Ati auzit de aceasta aberatie? Parlamentul European, in loc sa se preocupe de soarta tarilor europene, sa identifice noi modalitati prin care s-ar legifera bogatia la nivelul tuturor tarilor, inclusiv codasele Romania si Bulgaria, se preocupa de influenta pe care o au mass-media ruse la nivelul Europei.

Ca sa va spunem sincer…

…habar nu aveam de o asemenea rezolutie pana cand pe mailul redactiei nu ne-a ajuns urmatoarea Nota de Protest:

Notă de Protest a Asociaţiei de Cooperare Strategică, Diplomatică, Economică, Culturală şi Educaţională cu Rusia şi Spaţiul Slav referitoare la Rezoluţia Parlamentului European contra mass-media ruse

Adunarea Generală a Asociţiei de Cooperare Strategică, Diplomatică, Economică, Culturală şi Educaţională cu Rusia şi Spaţiul Slav, convocată în şedinţă extraordinară, a hotărât să înainteze Parlamentului European – conform prevederilor Statutului Asociaţiei – Nota de Protest următoare, referitoare la Rezoluţia Parlamentului European contra mass-media ruse:

Domnule Preşedinte al Parlamentului European,

Doamnelor şi Domnilor Parlamentari europeni,

Membrii Asociaţiei noastre, instituţie independentă non-guvernamentală de drept privat, au luat cunoştinţă cu neplăcută suprindere de Rezoluţia Parlamentului European adoptată contra mass-media-ruse. Acest document, redactat de doamna eurodeputat Anna Fotyga, plasează într-un mod iresponsabil la acelaşi nivel Rusia şi Statul Islamic, fiind dovada palpabilă a ipocriziei politice şi a dublei măsuri cu care se apreciază situaţia internaţională în cele mai înalte instituţii ale Uniunii Europene. Această Rezoluţie încalcă următoarele drepturi ale cetăţenilor europeni:

1) dreptul la liberă informare; dreptul de a-şi selecta sursele de informare şi de a se informa din cât mai multe surse, pentru o abordare şi o înţelegere corectă a fenomenelor politice şi sociale;

2) dreptul la pluralism politic;

3) dreptul la liberă exprimare.

In acelaşi timp, apreciem că această Rezoluţie încalcă toate normele de funcţionare ale Uniunii Europene, fiind purtătoare a unui mesaj cu potenţial profund belicos, care reînvie anii cei mai negri ai Războiului Rece, amintind de perioada McCarthiysm-ului şi de „vânătorile de vrăjitoare” de tristă amintire ale unor perioade istorice revolute, pe care le credeam demult depăşite.

In privinţa dublei măsuri invocate, vă amintim recentele campanii mediatice defăimătoare purtate în toate mass-media europene, împotriva Federaţiei Ruse şi a conducătorilor săi, cu acuze care nu au fost nici confirmate, nici dovedite, dar care au făcut dovada unei propagande foarte atent orchestrate, menite să deformeze imaginea Rusiei în ochii publicului european. In privinţa acestor maşinaţiuni ale presei europene, nu s-a adoptat nici un fel de rezoluţie şi nici nu s-a anunţat măcar o intenţie în remedierea unei imagini deformate care s-a creat astfel.

In numele societăţii civile pe care o reprezentăm, în spiritul valorilor asumate în care a fost creată Uniunea Europeană, în vederea unei normalizări şi absolut necesare armonizări a relaţiilor cu Rusia, vă solicităm, în regim de urgenţă, să reanalizaţi şi să retrageţi acest document ruşinos şi inadecvat, care aduce o nedorită pată neagră pe obrazul Uniunii Europene, deschizând o Cutie a Pandorei a cărei consecinţe catastrofale nici măcar nu sunt intuite de către autorii săi!

Milităm pentru cooperarea cu Federaţia Rusă, pentru deschiderea diplomatică, politică şi economică, pentru o colaborare reciproc avantajoasă, fără de care Uniunea Europeană nu-şi poate regăsi busola. Europa este şi Rusia, în aceeaşi măsură, Europa nu poate exista fără Rusia!

25.11.2016

Preşedinte,

Asociaţia de Cooperare Strategică,

Diplomatică, Economică, Culturală şi Educaţională

cu Rusia şi Spaţiul Slav

Alexandru Mîţă

Vicepreşedinte,

Asociaţia de Cooperare Strategică,

Diplomatică, Economică, Culturală şi Educaţională

cu Rusia şi Spaţiul Slav

Marian Rădulescu

Preşedinte de Onoare,

Asociaţia de Cooperare Strategică,

Diplomatică, Economică, Culturală şi Educaţională

cu Rusia şi Spaţiul Slav

Gabriel-Antoniu Lavrincic

Spre rusinea noastra…

…nu stiam de aceasta rezolutie, asa cum am spus. Dar este limpede ca Uniunea Europeana se va duce dracului intr-o buna zi daca a inceput sa practice cenzura mass-media in spatiul european.

Libertatea presei, dragi cititori, este doar o sintagma pe care occidentalii, cei care ne-au impuiat capul timp de 27 de ani cu „valorile occidentale”, o folosesc atat timp cat presa le este favorabila. Atunci cand cineva scrie adevarul despre toata aceasta manipulare sociala careia i s-a spus „Uniunea Europeana”, atunci e imediat pus la colt, fara sa mai pese cuiva de „valorile occidentale”, „libertatea presei”, „libertatea cuvantului”,”libera exprimare”, „dreptul la protest” si tot felul de sintagme a caror valoare se pierde in astfel de cazuri.

Nu scrii pro-SUA? Esti un nenorocit platit de rusi!

Nu scrii pro-UE! Bolsevicule!!!

Nu scrii pro-homosexualitate? Invechitule!

Nu scrii pro-invazia musulmana a Europei? Fascistule!

Incheiem aici…ati realizat si voi despre ce e vorba in aceasta Uniune Europeana.

Maine este Ziua Nationala!

Nu e nici a Americii, nici a Europei, nici a nu stiu carui stat ale carui culori va place voua sa le cinstiti. E Ziua Nationala, Ziua Romaniei! Asa cum este tara aceasta, saraca, fara perspective, indatorata si cotropita de bocancul militar american si subjugata intereselor economice straine, merita sa o pretuim si sa visam la eliberarea ei…

Sa o cinstiti cum se cuvine!

Sursa foto: pinterest.com/english-censorship

Share.

Despre Autor

Un comentariu

  1. … Iar aici nu se îmbulzeşte nimeni să comenteze! Deci, această propagandă şi-a făcut treaba cu brio! Ce mizerie! Şi, apropo, UE e moartă, pute deja, dar nu a înţeles încă! Dinainte ca Ro. să intre, am tot lătrat că nu e bine pentru noi, ci doar pentru ei această dragoste. Astfel, dacă înainte de asta, românaşu’ putea să acceseze la o funcţie de slugă doar în diaspora, după asta a avut în sfârşit opţiunea să o facă direct acasă. Pe bani ceva mai puţini, dar ce vrei: comoditatea costă. Totodată, tot această intrare atât de râvnită, acel soi de „pod de flori cu fraţii noştri din Vest” a dat în sfârşit occidentalilor posibilitatea să nu mai ceară voie sau să mai mituiască localnicii pentru a-şi însuşi materia primă a Ro., ci s-o ia direct infiltrându-se peste tot în Stat. Acum e mult prea târziu pentru a mai repara ceva. Iar cu Rusia… idem!

Lasa un raspuns

1 + eight =