GATA! In sfarsit presedintele tarii se pregateste sa plece din functia publica si politica detinuta! Nu o spunem noi, a spus-o chiar el, la Suceava, la o intalnire cu primarii din judet.

Johannis s-a hotarat, dupa doi ani jumate de trandavit, lancezit si stat degeaba la Cotroceni, sa dea trantorii afara din sistem. Va pleca oare primul?

Aflam de pe Hotnews.ro ca presedintele Klaus Werner Johannis…

…a declarat la respectiva intalnire:

„Cum sa convingem primarii din comune sa aplice pentru fonduri europene, daca a doua zi ii punem pe drumuri sa umble sute si sute de kilometri si sute de zile dupa avize. Nu putem sa functionam asa pentru ca sunt unii care sunt beneficiarii acestor demersuri. Trebuie sa ii eliminam. Trebuie sa eliminam trantorii si spagarii din sistem, altfel nu vom progresa!”

Deci, Johannis o spune clar si raspicat: afara cu trantorii si spagarii din sistem!!!

Perfect!

Ce-ar fi insa daca domnu’ presedinte ar incepe sa se analizeze chiar pe el insusi?

Fara indoiala ca daca Johannis doreste sa scape de trantorii si spagarii din sistem ar trebui sa arunce o privire mai atenta fix in oglinda din baie, atunci cand se barbiereste. Sau atunci cand se spala pe dinti (daca atunci cand se spala pe dinti se uita in oglinda…).

Omul trebuie sa inceapa sa isi vada barna din ochiul sau. Nu mai putem accepta un hot care striga „hotii!” pentru a distrage atentia de la el insusi!

De ce s-ar incadra perfect Johannis in caracterizarea pe care singur a facut-o?

Pai, sa vedem…

Oare cum se cheama un om care, fiind in functia de presedinte al statului, o freaca la propriu si la figurat mai bine de doi ani de zile in fruntea tarii (mai bine zis la coada tarii)? Cum se cheama acel om pentru care excursiile in strainatate devenisera un fapt cotidian sau maxim saptamanal, ba se mai si lauda ca ii promisese neveste-sii ca i-a promis ca intr-o alta viata va calatori de vor rupe elicele de la avion? Cum se cheama acel om care a avut nevoie de doi ani pentru a participa la prima sedinta de guvern, desi pana atunci tara a ars la propriu si la figurat?

Nu o vom spune noi, a spus-o chiar el…

Pe de alta parte, cum se cheama un om care, dintr-un salariu amarat de profesor, a reusit sa puna ban la ban si sa isi cumpere nu una, nu doua, nu trei, nu patru, nu cinci ci…sase case?

Apropos, recomandam un clip foarte haios in legatura cu modul in care isi facea Johannis meditatiile…sa nu spuneti ca nu contine un sambure de adevar…

Asa-i ca e haios? O fi si adevarat, cine poate sti…

Concluzia noastra

Daca Johannis a amenintat ca va da afara trantorii si spagarii din administratia publica e clar ca si-a pregatit deja bagajele, macar pentru unul din criteriile mentionate.  

Hai, curaj dom’ presedinte!

Sau, mai stii? Poate ca nu… Poate ca s-a decis sa mai trandaveasca in functia publica inca doi-trei ani, pana i se incheie mandatul. Cine stie? Daca am asteptat doi ani jumate, mai asteptam doi ani jumate…de unde atata graba? Romanu-i rabdator iar mamaliga nu explodeaza, cum am mai spus-o.

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

one × three =