unde se ascunde Kovesi!?

Apropos – ati vazut-o careva pe Kovesi?

Nu de alta, dar macar sa ii fi bagat vreun jurnalist un microfon sub nas si sa o vedem cum spune ceva de genul „nu comentez”… Sau mai simplu, ceva de genul „…” in timp ce urca grabita scarile de la DNA.

Asadar, in opinia noastra, in timp ce toata lumea il cauta pe Ghita si vedem la televiziuni cum politistii bat la castelul mogulului in poarta, atentia tuturor este deturnata de la ceea ce e cu adevarat important si anume reactia celor pe care ii arata Ghita cu degetul, iar in acest moment Kovesi este in prim plan (desi nu o gaseste nimeni).

Unde se ascunde Kovesi?

Aceasta este intrebarea cu adevarat importanta a momentului si mai mult, o intrebare suplimentara: de ce nicio televiziune nu alearga sa o gaseasca pentru a face „un sincron” cu ea? Nu spunem, e bine ca il cauta toti pe Ghita, dar parca miroase prea al dracului a manipulare…mediatica!

Vreti sa va convingeti? Faceti, va rugam, un experiment – deschideti site-ul celor de la digi24.ro. Tastati si voi pe site-ul acestei televiziuni „de stiri” un cuvant cheie oarecare, de exemplu…”Kovesi„. Gasiti ceva? Cand gasiti, sa ne dati si noua de veste!

Pentru Digi24.ro, scandalul in care este implicata Laura Codruta Kovesi nu exista! Nada! Vax! Nihil! Nothing!

Pur si simplu Kovesi nu exista, desi pana la scandal i se ridicau osanale de catre subordonatii prietenului ei, tipul ala care joaca rolul puscariasului in reclamele la Digi mobil… La fel – ati vazut vreo televiziune care sa stea cu carul de transmisiuni la poarta la madam sau la poarta DNA pentru a o intervieva pe stimata? In niciun caz…

De ce tace Kovesi?

Pai ce-ati vrea sa spuna? Ca a fabricat dosare? Ca nu a fabricat dosare? Ca il cunoaste pe Ghita? Ca a chefuit cu el? Ca nu il cunoaste pe Ghita?

Ce-i drept, asta din urma a mai spus-o intr-un interviu, atunci cand tot poporul plangea de emotie, gandindu-se ca a inviat din nou celebrul comisar Cattani…sau macar tipa ailalta din „La Piovra”, judecatoarea Silvia Conti.

Stiti care e concluzia momentului?

Am mai scris despre asta – traim intr-un stat mafiot numit Romania. Un stat in care capitalul romanesc este atacat iar cel strain este ridicat in slavi si protejat. Un stat in care niste politicieni se infratesc cu securistii si cu procurorii pentru a pune tara la punct si 10 ani mai tarziu, cand se strica jucaria, isi dau unul altuia in cap si se acuza reciproc de comiterea faradelegilor. Un stat in care functiile cheie reprezinta un troc intre politicieni sau intre factorul politic si securitate, cu aprobarea strainatatii.

ROMANIA NU NE MAI APARTINE! Ne-au luat-o de mult cotropitorii economici, politici si militari ai tarii… Ganditi-va de doua ori inainte de a va decide ca viitorul copiilor vostri este aici!

Apropos…

Auzim de la anumiti analisti politici ca e bine cu ofiterii acoperiti, ca sunt si patrioti printre ei… Bun. Dar ce facem atunci cand patriotii isi prigonesc fix pe cei din aceeasi semintie cu ei si favorizeaza interesele strainilor? Ce fel de patriotism e asta? Cum poti sa dai in cap unui roman la ordinele unui strain si sa te numesti patriot?

Dar, despre asta, in articolul de maine…

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

7 − five =