Nebunia atinge cote alarmante in Romania si, dupa trecerea motiunii de cenzura a PSD impotriva guvernului PSD, a venit randul ministrilor demisionari ai PSD sa revina asupra deciziei de a demisiona. Nu-i bai, oricum vor fi schimbati cu totii, dar tot circul naste o intrebare – daca Dragnea a fost nemultumit dupa 5 luni de un guvern care adusese Romaniei cea mai mare crestere economica din UE, va dati seama ce rezultate exceptionale va atinge noul guvern?

Dar intai sa punem si noi o intrebare de bun simt…

Pai, bine, mai, idiotilor…

…cu politica voastra de rahat si cu mintea voastra in colturi – cand v-ati dat demisia v-ati dat-o:

A. Pentru ca asa ati gandit voi cu tartacutele voastre proaste

B. Pentru ca asa ati primit voi ordin de la Dragnea si v-ati executat

C. Pentru ca guvernului i se retrasese sprijinul politic

D. Pentru ca ati dorit sa puneti presiune pe Grindeanu pentru a-l lasa sa bantuie singur pe culoarele Palatului Victoria?

Care dintre variante ar fi cea mai plauzibila? A, B, C sau D? Ori, poate toate?

De ce si-ar da azi demisia toti ministrii din Guvernul Romaniei, aruncand tara in haos, ca mai apoi sa contribuie la sporirea haosului si sa isi retraga demisiile?

De ce ministrii Romaniei cred ca functia de ministru este precum locurile de la taraba din piata sau precum locul pe care il lasi la rand la butelii?

De ce sunt atat de iresponsabili reprezentantii clasei politice din Romania? 

Cata prostie poate sa zaca la varful natiunii…

…daca cei care initial si-au dat demisia au revenit acum asupra ei? Cum ar veni, acum se inteleg cu Grindeanu? Sau acum au sprijin politic din partea partidului? Cum poti sa revii asupra deciziei tocmai cand Parlamentul Romaniei a trecut motiunea de cenzura impotriva guvernului din care faceai parte?

Trecerea motiunii inseamna ca toti ministrii, intregul cabinet a fost tufa sau tuta de Venetia si ca merita un sut in cur fiecare, indiferent ca au curul mai mare sau mai mic, si sa plece acasa sau acase, depinde fiecare cate case au.

Cat de tont ar trebui sa fie poporul roman astfel incat sa creada tot acest circ? 

Romani, pregatiti-va sa fiti putred de bogati!

Guvernarea PSD a insemnat un haos pana acum, asa cum s-a exprimat Dragnea, in conditiile in care aceasta guvernare, buna, proasta, adusese cea mai mare crestere economica din UE. Deci, daca asta nu l-a multumit pe Dragnea dupa 5 luni de la preluarea puterii, inseamna ca viitorul guvern va face in 5 luni Romania precum Germania in ceea ce priveste nivelul de trai.

ATENTIE! Veti trai ca in Rai in Romania, in nici 5 luni! Pregatiti-va sa deveniti bogati, frati romani!

Hai ca se poate!

Share.

Despre Autor

2 comentarii

  1. Chiar credeti ca avem, pe bune crestere econimica, si, pe deasupra cea mai mare din UE ? Ce anume a generat aceasta crestere? Unele semnale pozitive se vad chiar si in economia reala, nu doar la salariile marite ale bugetarilor, insa nu stiu, sa nu fie cumva doar o amagire ca in 2008 ? Acel program de guvernare poate fi realizabil cu adevarat, macar partial sau a fost doar o petarda ca PSD sa ia cate mai multe voturi la alegerile trecute?

Lasa un raspuns

eighteen − two =