Cat de idiot sa fii sa organizezi aceste proteste si sa pui oamenii sa strige asa ceva? Cum sa scoti lumea in strada si sa iti treaca prin cap o asemenea jignnire la adresa natiunii – „Popor de idioti/Votezi doar mafioti”?

„Popor de idioti/Votezi doar mafioti”

Asta au strigat „miile” de oameni care au iesit ieri in strada sa protesteze impotriva intentiei Guvernului de a emite ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Penal. Vi se pare corect? Nu, nu ordonanta…scandarea!

Popor de idioti/Votezi doar mafioti – daca este sa analizam ce au strigat ieri acele „mii” de oameni in strada, ar trebui sa impartim cumva scandarea in doua parti:

  • Popor de idioti – prima jumatate a scandarii este cea mai jignitoare. De fapt, oamenii aceia care au iesit ieri in strada au jignit pe toti romanii, intreaga natie, fara deosebire. Si-au jignit mamele, tatii, fratii, prietenii… Scandarea era generalista si jignitoare – nu incape niciun dubiu aici!
  • Votezi doar mafioti – a doua jumatate a lozincii contine un adevar pe care cei care au scandat aceste vorbe nu l-au intentionat. Intr-adevar, dintr-un motiv sau altul, poporul roman, orice partid sau orice persoane ar vota, voteaza…mafioti! Nu mafioti in adevaratul sens al cuvantului ci mafioti politici, pusi pe aranjamente pentru binele personal. Problema cu aceasta afirmatie este insa ca cei care au iesit in strada, pusi fara indoiala de actuala opozitie (care opozitie, de fapt???), nu au avut in vedere decat pe cei din PSD pe care ii considera „ciuma rosie”. Uita insa de hoardele de „mafioti” portocalii care au devalizat ANRP-ul, de hoardele de mafioti cu stele care au blocat proiectele de infrastructura, de hoardele de mafioti din actuala opozitie care au probleme cu legea poate mai mari decat cei din PSD.

Realitatea este una singura…

Acest popor, indiferent ce partid politic a votat, nu a avut parte de bunastare. Din acest punct de vedere, toti cei care s-au perindat la conducerea acestei tari (includem aici si tehnocratii), sunt niste mafioti politici. Punct!

Faptul ca acum ies in strada „mii” de oameni sa scandeze o lozinca prin care isi jignesc propria natiune si propriul popor este ceva inca nemaintalnit in Romania. Sa iesi si sa strigi ca faci parte dintr-un popor de idioti, de ciuda ca nu au iesit ai tai la alegeri, este ceva ce, din fericire, pana acum Romania nu a avut parte. Din pacate, toate relele au un inceput…

In plus, poporul, in marea lui majoritate (61%!!!) a ales sa protesteze prin absenteism. Doar 39% dintre cetatenii acestei tari inca nu au inteles despre ce este vorba in politica romaneasca si au mers la urne pentru a legitima aceeasi clasa politica in functii…

Manipularea mediatica din spatele acestor „manifestatii”

„Miile” de oameni erau de fapt pana in 2500 in Bucuresti si vreo cateva sute in tara. Poporul acesta nu inseamna nicidecum 2500 plus cateva sute. Pentru noi poporul nu inseamna nici cei 39% care au mers la vot.

Vointa poporului inseamna acel procent de 61% care au ales sa stea acasa si sa protesteze impotriva actualei clase politice prin absenteism.

Daca cineva incearca sa va manipuleze realitatea si sa prezinte vointa poporului ca fiind vointa celor 2500 de oameni, atunci inseamna ca s-a ajuns prea departe cu manipularea in Romania.

Ieri, pe Facebook si pe site-urile manipulatoare, Bucurestiul fierbea (pentru ca au iesit cateva „mii” in strada)…

Bucurestiul fierbe

iar la Hotnews ni se prezenta, pentru a dramatiza situatia, inclusiv temperatura resimtita de catre protestatari:

Manipularea Hotnews

Mai ramanea, pentru jurnalistii de la Hotnews, sa anunte ca unor protestatari le curgea nasul de la frig iar unor protestatare le curgea altceva din alte parti, ceva mai intime, dar totusi infruntau gerul…ca in rest le pusesera pe toate pe hartie

Nesimtirea e mare…

…si, din pacate, sa iti jignesti propriul popor, strigand lozinci sorosiste in gura mare, va deveni o normalitate.

Fereasca Dumnezeu sa se rascoale acest „popor de idioti”!

 

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

eight + twelve =