Coalitia pentru Familie este o miscare ce sustine schimbarea Constitutiei in sensul modificarii art. 48 din Legea Fundamentala. Cum?

„Familia este formata din soti”

Cam asa se exprima art. 48 al. 1 la acest moment…

„Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”

Asadar, in acceptiunea Constitutiei, familia este formata din soti. In 1990, pe vremea cand Antonie Iorgovan se straduia sa redacteze un text cat mai cuprinzator, nimeni nu isi imagina ca „soti” ar fi putut insemna altceva decat un barbat si o femeie. In anul de gratie 2016, „soti” a ajuns sa poata insemna doi barbati, doua femei sau chiar un om si un animal, asa cum definesc si legifereaza unii sintagma „soti” prin tari straine.

Coalitia pentru Familie doreste modificarea textului astfel incat sa se mentioneze ca „familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora…” etc., etc., etc. In acest fel s-ar preveni situatii absurde in care doi barbati homosexuali sau doua lesbiene ori un zoofil, „casatorit” cu oaia sa draga, ar creste un copil.

Demersurile Coalitiei pentru Familie de pana acum…

…au dus in primul rand la atragerea atentiei opiniei publice si politicienilor asupra acestui aspect dar si la strangerea a peste 3.000.000 de semnaturi in favoarea acestei modificari, mult peste necesarul de 500.000. Implicarea bisericii in aceasta problema a dat nastere unor interpretari cel putin ciudate (cum ca Biserica Ortodoxa doreste sa isi pastreze influenta in randul enoriasilor) insa, cum-necum, semnaturile sunt stranse iar modificarea Constitutiei bate la usa…sau nu chiar?

Nu chiar, intrucat, dupa ce in 20.07.2016 Curtea Constitutionala dadea un aviz favorabil propunerii prealabile de modificare a Constitutiei, iar initiativa legislativa urma sa intre in Parlament, iata ca, de jumatate de an, lucrurile taraganeaza.

Cine are interesul impiedicarii modificarii Constitutiei?

Simplu – cei care vad cu ochi buni promovarea intereselor homosexualilor in Romania, cei care fac lobby cercurilor de interese homosexuale si cei care de ce sa nu o spunem deschis, de ani buni sustin de la cel mai inalt nivel politic comunitatile de homosexuali si promoveaza legi care favorizeaza aceasta comunitate in detrimentul celei heterosexuale.

Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana a venit la pachet cu indatoriri care mai de care, unele vizibile, altele ascunse; in ultima categorie intra si promovarea libertatii orientarii sexuale minoritare in numele libertatii fundamentale a omului de a se exprima asa cum doreste in societate.

In ritmul in care se misca Johannis si gasca…

…asa cum spuneam intr-un articol elocvent, vom fi martorii in curand a legalizarii incestului, a pedofiliei, a necrofiliei si a zoofiliei. Si atunci, asa cum spuneam, de ce nu ar avea si nea Ion, zoofilul de la stana, dreptul sa se impreuneze cu mioara lui favorita sau nea Gheorghe, necrofilul, gropar in cimitir dreptul sa se impreuneze si sa se casatoreasca cu tipa aia de a ingropat-o acum doua saptamani si de care s-a indragostit iar nea Vasile, pedofilul, dreptul sa il iubeasca pe Andrei cel mic, de 5 ani, de la casa de copii?

Si cum sa nu se intample asta cand poporul este manipulat de gasca de lobbysti ai comunitatilor homosexuale si crede ca tot acest liberalism sexual este benefic societatii???

Scrisoarea senatorilor republicani in favoarea Coalitiei pentru Familie

13 (numar cu noroc) senatori republicani americani au adresat o scrisoare deschisa presedintelui Johannis, presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului si altor oficiali, intre care si premierul bruxellez Dacian Ciolos, in care ii indeamna sa respecte vointa celor 3 milioane de cetateni si sa initieze Referendumul de modificare a Constitutiei:

Domnule Președinte, vă scriem pentru a vă încuraja să vă folosiți autoritatea cu care ați fost investit ca președinte al României pentru a vă asigura că această chestiune este supusă cu promptitudine votului în Parlamentul României. Semnăturile arată că o mare parte din populația României consideră necesară reafirmarea unui model tradițional de familie, care a rămas neschimbat de milenii, uniunea între un bărbat și o femeie. Pentru că familia este instituția fundamentală a societății, suntem încrezători că vă veți asigura că dreptul poporului român de a decide printr-un referendum soarta celei mai importante instituții din istorie, familia și căsătoria, este respectat pe deplin.

Credeti ca va misca tocmai Johannis vreun deget impotriva homosexualilor?

Va invitam sa (re)cititi un articol scris in 2014 de catre un „nebun” care se gasise sa il intrebe inca de atunci pe viitorul presedinte al Romaniei daca nu cumva este pe invers… Sa ne mai mire ca nevasta-sa a ramas pe la Sibiu si se zvoneste despre Carmen Johannis ca are un amant?

 

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

two × 3 =