Recenta rezolutie a Organizatiei Natiunilor Unite de a sanctiona colonizarea jidaneasca in Cisiordania a venit ca o surpriza colosala atat pentru jidani cat si pentru lumea intreaga, obisnuita pana acum ca SUA sa blocheze prin dreptul sau de veto (pe care probabil ca l-au cumparat de la Dumnezeu direct) orice incercare de rezolutie anti-israeliana la nivel international. Ei bine, de data aceasta, administratia Obama (suparata probabil ca, si din cauza esecului mass-media americane controlate de jidani in a influenta votul din decembrie nu si-a mai putut continua politicile internationale absurde) nu au mai utilizat dreptul lor de veto. Rezultatul?

O rezolutie care vorbeste inclusiv despre Zidul Plangerii ca facand parte din teritoriile ocupate de jidani

Rezolutia cere imperativ Israelului sa opreasca imediat colonizarea teritoriilor ocupate, inclusiv in Ierusalimul de Est (acolo unde se afla Zidul Plangerii). 

Interesant, nu? Foarte! Nu la fel i s-a parut si lui Netanyahu, premierul jidan, care a decis sa comunice evreieste:

Israelul respinge această rezoluţie antiisraeliană ruşinoasă a Naţiunilor Unite şi nu i se va conforma. În condiţiile în care Consiliul de Securitate al ONU nu face nimic pentru a opri masacrul a jumătate de milion de persoane în Siria, el se raliază împotriva singurei democraţii adevărate din Orientul Mijlociu, Israelul, şi numeşte zidul de vest (Zidul Plângerii) „teritoriu ocupat”.

Vedeti cat de preocupat este dintr-odata Netanyahu de soarta arabilor din Siria?

Acesta a decis sa arate  paiul din ochii nu stim cui pentru a ascunde barna din ochii proprii. Chipurile, uciderea in chip miselesc a catorva zeci de palestinieni lunar in teritoriile ocupate nu se compara cu uciderea sirienilor in cadrul conflictului din aceasta tara.

Pai…uite cum sta treaba, jidane – in Siria este un razboi „civil” pe care l-au inceput si sustinut americanii prin intermediul „rebelilor” sirieni care se declarau opozanti ai „dictatorului” al Asad. In acest moment razboiul este pe cale sa se termine, odata cu intrarea in forta a trupelor rusesti in sprijinul celor siriene – rebelii sau mai bine spus „rebelii” sunt pe cale sa fie invinsi si dezarmati, asta spre linistea unui popor intreg.

La tine, jidane, in Israel, treaba sta pe dos – palestinienii aia, saracii, nu au inceput niciodata un conflict. Nu li s-a sculat niciodata sa se lupte intre ei dar s-au vazut ocupati, stramutati din casele proprii, violati, torturati si ucisi de voi, evreii. Vezi acum deosebirea?

Netanyahu a recunoscut ca finanteaza influentarea deciziilor la nivel international

In Romania aceasta s-ar chema „trafic de influenta”. Adrian Severin stie mai bine. In Israel aceasta se cheama „modul jidanesc de a face politica”. Recte prin cumparare de influenta.

Netanyahu a recunoscut ca finanteaza organizatiile internationale cu un anumit scop atunci cand a declarat ca isi va retrage sprijinul financiar pentru respectivele organizatii:

Am cerut Ministerului israelian de Externe ca în cel mult o lună să reevalueze toate contactele cu Naţiunile Unite, inclusiv finanţarea israeliană pentru instituţii ONU şi prezenţa la ONU a reprezentanţilor Israelului.

„Deja am ordonat stoparea unor finanţări cu valoarea totală de 30 de milioane de shekeli (7,5 milioane euro) pentru instituţii ONU, pentru cinci agenţii ostile Israelului… şi vor mai fi măsuri…

Pai, stai asa, jidane…tu finantai aceste organizatii ca sa ai parte de decizii favorabile in Consiliul de Securitate? Normal ca da, ne-ar raspunde Netanyahu, care nu s-a oprit aici si i-a casunat si pe doua dintre tarile membre neparmenente care au votat in favoarea rezolutiei: Noua Zeelanda si Senegal. Ambasadorii jidani in ambele tari au fost chemati in tara pentru „consultari” iar Israelul a decis suspendarea ajutorului economic acordat Senegalului; acum realizati si voi de ce sprijineau de fapt jidanii acest stat african, nu?

Se va opri colonizarea jidaneasca in Cisiordania?

Da’ de unde? Ii doare la basca pe jidani de rezolutiile ONU la fel cum ii doare si de copiii ucisi lunar in teritoriile ocupate…

Mai mult, iubitul si viitorul conducator al SUA, Donald Trump, un sustinator al ideii colonizarii jidanesti, a anuntat deja ca administratia prezidentiala pe care o va conduce isi va revizui politica in ceea ce priveste aceasta chestiune, dand probabil castig de cauza jidanilor.

Va mira? Sa nu va mire…asa se face la acest moment politica internationala – prin cumparare si mituire mascate sub forma de „ajutor economic”. Asa se explica acele „ajutoare nerambursabile” pe care le-a primit la randul ei si Romania din partea finantei mondiale in anii de dupa asa zisa „revolutie” din ’89.

Hava Nagila, Planeta Pamant!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

20 − eight =