Incalzirea globala. Un fenomen tot mai citat de catre oameni de stiinta, cercetatori, meteorologi si alti vajnici aparatori ai cauzei umanitatii. Fara ei, este clar acum, nu am fi stiut ce este efectul de sera generat de poluarea tot mai puternica din marile orase, fara ei nu am fi stiut ca Pamantul este pe punctul de a fierbe in magma proprie din cauza incalzirii globale.

Da, acum e limpede – incalzirea globala a ajuns la apogeu!

Da. Incalzirea globala a ajuns la apogeu. Nu se putea altfel, cu atata indolenta din partea omenirii… Apocalipsa va fi una climaterica, nu una divina. Omul va sfarsi, ca specie, fiert sau prajit, intrucat incalzirea globala isi va pune amprenta pe destinul omenirii!

De unde stim asta? Pai, dragi cititori, este la mintea cocosului. Este suficient sa va uitati la termometrele din apartamente, la sfarsit de aprilie, si sa realizati ca planeta e pe punctul de a fierbe!

Vreti dovezi ale incalzirii globale? Stati asa, va dam dovezi de nu le-oti putea duce:

  • atunci cand la final de aprilie faci pe tine de frig in apartament, e clar ca vine incalzirea globala! Nu incape in discutie…
  • atunci cand te uiti afara pe geam si vezi ca ninge la final de aprilie iar copiii incep sa faca oameni de zapada, e clar ca vine incalzirea globala! Fara doar si poate…
  • atunci cand indraznesti sa circuli cu masina personala in luna Aprilie, pe la sfarsit, si iti iei amenda pentru ca nu ai cauciucuri de iarna (tampitule!!!), e clar ca vine incalzirea globala! Va mai indoiti de asta???

Da, e clar – nu mai avem scapare! Incalzirea globala e aici, e printre noi!

Incalzirea globala e aici si se face din plin remarcata – e final de Aprilie, dar a nins chiar si la Bucuresti, unde s-au inregistrat temperaturi de 5 grade ziua. La munte, stratul e omat a depasit de mult zece centimetri, iar schiorii abia isi fac loc pe partiile de schi. Autoturismele patineaza si derapeaza iar soferii regreta ca nu i-au ascultat pe adeptii teoriei incalzirii globale si au indraznit sa isi schimbe rotile de iarna cu cele de vara atunci cand inca nu se facuse vara. Pai, la drept cuvant, pana in luna iunie mai este, nu? Si, doar nu credeati ca le spune degeaba „cauciucuri de vara”…?

Concluzia

Tampit sa fii sa nu realizezi ca toata treaba asta cu „incalzirea globala” are cel putin o hiba, atunci cand ninge la final de Aprilie iar temperaturile sunt mai mici decat cele care au fost in luna ianuarie. Sau, poate vin si la asta cu o explicatie toti acei meteorologi, oameni de stiinta, savanti, climatologi, adepti ai curentului asta cu incalzirea globala si aparatori ai umanitati…

In acest context asteptam cu maxim interes cum va fi vremea in iunie-iulie. Daca o fi tot asa, „racorica”, ne lasam cauciucurile de iarna pana in iunie anul viitor – nu se stie niciodata cand prinzi o nisoare bunicica in luna august.

Nu de alta dar de cand cu incalzirea globala se spune ca pana si inteleptul isi face iarna sanie si vara car!

 

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

13 + 10 =