Anul acesta, din pacate, Bucurestiul a gazduit din nou marsul diversitatii, asa cum ii spun cei de la ACCEPT, organizatia care se lupta pentru promovarea unei mentalitati sociale in care persoanele care au un comportament sexual deviant sa fie acceptate de societate (de aici si denumirea organizatiei). Spunem „din pacate” pentru ca toata aceasta manifestare zgomotoasa a unor comportamente deviante va degenera cat de curand.

De ce?

In Romania exista deja o dictatura a minoritatilor

Am spus-o si noi, a spus-o si maestrul Cozmin Gusa: in Romania exista o dictatura a minoritatilor, iar acestea tind sa isi impuna vointa in fata majoritatii.

Astfel, ani la randul, maghiarimea extremista din Romania, desi minoritara in comparatie cu populatia majoritara, a obtinut mereu drepturi peste drepturi; credeti ca s-au potolit? Nicidecum! Cu cat au obtinut mai mult, cu atat si-au dorit mereu mai mult. Intr-o buna zi isi vor dori intreaga Romanie, nu numai asa numitul Tinut Secuiesc. Pai de ce sa nu isi doreasca? Mamaliga romaneasca nu explodeaza…

Ani la randul, tiganimea, desi minoritara in comparatie cu populatia majoritara, a obtinut mereu drepturi, ajutoare din partea Guvernului si fonduri peste fonduri, nerambursabile; ani la randul au terorizat, prin comportamentul si infractiunile pe care le comiteau, comunitati intregi, ani la randul au reusit sa fenteze atat institutiile de forta ale statului cat si bunul simt. Credeti ca s-au potolit? Da’ de unde? Cu cat au obtinut mai mult, cu atat si-au dorit mai mult. Pai de ce sa nu isi doreasca? Mamaliga romaneasca nu explodeaza…

Acum sa analizam situatia celor de la LGBT – ACCEPT

Ani la randul, poponarii, desi minoritari in comparatie cu populatia majoritara, heterosexuala, au obtinut mereu drepturi – au pornit de la abrogarea acelui faimos articol 200, care pedepsea relatiile homosexuale, si au ajuns acum sa isi doreasca sa se casatoreasca si sa fie liberi sa isi ia limba in gura unul altuia pe strada, ba chiar sa fie liberi sa isi si etaleze costumatia pornografica specifica acestei minoritati.

Stiti care este urmatorul pas?

E simplu – la fel cum maghiarimea a ajuns sa isi doreasca din ce in ce mai mult, din postura de minoritate, la fel si minoritatea celor cu comportament sexual deviant isi vor dori din ce in ce mai mult. Stiti cum se traduce asta?

DREPTURI PENTRU CELELALTE MINORITATI SEXUALE CU COMPORTAMENT DEVIANT

Pai de ce sa se abroge doar articolul care pedepseste relatiile homosexuale? Ar trebui sa se abroge si articolele care interzic sexul cu copii, sexul cu animale, sexul cu cadavre…nu? Tehnica pasilor marunti functioneaza si in ceea ce priveste drepturile minoritatilor sexuale.

In curand, pedofilii, zoofilii si necrofilii isi vor cere drepturile!

La urma urmelor, ar fi discriminatoriu sa nu pedepsesti poponarii ca si-o trag in cur si sa pedepsesti pedofilii ca fac sex cu copii, zoofilii ca fac sex cu animale sau necrofilii ca fac sex cu cadavre, nu? Atrageam atentia asupra acestei mentalitati care se infiripa in lumea intreaga intr-un articol privind legalizarea pedofiliei, zoofiliei si necrofiliei.

De ce doar homosexualii sa aiba drepturi? De ce nu si celelalte minoritati sexuale?

Din acest punct de vedere, suntem pe deplin convinsi ca la anul, in Bucuresti, marsului ACCEPT – LGBT i se vor alatura si membri ai altor minoritati cu comportament deviant. In acel moment vom fi si noi curiosi cum va mai sta ambasadorul SUA sau ambasadorul Marii Britanii, doi dintre cei care au marsaluit azi la „marsul diversitatii”, printre oile, caprele sau vacile lui nea Ion zoofilul, printre copiii lui nea Vasile pedofilul si printre cadavrele putrezite proaspat dezgropate ale lui nea Gheorghe necrofilul.

Pai, daca tot e moda cu marsul diversitatii alaturi de iubit, de ce nu?

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

nineteen − seven =