Deeeeci…avem un presedinte neamt care a respins propunerea PSD. Asa cum spuneam intr-un articol anterior, presedintele Johannis vrea sa para ca este puternic. Desi e slab…

De ce a respins presedintele numirea lui Sevil Shhaideh ca premier

Chipurile, au cotrobait serviciile romanesti si au gasit niscaiva legaturi intre sotul lui Sevil si guvernul Bashar al Assad. Bun. Adica, nu e bun, dar nu mai conteaza. Era clar de la bun inceput ca PSD nu trebuia sa numeasca o asemenea persoana intr-o functie publica de o asemenea anvergura.

Totusi, stiti cine i-a facut cea mai concreta analiza? Feisbucistii care lucreaza pentru presedinte!

Acesti feisbucisti au luat pulsul online-ului romanesc si au decis ca miscarea pe care trebuie Johannis sa o faca este de a respinge propunerea PSD, o propunere care nu a fost de la bun inceput imbratisata de romani. Presedintele a fost informat ce trebuie sa faca pentru a castiga puncte de incredere la electorat si atunci s-a conformat.

Gurile rele spun ca…

…Dragnea ar fi facut special o asemenea propunere tocmai pentru ca aceasta sa fie refuzata iar in pasul doi sa vina cu propunerea pe care ar fi dorit-o de la inceput. Tehnica falsei alegeri, o metoda de manipulare preluata din negocieri, ne invata ca atunci cand ti se pun in fata doua posibilitati dintre care nu ai fi ales-o pe niciuna de la bun inceput, atunci cu siguranta ti se face un joc de manipulare de acest tip.

N-o vrei pe Sevil? Atunci ia-l pe dracu’!

Pai, Joahnnis n-ar fi vrut nici pe Sevil, nici pe dracu’, dar uite ca procedurile constitutionale il vor forta sa aleaga pe dracu’ daca de Sevil nu i-a convenit. In orice caz, sa blocheze premierii PSD-ului la foc automat nu poate, asa ca ii ramane doar sa inghita a doua propunere. Asta daca nu ii taie capul PSD-ul pana atunci.

Pentru cine nu stie…

…PSD + ALDE vor taia si spanzura in Romania in urmatorii patru ani. Daca maine Dragnea va dori sa promulge o lege care sa spuna ca presedintele Romaniei trebuie sa dea cate o tura de palat in fiecare dimineata imbracat in fustita, rochita sau in ce se mai imbraca domnia sa in intimitatea proprie, legea va fi promulgata, fie ca ii place sau nu ii place presedintelui. Simplu. Tot ceea ce poate face Johannis intr-un astfel de caz este sa retrimita inapoi legea spre Parlament pentru revizuire, motivand ca nu vrea decat in rochita roz sau orice alt motiv, dupa care PSD-ul i-o trimite inapoi, chiar si in aceeasi forma, si presedintele trebuie sa o respecte pentru ca nu are incotro.

La fel si in acest caz – daca PSD-ul vrea sa schimbe maine legea aia care ii da batai de cap lui Dragnea, o schimba. Capisci?

Tot ce poate sa faca acum Johannis este sa se prefaca puternic, stand cocotat pe nemultumirea feisbucistilor poporeni.

Presedintele neamt respinge premierul musulman

Pai nu era Merkel cea care spunea „lasati teroristii sa vina la mine”? Acum, e drept, si-a mai schimbat discursul, dar chiar si-asa – deodata, Germania a inceput sa urasca musulmanii? A trebuit sa intre descreieratul ala cu camionul in multime si sa se propteasca in  Pomul de Craciun din Berlin pentru ca Merkel sa puna stop nebuniei proprii cu musulmanii?

Se pare ca da… Pana la atentatul de la Berlin poate ca Sevil i s-ar fi parut o alegere fireasca si lui Merkel, dar asa…nici macar pupilul ei, eroul Germaniei, Klaus Werner Johannis, cel care a fost decorat de catre nemti pentru „merite deosebite aduse Germaniei”(!!!) nu a putut spune „DA” la propunerea PSD.

Johannis Reich

Neamtul baga Romania in criza politica. Doar asa…pentru ca Romania e Reich-ul sau, nu-i asa?

Deutschland Uber Alles!

Share.

Despre Autor

Un comentariu

 1. Salutări, cetățeni ai României. Suntem Anonymous.

  V-ați alăturat în cele din urmă luptei globale pentru o viață mai bună. După 22 de ani de furt, de minciună și manipulare, perpetuate de către guvernele voastre corupte și de către mass-media corporatistă, vocile voastre se aud din nou pe străzile orașelor voastre.

  Trebuie să realizați faptul că doborârea unui singur om de la putare și alegerea altuia în locul său nu va rezolva problemele voastre! Acest lucru nu va face decât să continue acest circ politic care se desfășoară în fața ochilor voștri de 22 de ani.

  Trebuie să conștientizați că întreaga voastră clasă politică este coruptă și că nu servește interesele poporului, așa cum ar trebuie!

  Mulți dintre voi știți că lumea se schimbă. Mulți dintre voi simțiți acest lucru. Nu vă pierdeți speranța! Anonymous este de partea voastră!

  Trebuie să rămânem uniți împotriva guvernelor noastre și să ne facem auzite vocile, pentru că noi, oamenii din întreaga lume, dorim să punem capăt înrobirii economice și financiare!

  Trezește-te România! Pentru o democrație reală! Pentru viitorul identității tale și pentru tradițiile poporului tău! Trezește-te pentru o schimbare reală!

Lasa un raspuns

14 − 12 =