Aflam din presa din insula ca azi-noapte, la Manchester, a avut loc un atentat terorist la un concert al Arianei Grande – vreo 22 de morti, vreo cateva zeci de raniti (multi copii) iar cifrele sunt in crestere… De dimineata, la primele ore, ISIS a revendicat atacul din Manchester si s-a incununat de laude in lumea musulmana cu preocupari teroriste.

Ne mai intrebam care este cauza acestor atentate si de ce in Marea Britanie Marea Musulmanie?

Marea Britanie Marea Musulmanie – raiul musulmanilor pe Pamant

Marea Britanie Marea Musulmanie a devenit in ultima decada raiul musulmanilor pe Pamant – de la arabi care isi cauta de lucru prin restaurantele cu specific pana la taximetristi, spalatori de parbrize sau taietori de frunze la caini si degraba aplecatori cu capul de cinci ori pe zi pe covorasul fermecat cu privirea catre Mecca, Marea Britanie Marea Musulmanie s-a umplut de non-britanici la modul cel mai agresiv cu putinta.

Invazia romanilor si bulgarilor pe care englezoii (tampitii!) o asteptau nu de mult nu s-a intamplat – idiotii asteptau ca dupa liberalizarea pietei de munca din asa zisul „regat”, romanii si bulgarii sa ia cu asalt, cu milioanele, insula. Nu s-a intamplat asa ba, dimpotriva, multi romani incep sa paraseasca „regatul” dupa ce englezoii au demarat procedurile pentru iesirea din UE in urma referendumului.

Si totusi, Marea Britanie Marea Musulmanie nu mai trebuia sa fie invadata de nimeni…

Ea este deja invadata de milioane de musulmani din lumea intreaga iar dovada acestui fapt (in afara de faptul ca pana si Londra a ajuns sa aiba primar musulman) este ca pe strazile eglezesti ai mai multe sanse sa te faci inteles daca vorbesti in limba araba decat daca vorbesti in limba engleza.

In Londra Londonistan situatia este ingrijoratoare – primarul este musulman, asa cum am mentionat, insa cel mai grav este ca numarul musulmanilor s-a inmultit asa de mult incat in capitala Marii Britanii Marii Musulmanii au fost inchise peste 500 de biserici crestine si au fost construite 423 de moschei. Ei, asta da record si, chiar daca pagina noastra nu sustine religia de nicio culoare, trebuie sa recunoastem ca acest indicator este unul care te face sa te gandesti de doua ori la insemnatatea protestului pe care Catalin Berenghi si sustinatorii lui l-au facut impotriva construirii Marii Moschei de la Bucuresti, un plan al sistemului sustinut de oamenii politici de la Basescu (l-ati votat) la Johannis (l-ati votat si pe asta?).

Londra a devenit Londonistan iar Marea Britanie a devenit Marea Musulmanie – va mai mira de ce se inmultesc atentatele teroriste?

Pe noi nu. Atunci cand iti lasi patria ocupata de cotropitori, asa se intampla. De aceea trebuie sa sustinem mereu ca Romania sa ramana a romanilor si sa nu acceptam dominatie a niciunei alte puteri si nici picior strain stapan pe grumazul poporului – pe ai nostri ne-am invatat sa ii suportam de milenii…

Share.

Despre Autor

2 comentarii

  1. E prea tirziu. Sint primul care imi regret comentariul. Dar… nu vad nici o iesire din situatia in care ne aflam atit noi romanii cit si noi europenii. Strabunii nostrii au murit ca prostii pentru ca nerecunoscatorii astia de europeni sa-si dea credinta si cultura si limba si tarile pe cite o pensie sau pe cite o sluga – la inceput – apoi catre noii stapini.

    • 1. Străbunii nu au murit ca prostii. Întâi au făcut copii, apoi i-au hrănit şi i-au crescut. Apoi i-au apărat pe ei şi pe mamele şi surorile lor, ca să fie siguri că următoarea generaţie va fi. Apoi au murit. Aşa că „proştii” se pare că sunt alţii.
      2. Dacă te aştepţi ca alţii să fie recunoscători pentru că străbunii tăi au murit, am găsit unde sunt proştii.

Lasa un raspuns

8 − 1 =