Dupa anii in care UDMR, formatiunea maghiara, a ajuns la guvernarea acestei tari cu complicitatea guvernelor care s-au perindat pe la conducerea Romaniei si dupa ce intr-un final au fost izgoniti de votul populatiei majoritar romane patrioate, iata ca din nou ungurii adulmeca ciolanul guvernarii – unul pe care li-l arata Dragnea. Liviu Dragnea.

Tradarea nationala – acceptarea ungurilor la guvernare

La ora redactarii acestui articol Liviu Dragnea pregateste intrarea ungurilor de la UDMR la guvernare in perspectiva motiunii de cenzura pe care doreste sa o instituie impotriva guvernului instalat chiar de el insusi in functie acum 5 luni. Nu este primul roman care isi tradeaza tara si, din pacate si din cate vedem la clasa politica romaneasca, nici ultimul.

Rand pe rand, ungurii de la UDMR si celebrul lor procent de 7% din voturi, procent care s-a mai diminuat peste ani si a ajuns mai mic de 5%, au reusit mereu sa acceada la guvernarea Romaniei, in parte din cauza faptului ca partidele au preferat sa isi tradeze tara si sa se alieze cu dusmanii natiunii decat sa gaseasca solutii pentru ca Romania sa fie condusa doar de romani.

Rand pe rand guvernele Romaniei post-decembriste au preacurvit in patul guvernarii cu ungurii de la UDMR si au facut fel de fel de aliante, compromisuri, intelegeri si aranjamente subterane care au dus la situatia actuala in care ungurii doresc sa rupa Romania fix in anul aniversar al Marii Uniri din 1918. Pentru cine nu stie ce sa in spatele proiectului anti-romanesc Trianon 100 al guvernului maghiar, ii invitam sa citeasca mai multe intr-un articol de pe ActiveNews.

In acest context, acceptarea ungurilor la guvernare, fie ea si macar declarativa, ar fi dinamitat sansele oricarei formatiuni politice pentru obtinerea unui scor cat mai mare in alegeri. De aceea, partidele romanesti s-au intrecut in a trimite informatii directe sau „pe surse” catre presa din care reiesea clar ca, in cazul castigarii alegerilor nu vor face intelegeri cu UDMR. Promisiuni pe care, din cate anticipam si atunci, nu si le onoreaza…

Cele doua ipostaze ale „patriotului” Dragnea – una inainte de alegeri, alta acum…

„Patriotul” Dragnea s-a tinut si el tare – atunci cand avea, conform sondajelor, 40% din voturile romanilor se dadea nationalist (inainte de alegeri, sa ne intelegem, pentru a mai pacali cateva zeci de mii de patrioti) si spunea:

„NU VREAU SA FAC ALIANTA CU UDMR LA GUVERNARE. PUNCT!” – Liviu Dragnea, 1 Nov 2016, citat de ziarul online DCNews.

Astazi, la 6 luni de la momentul in care Dragnea a suierat precum un sapre cuvintele de mai sus peste celebra lui mustata, aflam ca negociaza cu ungurii accederea UDMR la guvernarea Romaniei, ca pret pentru ajutorul pe care membrii acestei formatiuni il vor da PSD pentru daramarea propriului guvern.

Tradarea lui Dragnea este cu atat mai mare cu cat aceasta vine dupa seria de declaratii anti-romanesti ale membrilor guvernului de la Budapesta si dupa ce maghiarii din Romania au tinut sa ne arate ce intelegeri au facut cu americanii si au publicat fotografia cu ambasadorul SUA tinand in mana carpa secuimii.

Ati votat cu partidul „patriotului” Dragnea la ultimele alegeri?

Rau ati facut. Noi v-am indemnat mereu sa nu mergeti la vot. Noi v-am aratat mereu ca nu democratia este calea si ca votul vostru nu face decat sa legitimeze in functii aceeasi clasa politica mincinoasa si corupta.

Tara asta nu se mai face bine cu stampila de vot in mana, dragi cititori, iar ceea ce se intampla in aceste zile la Bucuresti speram sa fie de invatatura de minte tuturor celor care mai merg la vot!

 

Share.

Despre Autor

2 comentarii

 1. Scuzati-ma ca intervin, dar românii sunt singurii vinovati pentru ca UDMR face ce vrea cu legile tarii si se joaca cu nervii nostri in Parlament.

  Iar dvs. sunteti printre cei mai vinovati !

  De ce? Pentru ca ati sustinut absenteismul de la vit.
  Oricr om care stie un pic de matematica isi da seama limpede ca daca pe 11 decembrie 2016 ar fi venit in plus la vot doar 1.6 niliaone de români care sa voteze ORICE ALTCEVA in afara de UDMR, maghiarii NU trecequ pragul, faceau sub 5%. Stiu, am fi avut mai multa dominatie PSD-PNL-USR-ALDE, ce mai vreti.

  Dar macar scapam definitiv de pericolul bozgorimii de a cipoârţi România..

  Asa ca, felicitari! Tocmai ati oferit inca 4 ani UDMR-ului la butoanele patriei!

Lasa un raspuns

6 − six =