Joahnnis a reusit sa supere milioane de romani cu o declaratie in care raspunde celor de la Hotnews in chestiunea revizuirii Constitutiei pentru definirea componentei familiei:

Acceptarea celuilalt cu bune si rele. Nu suntem toti la fel. Nu toate grupurile etnice si toate grupurile religioase sunt la fel. Este gresit sa dam ascultare sau sa mergem pe calea fanatismului religios si a solicitarilor ultimative. Eu nu cred in ele si nu le sprijin.

Adica, mai pe intelesul tuturor, Klaus Johannis este de parere ca actuala lege fundamentala este corecta atunci cand spune ca „familia este formata din soti” (o portita pentru oficierea casatoriilor intre persoane de acelasi sex) si nu ar trebui sa specifice ca „familia este formata din barbat si femeie”.

Johannis – un minoritar din toate punctele de vedere?

In primul rand, Johannis este un minoritar prin insasi „calitatea” lui de etnic sas sau german. Din acest punct de vedere, presedintele „tuturor romanilor” a reusit sa pacaleasca fix 6.288.768 de romani  sa il voteze la ultimele alegeri. Am inclus in aceasta cifra si pe nevasta-sa (aia despre care se zvoneste in targ ca are deja un amant) si am exclus votul lui (pentru ca el nu era asa convins ca vrea sa devina presedinte oricum, dar s-a votat pentru ca asa i-au scris pe foaie consilierii politici).

Repetam – 6.288.768 (sasemilioanedouasuteoptzecisioptdemiisaptesutesaizecisiopt)! Adica de romani care s-au simtit reprezentati de un minoritar german in locul lui Ponta. Bun. Sa spunem ca si asta avea ceva sange de albanez in el…

In al doilea rand, Johannis este un minoritar prin religia pe care a adoptat-o – presedintele tuturor romanilor este un crestin protestant lutheran, membru al Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana (!!!). Nu ca am avea ceva cu detaliile religioase, dar, din nou, cei 6.288.768 de romani care l-au votat s-au simtit reprezentati mai degraba de un „augustan” sau cum dracu’ i-o fi chemand pe astia decat de Ponta (ceea ce spune multe si despre ce imagine avea Ponta in randul populatiei la momentul alegerilor din 2014, dar asta intr-un articol viitor).

In al treilea rand, Johannis este minoritar din punct de vedere al numarului de proprietati. Sa recunoastem, doar un procent foarte mic de romani au…sase sau sapte case, ca nici el nu mai stie cate de cand cu procesele astea. Si totusi, cei 6.288.768 de romani, dintre care unii nu aveau nicio casa iar restul aveau maxim una sau doua, s-au simtit reprezentati de tipul asta care are…sase sau sapte, asa cum va spuneam…

Ramane o singura intrebare…

Este Johannis un minoritar si din punct de vedere al orientarii sexuale?

De regula aceasta chestiune este una delicata. Dupa abrogarea articolului 200 din fostul Cod Penal, cel care interzicea expres relatiile homosexuale si le pedepsea cu inchisoarea, tot mai multi minoritari sexuali au capatat curaj, iesind pe strada tinandu-se de mana pe la paradele gay sau prin cluburile pidosnice. Totusi, in afara de Remus Cernea, cel care le ia apararea deschis homosexualilor din lumea intreaga, niciun alt politician nu a riscat sa iasa cu declaratii pro-homosexualitate si asta pentru ca majoritatea romanilor nu agreeaza genul acesta de relatii.

Din acest punct de vedere, din nou, Johannis este un minoritar, intrucat si-a permis sa vorbeasca public, deschis, despre faptul ca el insusi este mai tolerant din fire cu aceasta minoritate sexuala si ca normalitatea in societate si in pat o considera legata de fanatismul religios.

Problema lui Johannis vine dupa ce au aparut in presa zvonuri privind motivul real pentru care „nu poate sa aiba copii” sau pentru care Carmen a decis sa ramana „pentru elevii ei” la Sibiu – presedintele tuturor romanilor ar avea, se zvoneste prin targ, alte…bucurii si acestea nu ar sta nici in sfarcul la vedere al primei doamne (acela de si-l scoate la inaintare atunci cand vin in vizita de stat alti presedinti) si nici in lungimea din ce in ce mai scurta a fustelor ei.

O intrebare – si daca ar fi real, ar schimba oare ceva?

Sa presupunem ca presedintele Klaus Johannis este homosexual. Ar schimba asta ceva? Nu credem ca ceea ce face presedintele in dormitor (daca mai face sau cu cine face daca are ce sa faca) tine de caracterul public al acestei informatii. Nu aceasta este important, daca e sau nu e homosexual. Important era sa faca ceva pentru tara, iar asta nu prea face…

Totusi, sa te numeri printre cei 6.288.768 care l-au votat si sa constati ca cel pentru care te-ai bucurat acum doi ani doreste, fara indoiala la presiunile lobby-ului persoanelor de orientare homosexuala, sa schimbe mersul firesc si normal al societatii romanesti, este un pic cam dureros, asa e? E drept, probabil ca mai mult il doare pe presedinte in fund de voi (scuzati expresia) decat pe voi ca l-ati votat, dar si asa…parca nu asta doreati nu?

Manipularea opiniei publice

Dragi cititori…la fiecare patru ani vin niste minoritari la voi sa va cerseasca voturile, sa va manipuleze si sa va minta cum isi vor da ei jos si chilotii de pe ei pentru popor. De fapt, asa cum ati constatat si in cazul lui Johannis, ii doare in fund (la propriu sau la figurat) de tara aceasta iar noi inca avem convingerea ca celor mai multi dintre cei care cititi acest articol va pasa inca de Romania.

Motivul pentru care sunt minoritari fata de voi este unul mai important decat toate expuse pana acum – sunt politicieni. Adica niste baieti destepti care si-au gasit o vocatie prin care, prostind din patru in patru ani pe unii ca voi pentru a obtine voturile voastre, reusesc de zeci de ani sa se perinde prin structurile de putere si sa fie abonati la banul public.

Nu le mai dati voturile! Nu ii mai legitimati in functii publice! Indiferent pe cine ati alege, de la orice partid „mare” sau „mic”, veti fi la fel de dezamagiti!

Adevarul? Nu ne mai conducem noi tara si strainii. Ei dicteaza si ce anume sa cuprinda Constitutia Romaniei, si ce e aia familie si daca e legal sau nu sa te tii de mana pe strada cu Vasile daca te cheama Ion. Insa, pentru ca sa nu realizati ca ei conduc si nu romanii, fac jocul asta de-a democratia din patru in patru ani si pun doi-trei clovni sa se bata intre ei la alegeri. Indiferent pe cine ati vota, aceleasi ordine din afara primeste si aceeasi supusenie si obedienta va avea fata de strainii care fac de fapt jocurile in Romania!

Exista o singura cale pentru a protesta impotriva acestora – nu mai mergeti la vot. Ramaneti acasa in ziua alegerilor. Nu mai fiti parte a turmei si nu va mai lasati prostiti, mintiti sau pacaliti. Daca ati avea mintea de acum, cei 6 milioane de romani care l-ati votat pe Johannis, asa e ca multi ati fi stat acasa? Si nu ne indoim ca lucrurile s-ar fi intamplat altfel daca l-ati fi votat pe Ponta…gasea el prilejuri destule sa dezamageasca pe cei care l-au votat daca ar fi iesit presedinte (vezi situatia cu moscheea din Bucuresti).

Fiti destepti ca tara geme!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

7 − 4 =