Poporul e prost. Poporul e natang. Poporul trebuie tinut in intuneric.

Presedintele tarii e destept. Presedintele tarii nu este autist. Presedintele tarii nu este obligat sa isi justifice deciziile.

Ati inteles acum despre ce este vorba?

Klaus Johannis nu a vorbit doar pentru PSD atunci cand a refuzat-o pe Sevil Shhaideh pentru functia de premier. Si nu a vorbit doar pentru sine. El a vorbit poporului prin intermediul reprezentantilor mass-media prezenti la celebrul sau speech de 45 de secunde.

Klaus Johannis, daca voia sa se adreseze doar lui Dragnea, ar fi facut-o prin intermediul Whatsapp, Telegram sau Gmail, asa cum a spus presedintele PSD. De aceea, intelegem ca nu s-a adresat acestuia.

Klaus Johannis, daca voia sa vorbeasca cu sine insusi, trebuia sa isi vorbeasca in oglinda. Totusi, nu avea in gand sa se adreseze sie insusi, in caz contrat nu ar fi iesit sa faca declaratii publice.

Klaus Johannis, daca voia sa vorbeasca poporului, ar fi explicat de ce a refuzat-o pe Shhaideh. Asa, refuzand orice explicatii, intelegem ca nu s-a adresat nici poporului.

Cui i s-a adresat Klaus Johannis atunci?

Cel mai probabil americanilor, stapanii militari ai Romaniei; acestora, Klaus a tinut mortis sa le confirme ca a executat ordinul de a o refuza pe Shhaideh in functia de premier. Si evreilor, stapanii economici ai Romaniei, cei care nu intelegeau cum de o tara pe care o cumparasera inca din 2007, asa cum se lauda Ariel Sharon ca a cumparat Romania, indraznea acum sa puna un premier musulman. Destul ca londonezii aia scarbosi au votat un primar islamist, le mai trebuia acum si in tara noastra un premier asisderea sa ii scoata din minti…

Klaus Johannis s-a adresat stapanilor Romaniei. Daca s-ar fi adresat poporului roman, ar fi explicat de ce nu poate sa numeasca pe Shhaideh ca premier – fie ca sotul ei postase nu stiu ce prostii pe Facebook (al dracului Facebook asta, a devenit o problema de stat!), fie ca nu stiu ce cumnat era indezirabil in Uniunea Europeana, fie ca pur si simplu nu a vrut el sa inghita de prima data de la Dragnea si s-a lasat mai greu… In orice caz, venea cu o explicatie; in cazul nostru, pe presedinte l-a durut la basca de poporul roman.

Klaus Werner a lasat totusi…

…sa transpire niste stiri pe surse, cum ca ar fi refuzat-o pe islamista pentru ca ar fi insemnat un pericol la adresa tarii noastre numirea ei in functia de premier si ca mai era si omul de paie al lui Dragnea.

Pai, ori era omul de paie al lui Dragnea, sens in care insemna ca nu mai reprezenta un pericol pentru Romania ca membra a tampeniei aleia de alianta pentru ca executa ordinele presedintelui PSD, ori era un pericol la adresa securitatii Romaniei? Care din astea doua variante l-a facut pe Klaus sa o refuze?

De ce sunteti tinuti in intuneric?

Pentru ca, pentru un animal politic precum Johannis, un strain de neamul romanesc, poporul roman nu exista. Cu poporul roman „neamtul” se sterge la fund. Poporul roman nu merita sa stie ce este in mintea lui de „iluminat”. Poporul roman trebuie tinut in intuneric.

La 27 de ani de la asa zisa „revolutie”, in care atatia romani au pierit in ideea ca vor scapa de astfel de exemplare de lideri care fac totul fara sa dea explicatii, vine Johannis si presteaza la microfon cu metehne de Fuhrer.

Cam despre asta e vorba…si cata vreme poporul roman le va da liderilor prilejul sa se comporte precum dictatorii nazisti, acestia o vor face, indiferent ce nume si hram poarta!

 

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

4 − 2 =