Cam aici se indreapta discursul enoriasilor preotului Pomohaci, implicat in scandalul sexual recent – ei, si ce daca ii cerea acelui adolescent sa ii arate „ciocanul”? Preotul are har!

Are har pe dracu’ sa-l ia…

Doar un drac de om ar mai putea crede ca, dupa ce parintele a savarsit nu numai acte sexuale impotriva oricarei normalitati dar a si incalcat legile romanesti laice, ar mai putea avea har, Pomohaci sau orice alt preot care ar face la fel.

Nu poti sa invoci Duhul Sfant, asa cum spun mai marii preotului grabnic doritor de ciocan, daca ai savarsit astfel de acte impotriva firii, a dogmelor bisericesti si a cuvantului Scripturii. Nu poti sa slujesti si nu poti sa mai ierti altora pacatele, tu insuti fiind un mare pacatos.

Credeti ca o sa i se intample ceva lui Pomohaci?

Lasati „mustrarile” si „dojanele” bisericesti pe care i le administreaza alti homosexuali sau pedofili in sutana, fiind de notorietate numeroasele cazuri in care preotii au fost implicati in astfel de scandaluri. Nu mai tarziu decat saptamana ce a trecut a iesit la iveala un alt scandal in care a fost implicat un mare prelat al BOR (Corneliu Barladeanu, episcopul Husilor), acesta fiind santajat de catre alti preoti in legatura cu un filmulet in care „prea-sfantul” pacatuia in pat cu un alt barbat. Anul trecut izbucnea un alt scandal, in care arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, era acuzat de acte homosexuale cu un tanar de la seminar.

Asadar, credeti ca niste homosexuali sau pedofili il vor dojeni prea tare pe cel care pana la proba contrarie pare a fi un homosexual si un pedofil de notorietate? Noi nu credem…

Credeti ca va veni sistemul represiv si il va inhata pe Pomohaci in baza unei inregistrari? Da’ de unde… Pentru a proba o astfel de infractiune este nevoie de ceva mai mult decat de o inregistrare in care „duhovnicul” lui Satana ii cerea unui minor sa ii arate ciocanul. In plus, asta cu „era minor” nu prea tine atunci cand infatisarea respectivului inducea in eroare in legatura cu adevarata lui varsta. Pomohaci nu va pati nimic.

Manipularea prin religie in Romania

Manipularea prin religie este o forma grava de manipulare care se pune in practica in Romania. Suntem determinati sa credem ca preotii sunt niste „sfinti” pe pamant (pai nu asa ne minte Scriptura?) si realitatea este ca sub sutanele cu firet de aur se ascund niste hrapareti, niste imbuibati, niste ipocriti, niste turnatori la Securitate, niste homosexuali, niste pedofili si niste curvari imputiti. La astia va spovediti si va impartasiti, la astia mergeti sa va aline suferintele…

V-am atras atentia in nenumarate randuri in legatura cu aceasta cloaca imputita din sanul BOR si mereu ne-ati criticat. Este momentul sa va treziti, sa realizati ca aceasta cloaca de homosexuali, pedofili si curvari imputiti imbracati in sutana exista si ca acestia trebuie eliminati si nu protejati. Aparand aceasta cloaca imputita nu faceti altceva decat sa subreziti Biserica Ortodoxa Romana.

Cam asta pentru azi, in „sfanta” zi de Duminica… Sa aveti o saptamana cu sfintenie!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

three × two =