Gata, daca mai aveam vreo emotie, acum ne-a trecut: ne temeam ca dupa ce PSD a inlaturat „guvernul sistemului”, asa cum i s-a spus guvernului Grindeanu, vor veni niste „civili”, niste neica nimeni, niste neaveniti care sa fie pusi in capul listei de propuneri pentru a fi desemnati premieri. Ne-am inselat – guvernul va fi condus tot de un om al sistemului!

Bravos, natiune! Patria are un viitor stralucitor in urma votului vostru!

„Guvernul sistemului”

Guvernului Grindeanu i s-a spus „guvernul sistemului” pentru ca Sorin Grindeanu era banuit de legaturi cu actuala Securitate, pe filiera Coldea, fostul adjunct al SRI, care l-ar fi impus la Palatul Victoria pe fostul sef al CJ Timis. Tot aceste legaturi cu sistemul au fost aduse in discutie si atunci cand Grindeanu a decis sa retraga OUG 13 si sa o treaca prin Parlament, mai marii PSD vazand in aceasta atitudine nu o decizie care avea legatura cu protestele din strada ci cu ordinele venite via Coldea de la SRI.

PSD s-a decis sa tranteasca „guvernul sistemului” si a facut publica aceasta intentie, multi dintre membrii de vaza ai PSD spunand ca nu pot vota pentru Grindeanu si Ponta pentru ca „ei reprezinta sistemul”.

V-ati fi asteptat ca dupa ce PSD a trantit „guvernul sistemului” pe motiv ca…era al sistemului, sa puna in fruntea guvernului un „civil”, nu?

Nu! PSD (a se citi Liviu Dragnea) a decis sa puna in fruntea guvernului un…Mihai Tudose, un tip care, conform mai multor surse, ar fi un ofiter acoperit al SRI. Colac peste pupaza, legaturile pe care Tudose le are cu Coldea si cu Maior dar si prietenia cu „Anaconda” (generalul SRI Elena Istode care se ocupa de Directia E) nu au facut decat sa sporeasca suspiciunile in legatura cu apartenenta lui Tudose la SRI.

In plus, Tudose este cel pe care Ponta il acuza in trecut ca ar fi ofiter acoperit – e drept, nu direct, ci lasand sa se inteleaga ca despre acesta e vorba (cititi mai multe in acest articol pentru a va lamuri). Tot despre Tudose a scris si Cristian Rizea cum ca ar fi ofiter acoperit, alaturi de alte nume din conducerea PSD…

V-ati lamurit?

Partidele, institutiile, guvernele, tara sunt conduse de sistem. Nu trebuie sa aveti nicio emotie – indiferent ca iese PSD sau PNL sau USR, tot sistemul conduce tara.

Patria are un viitor stralucit si prosper sub conducerea serviciilor.

Romania va triumfa! Aveti incredere in sistem si in Securitate! Va vor doar binele…

Inca o data…

…ati votat? Noi v-am spus mereu sa nu o faceti. Daca ati votat cu Dragnea sa nu iasa Alina Gorghiu…rau ati facut – tara a ajuns pe mana securistilor. Daca ati votat cu Alina Gorghiu sa nu iasa Dragnea, iar ati facut rau…oricum tara ar fi ajuns pe mana securistilor.

Indiferent cum ati face, daca mergeti la vot, nu faceti decat sa legitimati in functii aceeasi clasa politica aservita sistemului. Stati mai bine acasa – tara asta nu se mai face bine cu stampila de vot in mana!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

five × two =