In Romania s-au strans vreo 3 milioane de semnaturi pentru modificarea Constitutiei in sensul adoptarii sintagmei „Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor.” In 2013 Comisia pentru Revizuirea Constitutiei de la acea vreme a respins sintagma „Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie…„, pentru ca…lobby-ul homosexualilor a fost mai puternic.

Acum poporul incearca sa opreasca nebunia legalizarii casatoriilor intre barbatii care si-o trag intre ei la spavarnache, mai mult, sa opreasca legalizarea posibilitatii acestora de a adopta copii (ca de nascut inca nu a nascut niciun homosexual pana in prezent, din cate stim noi).

Mass-media s-au asezat in block-start

Asistam ieri la o emisiune pe un canal romanesc de stiri in care una din invitate, la auzul vestii cum ca CCR a amanat pana la toamna a se pronunta cu privire la legalizarea casatoriei intre un roman si un american (unde se demonstreaza, daca mai era cazul, prietenia care leaga poporul roman de cel de peste ocean!), declara plina de speranta – „chiar daca s-au strans aceste semnaturi, este rolul mass-media pentru a forma o opinie corecta in legatura cu aceasta situatie!„. Cum ar veni, dati drumul la manipulare media, poporul trebuie sa inghita casatoriile gay!

Si nu ne indoim de acest fapt – mass-media sunt pregatite sa aplice tehnici de manipulare poporului roman astfel incat acesta sa accepte tacit legalizarea acestor casatorii.

Celor care vor spune ca asa ceva este imposibil in Romania, le reamintim doar ca…

…prin anii 2005-2007, la marsurile Noii Drepte pentru normalitate, marsuri organizate impotriva marsurilor homosexualilor, participau mii de persoane care erau extrem de violente la vederea purtatorilor efeminati de fuste. Atunci nimeni nu isi inchipuia ca astazi, in anul de gratie 2016, adica zece ani mai tarziu, marsul pentru normalitate abia va strange 200 de participanti, si din acestia 25% securisti (este de notorietate ca Noua Dreapta este insetata de securisti). Cei 200 abia mai duc pancartele si steagurile, daramite sa mai vocifereze impotriva homosexualilor…poporul s-a resemnat…

Deci…cate semnaturi s-au adunat acum? Trei milioane? Pariem ca dintre acesti romani, vreo 2 milioane isi vor schimba optiunea pana la toamna daca se pun mass-media cu tunurile pe telespectatori in sensul aplicarii unor tehnici de manipulare mediatica in favoarea acceptarii casatoriilor gay?

In plus, daca e rost de vreun referendum…doar nu ar fi primul de care parlamentarii nu au tinut cont, nu?

Tehnici de manipulare prin care se va putea legaliza de catre CCR casatoria intre cei doi homosexuali

La drept vorbind, cei doi s-au casatorit deja in Belgia, iar acum vor de la CCR o recunoastere dreptului lor la a se iubi la spavarnache in sfanta taina a casatoriei; in plus, cei doi doresc recunoasterea dreptului lor de a adopta un baietel pe care sa-l iubeasca nespus si sa-l creasca asa cum vor considera necesar (chiar si sodomizandu-l, daca le va veni pe chelie…). Daca mass-media, asa cum o stim, se va pune la dispozitia lobbystilor homosexuali (si cati din astia avem in tara noastra!!!), atunci vor aplica urmatoarele tehnici de manipulare:

  • distragerea atentiei – cititorule – vei fi atat de prins cu alte probleme artificiale incat nu vei da atentie problemei legalizarii casatoriilor homosexualilor; probabil ca in toamna se vor anunta scumpiri de preturi la utilitati, poate va incepe vreun conflict pe langa noi, poate vor inventa vreo cometa sau vreun meteorit sau vor anunta marele cutremur – orice doar ca sa te faca sa nu fii atent la intentiile lor. In acest timp, cei doi iubareti in spavarnache se vor fi oficializat ca sot si sotie, iar in buna traditie a relatiei romano-americane, nu ne indoim cine e „sotia” – de aici la legalizarea celorlalte forme de deviatie sexuala nu mai e decat un pas…
  • banalizarea problemei – cititorule – vei fi atat de patruns de emisiunile in care ti se va spune ca nu e problema ta ce fac doi oameni in dormitor incat vei accepta atat sa si-o traga la spavarnache cat si sa se casatoreasca ori sa faca ce dracu vor ei in intimitatea lor; ti se va spune ca si tu faci porcarii in dormitorul tau, ca si tu ai dorinte pe care nu ti le poti infrana, ca si tu „preacurvesti” sau pacatuiesti, ca si tu ai o amanta sau un amant, dupa caz, ca si tu…ati inteles… E banal, nu?
  • contaminarea pozitiva – cititorule – vei fi atat de inundat de exemple de homosexuali celebri care au facut istorie prin pozitia lor sociala, prin performantele lor sportive (apropos, cica Ronaldo, zis si CR7 ar fi „pe invers”) sau prin descoperirile lor in materie de stiinta sau tehnica incat vei considera ca rasa asta homosexuala are si ea reprezentanti de seama si atunci de ce sa nu o accepti?
  • europenizarea – cititorule – vei fi atat de indoctrinat de „drumul nostru european” unde tari precum Spania, Belgia, Olanda, Portugalia, Danemarca, etc, au legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex incat vei ajunge sa crezi ca acesta este si drumul pe care trebuie sa o ia Romania…
Unde se va ajunge? Simplu – legalizarea incestului, pedofiliei, zoofiliei si necrofiliei…

Dupa ce se vor legaliza casatoriile intre homosexuali se vor face pasi marunti si joc de glezne si pentru legalizarea celorlalte forme de deviatie comportamentala sexuala – legalizarea sexului in familie (tata sau mama cu fiica sau cu fiu, sora-sora sau frate-sora si de ce nu, frate-frate), sexului cu bebelusi si minori de varste fragede (pedofilia), legalizarea sexului cu animale (zoofilia) si legalizarea sexului cu cadavre (necrofilia). Ti se pare imposibil? Stai sa vezi: in ceea ce priveste zoofilia Canada a facut un prim pas, legalizand sexul cu animale atata vreme cat nu presupune penetrarea (!!!); in ceea ce priveste necrofilia exista in Egipt exista o propunere de lege care ar permite, conform unei interpretari bolnave a legii islamice, ca sotul sau sotia sa faca sex cu cel decedat, un fel de impreunare de ramas bun…; in ceea ce priveste incestul, primii pasi i-au facut tinerii liberali din Suedia, carora probabil li s-a narazit sa isi f…a mamele sau tatii si au propus o lege in acest sens…

A luat-o razna planeta?

Nuuu… Sa vedeti ce drag o sa prindeti la randul vostru de homosexualii astia pana la toamna…garantat! Si apoi, daca ei vor avea voie sa se reguleze si sa se casatoreasca, de ce nu ar avea si nea Ion, zoofilul, de la stana dreptul sa se impreuneze cu mioara lui favorita sau nea Gheorghe, necrofilul, gropar in cimitir dreptul sa se impreuneze si sa se casatoreasca cu tipa aia de a ingropat-o acum doua saptamani si de care s-a indragostit iar nea Vasile, pedofilul, dreptul sa il iubeasca pe Andrei cel mic, de 5 ani, de la casa de copii?

Concluzie

Popor adormit! Ori te trezesti dracului din somnul cel de moarte, asa cum iti canta astia imnul national la fiecare meci de fotbal, ori nu te mai plange ca vezi pe strada barbati in fuste, barbati sarutandu-se ori, mai tarziu, ciobani de lesa cu mioarele pe Bd Magheru sau gropari cu dricul carandu-si iubirea vietii lor, dezgropata proaspat, acum doi ani!

Sursa foto: rawstory.com

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

two × three =