Dupa ce a fost votat de 17-18% dintre romanii cu drept de vot, PSD s-a vazut deja jupan peste Tara Romaneasca si a inceput sa faca fix ce ii dicteaza „constiinta”. Recte, sa o nominalizeze pe „jihadista” (asa cum o alinta presa) Sevil Shhaideh la postul de Premier…

Cati oameni a dezamagit Dragnea prin aceasta nominalizare?

Multi…foarte multi… Pe categorii:

Patriotii

Au mai ramas patrioti in aceasta tara…milioane. Unii le spun acestora „xenofobi”, altii ii numesc „extremisti”, altii le spun „anti-semiti”, dupa caz. Adevarul este ca tuturor acestor oameni, din motive ce tin de dragostea de patrie, nu le cade bine sa stie ca premierul Romaniei va fi un etnic strain, casatorit cu un cetatean strain, sirian. Abia l-au inghitit pe Johannis, apoi pe Csolosz, acum trebuie sa o inghita pe Sivil Saideh, Seville Saiddeh, Sevil Seiddeh, Cevile Saaideh, Zevil Seidehh sau cum s-o scrie, pentru ca oricum nu avem niciun chef sa invatam…

Nominalizarea unei „jihadiste”, asa cum o alinta o parte a presei, la functia de premier ii face pe toti acestia sa se intrebe – chiar nu se gasea un roman care sa conduca parlitul ala de Guvern?

Ortodocsii

Si astia sunt multi…zeci de milioane. Nu suntem o tara religioasa, nici fundamentalista, dar nici laica – in Romania se construiesc mai multe biserici decat spitale, gradinite sau scoli iar asta inseamna multe – 80% dintre cetatenii Romaniei considera ca liderii patriei trebuie sa aiba credinta si frica de Dumnezeu – nici asta nu i-a dat de gandit lui Dragnea, inteleptul din Teleorman.

Nominalizarea unei musulmane la functia de premier ii face pe toti acestia sa se intrebe – chiar nu se gasea un ortodox sa conduca parlitul ala de Guvern?

Pesedistii

Si astia sunt multi – cata frunza si iarba. Si oamenii astia se intreaba – bine, frate, dar chiar nu se gasea un pesedist sa conduca parlitul ala de Guvern?

Basca, multi dintre ei sunt si ortodocsi practicanti (stiti imaginile acelea cu doamnele in varsta care se plimba in genunchi si pe coate pana la moaste?) si patrioti…

Adevarul despre nominalizarea „jihadistei” Sevil Shhaideh (sau cum s-o scrie) la functia de premier

Presa ii spune in bataie de joc „jihadista”; unii o „alinta” doar cu „islamista” Siville Seideh (sau cum s-o scrie). Adevarul este insa ca Servil Saidehh (sau cum s-o scrie) nu este jihadista. Jihadismul presupune existenta unor intentii razboinice la adresa „infidelilor” si, indiferent cat ar fi Sevil Saideh (sau cum s-o scrie) de musulmana tataroaica, probabil ca este unul dintre cei mai pasnici si diplomati premieri pe care i-a avut Romania.

Sivil Seidehh (asa se scrie?) este doar o alegere generata de dorinta fireasca a lui Dragnea de a fi premier fara a incalca legea care interzice accesul condamnatilor definitiv la functia executiva, iar tataroaica este una dintre singurele persoane care i-au ramas fidele liderului PSD (pentru ca…Ministerul Dezvoltarii Regionale).

Dragnea avea nevoie de un executant si nu de un razvratit in functia de premier (ai auzit, Ponta???!!!???).

Atat.

Asteptam ca Seivil Saaideh (nu se scrie sigur asa) sa fie confirmata in functie. Apoi ne apucam si noi de treaba…

Concluzie

Intr-o tara in care presedintele e un Klaus Werner Johannis, premierul in exercitiu e un Julien Csolosz, premierul aproape nominalizat e o Sevil Sheiddeh (nu stim sigur cum se scrie, dar ne-am dat silinta), seful Securitatii Statului e un Raul Helvig, sefa anticoruptiei este o Kovesi nu ne mai mira ca noul Guvern sa contina nume precum Mercedesa, Trandafirul, Babu, Weisselberger, Arafat sau bin Laden.

Globalizarea asta, multiculturalitatea si invazia musulmana vor duce Europa la pieire…iar Dragnea, inteleptul din Teleorman, ne trage si pe noi in aceeasi prapastie…

Tara arde si pe Dragnea si tot restul politicienilor ii doare la basca.

V-am indemnat mereu sa nu votati si o vom face in continuare. Nominalizarea facuta de Dragnea pentru functia de premier denota inca o data, pentru toti orbii din tara asta, daca mai era nevoie, ca patria nu se mai face bine cu stampila de vot in mana!

Politicieni, nu uitati: suntem 61% care protestam prin absenteism impotriva clasei politice in integralitatea ei! Si procentul nemultumitilor creste…

P.S. Pana la urma cum se scrie…Seidehh, Saidehh sau Shaideh? Sau cum???

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

9 + one =