si-au luat gloante in scafarlie de la soldatii adevarati, care ii confundau cu teroristii; pe de alta parte pentru ca, avand arme la ei, racanii au inceput sa traga in orice vedeau suspect pe strada, fapt care a inmultit numarul de victime in randul civililor nevinovati.

„Teroristii” erau de fapt, in functie de persoana pe care intrebai, ori civilii inarmati de Iliescu ori soldatii care trageau in civilii inarmati. Dezinformarea si manipularea militarilor si civililor a atins paroxismul in acele zile, iar Iliescu statea si se bucura pentru ca isi vedea visul de a ajunge mare conducator mult mai aproape cu fiecare mort in plus care ii era raportat.

Concluzia trista dar adevarata – nu a existat nicio „revolutie”

Poporul acesta nu este in stare sa faca revolutii ci doar lovituri de stat. In primul rand pentru ca prostimea romana e proasta si nu stie ce sa faca cu puterea atunci cand, doamne fereste, pune mana pe ea. De aceea, gloata e mereu manipulata si dirijata precum doresc elitele care se vor afla mereu la putere.

Situatia tarii, din ’89 si pana acum, a fost grav marcata de acele evenimente si de modul in care clica ce s-a aciuat la putere in acele zile a ramas sa ne conduca si pana in prezent.

De aceea, am spus-o si o mai spunem – pana nu scapam de clasa politica in integralitatea ei, poporul acesta nu se mai face bine. Tara asta, dragi cititori, nu se pune pe picioare cu stampila de vot in mana ci dimpotriva, prin absenteism, prin nelegitimarea in functii a aceleiasi clase politice corupte si condusa de interese proprii, mercantile.

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

4 × 2 =