Daca cineva se indoia ca tot ceea ce va vand politicienii in campanii sunt gogosi, avea perfecta dreptate: politicienii v-au vandut odata gogosi, acum au ajuns sa va vanda elefanti roz. Totul este manipulare, dar absolut totul. Nu numai un candidat sau altul va manipuleaza, nu numai un anumit partid sau altul, ci toti si toate! PSD, PNL, UNPR, PMP, toate partidele s-au regasit pe Politic Scam incercand sa va vanda gogosi. Este suficient doar sa intrati aici sa cititi tot ceea ce am scris in trei luni despre tehnicile de manipulare politica folosite in Romania. Veti realiza dimensiunea minciunilor politicienilor. Astazi vorbim despre PNL care incearca sa va vanda un elefant roz, eschimosilor!

Catalin Predoiu, presedintele PNL Bucuresti, cel cu care Johannis a defilat in campania electorala si pe care ni l-a prezentat drept viitorul premier al Romaniei, a recunoscut ce inca nu a recunoscut niciun politician – noi, electoratul, suntem niste prosti care trebuie prostiti din patru in patru ani; nu conteaza cu ce minciuni, conteaza doar sa ii credem si sa le mai acordam voturile, dupa care ne vor mai deranja peste alti patru ani.

Aflat la o intalnire cu Liga Alesilor Locali ai PNL, impreuna cu Alina Gorghiu, Catalin Predoiu a incercat sa dezmorteasca atmosfera cu o gluma din seria „gura prostului adevar graieste”:

„Ești la Polul Nord și trebuie să vinzi unui eschimos un elefant roz. Cum faci? Cu atitudinea potrivită. Așa trebuie să facem și noi.”

Cum ar veni, eschimosilor ce sunteti, PNL va incerca sa vina la voi, la Polul Nord, sa va vanda un elefant roz. Si nu oricum, ci cu atitudinea potrivita, asa cum va spune Predoiu. Probabil ca daca veti dormi in igluurile voastre cum ati dormit la ultimele alegeri, va vor si pacali si veti ramane cu elefantul roz inca patru ani.

Daca ar mai fi ceva de spus…

Da, domnule Predoiu, stimati liberali si, in definitiv, stimati politicieni. Stim ca pentru voi suntem niste eschimosi care locuiesc la Polul Nord, un pol al saraciei, al foamei, al indiferentei autoritatilor. Stim ca pentru voi viata e roz, asa si trebuie sa fie, doar sunteti elitele, clasa politica, liderii, conducatorii. Stim ca nu aveti de gand sa ne scoateti din aceasta situatie pentru ca atunci nu ati mai avea cui sa vindeti elefantul roz plin de gogosi electorale. Dar uite ce e…

Domnilor politicieni! Ce-ati spune daca incepand de anul acesta am mai refuza sa fim „eschimosii” vostri? Ce-ati spune daca v-am trimite sa va bagati voi trompa aia roz a elefantului ala roz din lumea voastra roz undeva? Asa macar ar avea si elefantul ala roz din capul vostru o utilitate…

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

3 × 5 =