Va rugam sa va consternati si voi:

Udrea -luptatoarea antisistem

Sursa afis: Facebook Elena Udrea

Baejnebun? Udrea, luptatoare anti-sistem???

Cum dracu’??? De unde pana unde?

Fara doar si poate, Elena Udrea se afla intr-una din urmatoarele situatii:

  • una putin probabila – habar nu are ce inseamna miscarea anti-sistem, sens in care o rugam sa citeasca articolul nostru din link; astfel va invata anumite notiuni elementare in ceea ce priveste aceasta sintagma si, poate, nu o va mai folosi dupa ureche.
  • una cu sanse de probabilitate de 99% – manipuleaza potentialul electorat pentru cacampanie electorala, nu? Dar chiar si asa, de la Elena Udrea la luptatorii anti-sistem e o cale atat de lunga ca mii de ani i-ar trebui luminii s-o ajunga…

Ce este de fapt miscarea anti-sistem?

Simplu:

„O miscare de nemultumire a celor cu initiativa, a celor carora nu le este frica de repercusiuni, a celor care au deschis ochii si celor care isi doresc ca acest popor sa nu mai fie manipulat, dus cu turma pe carari nebatatorite, batjocorit si calcat in picioare de liderii sai. O miscare anti-sistem este o miscare ce isi doreste lideri adevarati pentru tara, care sa conduca natia acolo unde ii este locul – fara ura sau discriminari, fara mesaje xenofobe sau extremiste, fara lozinci populiste, fara manipulari si fara minciuna. O miscare anti-sistem nu va lupta niciodata impotriva poporului, asa cum au ajuns sa faca institutiile statului, ci va lupta pentru popor.”,

asa cum spuneam intr-un articol pe tema luptei anti-sistem. 

Ce urmareste miscarea anti-sistem

Asa cum aratam in acelasi articol,

„O miscare anti-sistem va contesta candidatura tuturor politicienilor care si-au adunat ilegal semnaturile necesare pentru a candida. O miscare anti-sistem va semnala derapajele anti-democratice si ilegale ale institutiilor statului. O miscare anti-sistem va dezvalui modul in care esti indus in eroare, intoxicat cu informatii false, mintit, amanat, manipulat.”

Cum poate sa se considere Elena Udrea o luptatoare anti-sistem?

Cine? Elena Udrea, cea care a facut parte din sistemul coordonat de Traian Basescu timp de 10 ani? Elena Udrea, cea care a beneficiat atata vreme de sprijinul institutiilor statului, parte a aceluiasi sistem? Elena Udrea, cea care s-a invartit atata vreme in randul oamenilor sistemului, prin tara, pe la Paris sau pe la mama dracului? Elena Udrea, cea care isi etala posetele Hermes de zeci de mii de Euro in timp ce bugetarilor li se reduceau lefurile cu 25% pe vremea cand la guvernare erau oamenii sistemului portocaliu?

Sa mai continuam?

Elena Udrea, un sfat daca ne permiti…

Scoate-ti mesajul acela cu „luptatoarea anti-sistem” de pe afisul electoral ca te faci de ras. Daca vrei, poti sa pastrezi ciocanul ala in mana (tocmai cu ciocanul, Udrea???), dar scrie altceva sub zidul ala – zi-le si tu baietilor de la Vendorama (respect!) sa scrie „saracie” sau „PSD” sau indiferent impotriva cui vrei tu sa minti poporul ca vei lupta.

Pentru cei care se considera luptatori anti-sistem

Lupta anti-sistem inseamna lupta anti-politica si presupune o atitudine apolitica si echidistanta fata de toate entitatile care mint romanii la fiecare patru ani pentru niste voturi. V-am mai intrebat, pe voi, cititorii acestui proiect, daca voi considerati ca lupta anti-sistem ar trebui sa imbrace haine politice (intrebare, de altfel, retorica) iar raspunsurile primite ne-au convins ca luptatorii anti-sistem au inteles ca tara asta nu se mai face bine cu stampila de vot in mana.

Un indemn, asa cum v-am indemnat de fiecare data: nu mergeti la vot. Indiferent ca aveati de gand sa puneti stampila aia nenorocita in chenarul cu PSD, PNL, PMP, USR, etc, nu o faceti. Tara asta nu s-a facut bine, de 27 de ani incoace, si nici nu se va face vreodata bine pentru ca va iesi Johannnis sau Ponta, Nicusor Dan sau Basescu.

Absenteismul masiv este singura cale de reset a sistemului.

NU uitati! Si NU iertati!

Share.

Despre Autor

Lasa un raspuns

five × one =