Marea Britanie sau Marea Musulmanie este inca regat (inca!). Despre acest lucru va vorbeam in articolul nostru despre cum s-a transformat Marea Britanie in Marea Musulmanie. Recititi-l. Atentatul de ieri noapte nu reprezinta nici 0,001% din ceea ce vor pati britanicii din cauza prostiei lor care va deveni proverbiala.

Numai o natiune idioata precum natiunea britanica putea sa…

…permita musulmanilor sa ceara Sharia pe teritoriul britanic

Pentru ca la asta s-a ajuns. Musulmanii din Marea Musulmanie cer Sharia pentru britanici. Fix ca in fotografia de mai jos:

Marea Musulmanie

Trebuie sa fii o natie extrem de idioata daca ajungi sa permiti extremistilor, pe teritoriul tau, sa ceara legile lor, bazate pe povesti idioate, religioase, inventate de unii cu mii de ani inainte. Povesti din cauza carora au murit milioane de oameni nevinovati si inca vor muri (vezi toate razboaiele religioase din istorie).

…voteze primar musulman in capitala tarii

Cat de cretin sa fii sa votezi reprezentantul unei religii care a nascut milioane de fanatici in intreaga lume? Cum sa votezi un primar al unei religii care este baza terorismului la nivel mondial? Cum sa ii acorzi votul tau celui care impartaseste aceleasi credinte religioase cu fanaticii teroristi?

…permita desfiintarea a 500 de biserici si infiintarea a aproape 500 de moschei

Bun. Permiti extremistilor teroristi sa iti intre in tara, dar le permiti sa se organizeze pe baze religioase in timp ce tu iti distrugi treptat punctele de rezistenta religioasa care ar fi putut constitui rezistenta in fata inamicului? Nu degeaba Marea Britanie a murit si a fost inlocuita de Marea Musulmanie…

…se teama ca liberalizarea pietei muncii ar fi dus la o invazie romanilor in Regat

Va amintiti? La 1 ianuarie 2014 exista o mare spaima in Marea Musulmanie: invazia romanilor dupa liberalizarea pietei muncii. Dobitocii, dupa ce se umplusera de arabi musulmani pe tot teritoriul erau acum inspaimantati ca vor veni romanii sa munceasca acolo si sa le ia lor cacaturile de locuri de munca. „Invazia” s-a dovedit o manipulare politica – dobitocii de englezoi au crezut-o si uite-asa s-a ajuns ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana si sa se transforme in Marea Musulmanie.

Dracu’ mai calca in Regat, cretinilor…pardon, in Califat

Marea Musulmanie va deveni din ce in ce mai slab populata de englezoi, tafnosi si cu nasul pe sus, si din ce in ce mai plina de musulmani, gata sa se arunce in aer pentru a-si aparat Califatul. Pentru ca, nu-i asa, va veni vremea cand, dupa ce londonezii au votat primul primar musulman (mari dobitoci!), regina va fi inlocuita de un mare profet iar Regatul se va transforma in Califat. Califatul Marea Musulmanie.

Atunci, dracu’ va mai calca in Califat…

Apropos – cum ar fi ca de maine echipamentul lui Chelsea sa fie compus din gotra, kandoora si bisht („fustele” barbatesti si acoperamantul pentru cap), si-asa ii sponsorizeaza Emirates? Or mai putea dobitocii sa suteze in minge?

Singura solutie pentru ca Marea Musulmanie sa redevina Marea Britanie

Una singura – interzicerea practicarii islamismului pe teritoriul lor, concomitent cu expulzarea din regat a oricarui practicant si cu desfiintarea tuturor moscheilor. Numai ca englezoii nu o vor face – sunt prea „toleranti” si „corecti politici” incat vor vota pana si transformarea regatului in califat, asa cum am spus.

Sursa foto: Stormfront

Share.

Despre Autor

3 comentarii

  1. Oarecum, da! Însă, dacă-mi pot permite: englezoii pe care dv îi ironizaţi cu drag, deoarece se simte acel iz de ironie simpatizatoare faţă de impotenţa lor de a reacţiona, sunt acea specie care a măcelărit, călcat în picioare, deposedat, terfelit (şi orice alt verb din familia acestora) juma de glob. Şi asta ca să fiu finuţ! Au desfiinţat rase întregi şi au creat altele. Ei – englezoii imbecili – cum îi alintaţi dv! Eu aş afirma fără nicio teamă că aceşti simpatici uk-eişti nu-s altceva decât casapii omenirii de vreo câteva secole încoa. Eu nu i-am agreeat nici în vremurile non-suspecte! Pentru că nu am înţeles niciodată de ce o limbă atât de primitivă şi lipsită de orice rezonanţă şi profunzime trebuie să fie de circulaţie internaţională! Că aşa e stabilit??? Cine dracu a stabilit-o? Ce are româna mai puţin decât lătratul acelor jigodii reci, austere şi mizerabile???? Ce are rusa? Ce are germana??? Dar am înţeles ulterior de ce e limba engleză „aleasa”. Ştim cu toţii! Ca şi dolarul, valuta „aleasă”. Acum, cât despre tristeţea asta generală pentru ce sufeă ei acolo: eu nu dau o lacrimă! A se citi „nu dau mucii pe ei”. Căci din cauza lor şi a altor naţiuni „civilizatoare” noi, românii, şi alte specii „inferioare” trebuie să slugărim pe aceşti îmbufnaţi! Pe aceste specii care în urmă cu doar 200-300 de ani nu cunoşteau încă apa! Nici săpunul. Se închină proştii la civilizaţia occidentală, dar ce civilizaţie e aia care producea molime un an da şi celălalt tot da?? Deci, ca să nu fiu rău: au colonizat, au măcelărit, cu stilul lor impertinent şi atotputernic! Acu o iau la buci? Ce să-i faci! Pasărea pe limba ei o ia pe coajă! Ciuda mea e toată împotriva nevertebraţilor autohtoni care nu mai contenesc să pupe-ntre buci aceste rase occidentale care de când e lumea lume ne tot fu…… Nu-i suport şi nu-i consider români! Sunt doar nişte paraziţi, fără coloană şi fără demnitate umană! Atentatorii? Aş fi vrut să mai scriu, însă… mai bine nu! Sau, cum spune englezu’: „maybe not”!

    • Andrei Burebista pe

      Sunt întru totul de acord cu ce spui, da își merită în totalitate soarta doar că acum le ei nu mai conduc gunoaiele britanice ci jidanii, idem și pentru francmusulmănie, germusulmănie și americomusulmănie, și, cam peste tot.

Lasa un raspuns

nine + 19 =