Ieri noapte Sergiu Moroianu a fost exclus din USR. Cine e Sergiu Moroianu si de ce ar trebui sa ne intereseze pe noi ce se intampla intr-o formatiune politica despre care am mai relatat si in trecut numai lucruri „frumoase”?

Sergiu Moroianu – sotul Clotildei Armand

Sergiu Moroianu este, din cate am inteles noi, un matematician cu merite deosebite. Neimportant, oricum.

Spunem ca nu e important nu pentru ca a fi cercetator in matematica in tara aceasta nu ar fi important ci pentru ca indiferent ce ocupatie ar avea domnu’ Moroianu, aceasta ii este eclipsata de cea mai importanta calitate a sa – aceea de sot al mult mai celebrei Clotilde Armand, numarul doi din USR.

De la nivelul „calitatii” sale, Sergiu Moroianu a considerat de buna cuviinta sa traga niste semnale de alarma in USR, legate de o serie de aspecte in legatura cu care planau deja anumite suspiciuni…

Acuzatiile lui Moroianu la adresa conducerii USR

Acum cateva zile Sergiu Moroianu facea, in calitatea sa de sot al Clotildei anumite acuzatii la adresa conducerii USR si a echipei de comunicare a partidului:

  • echipa de comunicare a USR a asociat imaginea formatiunii cu cea a lui SOROS
  • echipa de comunicare a USR a asociat imaginea formatiunii cu principalul vector de lobby in favoarea comunitatii LGBT
  • echipa de conducere ar fi cheltuit bani pe sondaje de opinie fara rost la supra-pret
  • echipa de comunicare a USR ar fi intervenit pentru a bloca accesul Clotildei Armand la filialele din tara care ar fi primit ordin sa nu o primeasca!

Urmarile acuzatiilor lui Moroianu

Poporul roman a aflat de fapt ce le poate pielea celor de la USR, cei pe care mass-media aservite unor anumite cercuri de interese ii numea „salvatorii Romaniei”. Ei bine, romanii au aflat ca salvatorii se gandeau la salvarea lor mai mult decat la salvarea acestui popor.

Postarea lui Moroianu de pe Facebook s-a rostogolit in mass-media si a reusit sa traga un semnal de alarma pe care noi incercasem de multa vreme sa il tragem legat de aceasta formatiune politica. Singura problema este ca pe noi au reusit sa ne blocheze cateva zile (asa cum va aratam in articolul in care dezvaluiam tehnicile prin care USR a fost sprijinita in mediul online), fix in saptamana dinaintea votului.

Ne bucura de fiecare data atunci cand vedem whistle-blowers in interiorul unor formatiuni politice, indiferent cum ii cheama pe acestia sau din ce formatiune fac parte. Totusi, un sfat – poate ar fi fost mai bine ca Sergiu Moroianu sa iasa cu aceste dezvaluiri la momentul potrivit si nu dupa ce 9% dintre romani le-au acordat votul.

A fost corect exclus din USR sotul Clotildei Armand?

Partidele politice sunt niste organizatii care se bazeaza mult pe OMERTA mafiota (legea tacerii) – nu vorbesti despre noi pentru ca altfel vei fi eliminat! Nu la modul propriu ci la modul la care s-a intamplat si cu Moroianu – excluderea din partid.

Toate partidele si-au prevazut astfel de dispozitii in statutul lor: cine ciripeste despre ce se intampla in interior si aduce astfel prejudicii de imagine partidului, este eliminat, statutar. Moroianu a „ciripit”, Moroianu a fost exclus din partid – dupa Moroianu potopul!

Concluzia noastra? E bine ca s-a apucat Moroianu sa ciripeasca despre adevaratul chip al USR, e rau ca nu a facut-o la timpul potrivit si e si mai rau ca singura motivatie pentru care a facut-o nu era legata de cine stie ce destin national sau patriotism launtric care l-ar fi macinat la ficati, ci era legata de faptul ca nu mai prinsese nevasta-sa un loc sa se traga in poze cu mai marii USR la asa zisele „consultari cu partidele” convocate de Johannis la Cotroceni.

Cam asta..

Sursa foto: pressone.ro

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

three × one =