TAROM vs. ryanair. Din cand in cand viata iti demonstreaza ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Ospitalitatea romaneasca se dovedeste din nou contraproductiva atunci cand vine vorba de a lasa strainii sa iti calce pragul si de a-i invita la masa – cu siguranta vor vrea, dupa desert, sa iti futa nevasta!

Cum? Stati asa sa vedeti poveste…

Nesimtire tipica strainilor care ajung sa faca afaceri in Romania – ryanair

Astazi, jegurile de la ryanair au ales sa trolleze o companie romaneasca, TAROM, si sa faca o comparatie intre tarifele ryanair si tarifele companiei romanesti, despre primele spunand ca sunt de zece ori mai mici pe aceleasi destinatii.

Minciuna lor iese repede la iveala atunci cand cercetezi mai in amanunt ofertele porcilor irlandezi si constati ca intr-adevar pretul biletelor lor „pleaca de la 30 de Euro” dar nu toate biletele le gasesti la acest pret si ca statistic ai mari sanse sa gasesti biletul dorit la sume si de 10 ori mai mari. Deh, „de la…” poate acoperi multe…inclusiv soricul irlandez gros de pe obrazul companiei.

Manipularea sociala pe care o practica cei de la ryanair in ofertele lor consta intr-un principiu pe care l-am tot explicat pe site-ul nostru si anume cel al „mingii joase” sau „low ball”. Arunci o minge joasa, un pret prin care sa ii pacalesti pe fraieri si apoi, dupa ce acestia au luat decizia de a cumpara de la tine, vii cu o conditie care modifica esential oferta initiala – ori s-au scumpit intre timp biletele pentru ca „s-au epuizat toate cele aflate la reducere”, ori s-au scumpit pentru ca „oferta era valabila doar pentru primii 200 de cumparatori”, ori s-au scumpit pentru ca de fapt „pretul pleca de la 30 de Euro fara taxe, bagaje, fara sa iti poti alege locul la fereastra – pana si asta se plateste, fara un pahar cu apa la bord” si tot asa… Scuze se gasesc, in special la ryanair.

Important este ca din cei 100 de fraieri care se prind in capcana preturilor mici, statistic, 75% continua in decizia lor de a cumpara de la compania care i-a pacalit si doar 25% cauta oferte si in alta parte

Asta spun statisticile celor care au studiat comportamentul cumparatorilor care sunt pacaliti prin astfel de metode. De astfel de statistici stiu si cei de la ryanair si le-au studiat la randul lor pe toate partile inainte de a le pune in practica. Mai mult, dupa ce le-au pus in practica, le-au desavarsit si acum isi permit sa arunce in piata oferte de…10 lei pentru un bilet de avion, ca doar nu ii doare gura, nu? Prosti sa fie sa se prinda…

Postarea de porc a celor de la ryanair: „La acelasi pret cat pentru un zbor TAROM, puteti cumpara 10 zboruri cu ryanair. Scapa de tarifele mari.”

Astazi, un dobitoc care isi spune probabil „săuşăl midia meneger” sau „piarrisponsibăl” la ryanair (cititi cum se vede si intelegeti voi daca sunteti vorbitori de engleza), a decis sa posteze magaria asta la adresa TAROM:

Postare Ryan Air la adresa TAROM

Problema nu ar fi alta ci faptul ca treaba cu tarifele este una care depinde de foarte multi factori si in anumite circumstante preturile TAROM sunt mai mici decat ale „celui mai mare operator low-cost” din Europa, pe numele lui de porc irlandez, ryanair.

Replica civilizata si de bun simt a TAROM la grohaitul mediatic al ryanair

Tot ce a facut TAROM la noroiul aruncat inspre ei de catre jegosii irlandezi de la ryanair a fost sa posteze un articol in care ditamai CEO-ul ryanair, Michael O’Leary, ii saruta si in fund pe cei de la TAROM pentru faptul ca i-au ajutat in anii de inceput ai intrarii irlandezilor pe piata romaneasca:

„Dacă nu exista TAROM, ryanair nu ar fi existat. În primii trei-patru ani ai ryanair foloseam aeronave, piloţi şi ingineri ai TAROM, erau excepţionali. Fără ajutorul TAROM în primii ani de existenţă ai ryanair, compania nu ar fi supravieţuit”.

Asta spunea CEO-ul rapanosilor de la ryanair anul trecut, astazi jegosii de irlandezi arunca cu noroi in romanii care i-au ajutat si pe care ii pupau si in cur atunci cand au ajuns in Romania.

Morala acestei povesti

Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.

Iar lectia asta sa fie pentru toti cei care cred ca ajutand cotropitorii straini (militari, economici sau politici) ai Romaniei isi vor face vreodata vreun bine lor sau tarii in care s-au nascut!

Respect, TAROM! Respect tuturor companiilor romanesti care incearca sa supravietuiasca in acest razboi economic cu companiile straine!

Moarte cotropitorilor patriei!

P.S. Poate ca nu ar fi rau sa ne demonstram patriotismul si sa cumparam doar de la TAROM. Macar asa, in ciuda porcilor irlandezi de la ryanair. Ce spuneti?

Share.

Despre Autor

Un comentariu

  1. Sunt cu voi: moarte cotropitorilor străini! Şi, ca să fie bine delineat: tuturor celor care au venit îmboldiţi de dorinţa nestăvilită de a face bine poporului român, atât de chinuit de-a lungul secolelor! Veneau francezii imediat după gogoaşa din 89, aruncau caramele la copii şi-i fotografiau. Mergeau înapoi în Franţa mamei lor, şi cu acele poze spuneau poporului civilizat francez că în România copiii nu au văzut niciodată caramele! Morţii mamei lor de rahaţi! Un alt episod: am lucrat câteva luni cu Crucea Roşie olandeză, în calitate de translator. La primul chef făcut de echipa delegată în Ro, olandezii ne-au invitat pe noi şi câteva cunoştinţe la acest bairam. La masă, un olandez (un rahat din ăla cu ochi) s-a mirat foarte tare când a văzut că noi….. mâncam cu furculiţă şi cuţit! De-atunci au trecut, cred, 25 de ani, dar nu cred că suntem văzuţi altfel! Aşa că Ryan air, de ce dracu nu mergi în ţara ta să vinzi bilete ieftine???? De ce ajuţi românii, în detrimentul rahaţilor tăi cu ochi???? Scuze pentru vulgaritate, dar cum spunea marele Graur: „curul e cur, nu fund! fund are sacul, omul are cur” ! La vulgaritate, doar cu vulgaritate!

Lasa un raspuns

two × 5 =