In anul in care in Germania se republica pentru prima data dupa cel de-al doilea Razboi Mondial cartea lui Hitler, Mein Kampf, incercandu-se parca sa se retrezeasca spiritul arian in natiunea germana, Merkel lansa celebrul indemn…

Lasati teroristii musulmani sa vina la mine!

Acestia nu s-au lasat asteptati si au invadat la propriu Germania si alte state civilizate din Occident si Nordul Europei. Violurile, crimele, jafurile si atentatele care socheaza zilnic pe occidentali nu au fost niciodata suficiente pentru ca Merkel sa isi recunoasca greseala de a fi invitat in Occident teroristii musulmani care, la propriu, au luat cu stapanire Europa de Vest. De ce? Simplu – ducea la bun sfarsit planul invaziei musulmane a unei Europe care era probabil prea putin globalizata si prea pura in ceea ce priveste rasele pentru a nu fi cotropita si „integrata” in noul curent al Noii Ordini Mondiale care isi doreste o singura rasa pe Pamant.

Nici macar atunci cand primele atentate teroriste au lovit Germania, Merkel nu a luat nicio masura si a continuat sa binecuvanteze teroristii care soseau in tara sa, luandu-le apararea. In tot acest timp, acestia planuiau atacuri si tot ceea ce reuseau sa faca urmasii lui Hitler, acum la conducerea noului Recih, era sa avertizeze populatia ca…urmeaza sa aiba loc atentate!

Atentatul din Piata de Craciun de la Berlin

Pasivitatea serviciilor de informatii germane si incurajarile scroafei sfante a musulmanilor, Angela Merkel, a dus la un haos in orasele din Europa Occidentala. Rand pe rand, orasele au cazut prada cotropitorilor si s-a ajuns ca anumite localitati sa fie declarate „NO GO” – locuri in care nici macar politia nu mai indrazneste sa intre pentru a restabili ordinea. In acest moment, Europa de Vest este un butoi cu pulbere, gata sa explodeze la orice scanteie – sute de teroristi antrenati in teatrele de operatiuni si in taberele Al Qaeda asteapta semnalul liderilor pentru a declansa atacuri sangeroase impotriva „infidelilor”.

Aseara „infidelii” au avut ghinionul de a se afla in Piata de Craciun din Berlin – admirau bradul impodobit si isi cumparau suveniruri sau luau turta dulce copiilor pe care ii tineau in brate pentru a putea si cei mici sa vada mai bine luminitele de Craciun si dulciurile din casutele de lemn. 60 dintre acesti „infideli” au fost ucisi sau raniti in atentatul produs cu un camion care a intrat in plin in multime si s-a oprit in bradul din piata.

Acelasi model de atac ca la Nisa, insa cum ar putea scroafa sfanta a islamistilor sa ia masuri pentru a-si proteja copiii? Nicio masura de securitate inseamna nicio problema pentru teroristii care si-au dus la bun sfarsit atacul.

Probabil ca acum scroafa sfanta a islamistilor isi freaca mainile de bucurie!

Nici nu ar avea cum altfel – indemnul ei de a lasa teroristii sa vina in Germania si-a produs efectul. Si acesta este doar inceputul. Germania va cadea prada teroristilor musulmani si in acest moment este o tara la fel de periculoasa pentru calatorii precum Suedia, o alta zona „NO GO” unde teroristii au acaparat deja orase celebre precum Goteborg sau Stockholm.

In toata nebunia asta, Merkel este fericita – isi duce planurile la bun sfarsit. Scroafa sfanta a islamistilor asista la invazia musulmana a Europei si tot ceea ce o necajeste acum este ca teroristii musulmani nu au de gand sa o violeze si pe ea.

Poate o vor taia de Craciun…desi, nu-i asa, islamistii nu mananca porci…

Pe cand primul atentat de acest fel si in Romania?

Aceeasi scroafa sfanta a islamistilor, Angela Merkel, sub pretextul „impartirii povarei sociale” a asa numitilor refugiati indeamna acum Europa de Est sa preia zeci de mii de teroristi musulmani. Romania lui Cioros a acceptat (pentru ca liderii romani sunt de multe ori idioti) sa preia mii de astfel de musulmani pentru a-i „integra” in randul populatiei autohtone.

Pe cand primul atentat terorist in Romania? Simplu – imediat dupa ce fortele teroriste vor intra in Romania in chip de „refugiati” repartizati de la Bruxelles. Sa nu va indoiti de asta!

Romani! Liderii vostri si liderii europeni va mint in continuare. Va vor spune ca doar o mica parte dintre refugiatii musulmani sunt teroristi. Va vor spune ca sunteti in siguranta si ca SRI-ul vegheaza la linistea voastra…

Sa nu-i credeti! Romania se va afla in situatia statelor occidentale, invadate de teroristi, cat de curand. Fiti vigilenti, atentatele teroriste bat la usa!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

nine − three =