Demisia lui Nicusor Dan din partidul care este creatia sa 100%, USR, aduce in agenda publica un adevar pe care rar ne-a fost dat prilejul sa il dezbatem in legatura cu preferintele unui partid – iubeste sau nu USR homosexualii? Realitatea ne spune ca da…

USR. Se transforma ea in USH (Uniunea Salvati Homosexualii)?

USR (Uniunea Salvati Romania) s-a nascut din fostul USB (Uniunea Salvati Bucurestiului) care la randul ei s-a nascut din Asociatia „Salvati Bucurestiul”, condusa de Nicusor Dan. Ani la randul asociatia a luptat impotriva unor decizii proaste ale primarilor generali, indiferent de culoarea politica, decizii care nu in putine randuri au ajuns sa fie schimbate urmare a acestor proteste.

Bucurestenii, satui de politicieni pana peste cap, au sesizat acest lucru si au votat masiv pentru USB la alegerile locale. Ulterior, dupa ce formatiunea s-a transformat in USR, romanii din toata tara au inceput sa ii simpatizeze si atunci scorul obtinut de partidul lui Nicusor Dan a permis accederea formatiunii in Parlament, o mare surpriza pentru multi.

Trebuie sa spunem ca USR nu s-a remarcat prin nimic deosebit in cadrul activitatii sale politice. Nu a venit cu nimic nou in politica romaneasca (asa cum va avertizam in repetate randuri in legatura cu tagma oamenilor politici), nu a propus solutii pentru iesirea Romaniei din criza in care se zbatea la acel moment, nu a generat un suflu nou in Parlament. Nicusor Dan insa s-a remarcat prin opozitia manifestata la adresa lui Dacian Cioros – nu si l-a dorit prin preajma in ciuda unor declaratii mai mult sau mai putin amiabile, diplomatice mai degraba decat politice. Astfel, a fost blocata accederea celui mai prost premier post-decembrist la conducerea unei formatiuni politice, ceea ce a fost un lucru pozitiv pentru tara noastra.

Acum insa Nicusor Dan se remarca printr-un gest pe care, cel putin noi, il aplaudam: neacceptand pozitia majoritatii celor cu decizie in USR vis-a-vis de componenta familiei traditionale, a decis sa demisioneze de la conducerea formatiunii. Altfel, USR risca sa se transforme in USH (Uniunea Salvati Homosexualii). Credeti ca e imposibil?

USR iubeste in dos homosexualii. De ce?

USR ne-a demonstrat ca, in ciuda increderii pe care le-au acordat-o romanii, iubeste homosexualii, pe ascuns, dosnic (in dos). De ce fac acest lucru majoritatea membrilor USR?

Ar fi mai multe motive plauzibile si incercam in cele ce urmeaza sa le identificam:

 • majoritatea membrilor USR sunt homosexuali – indiferent cati homosexuali si lesbiene credeti voi ca se afla in Romania, e imposibil ca toti sa se fi inscris in partidul „progresist” si „sorosist” al lui Nicusor Dan. Deci…taiem de pe lista aceasta varianta.
 • majoritatea membrilor USR au homosexuali intre rude si prieteni – din nou, desi foarte posibil, este aproape imposibil ca majoritatea celor inscrisi in USR sa si-o traga intre ei, homosexualiceste, la dos si feriti de ochii curiosilor. Taiem de pe lista si aceasta varianta.
 • parlamentarii USR sunt homosexuali – daca la primele doua variante am putut apela la ratiune si probabilitati, aici chiar nu putem face asta. Nu am stat la curul nimanui din USR sa vedem cu cine si de ce si-o pune, daca si-o pune, in dos. Unii dintre ei au familii, altii nu, dar nu putem sa afirmam asa ceva. Cu parere de rau pentru unii cititori, taiem de pe lista, ca neverificabila, o astfel de posibilitate.

Mai ramane o singura varianta, si anume…

Membrii USR au fost atat de indoctrinati de-a lungul timpului de influenta sorosista incat acum au opinii anti-romanesti si pro-occidentale

Aceasta este cea mai plauzibila explicatie pentru intrebarea din titlu – de ce iubeste USR in dos homosexualii?

Pai, sa vedem – USR s-a facut remarcat prin sustinerea fantastica de care s-a bucurat in randul ONG-urilor. Am adauga ca s-a bucurat de sustinere si in randul corporatistilor si a comunitatii gay din Romania, insa acest lucru conteaza mai putin in ecuatia rationamentului nostru.

ONG-urile sunt finantate in special de Occident, un Occident care promoveaza intens homosexualitatea si o ridica la rang de principiu – „Fii tolerant!” ne spun multe din lozincile lor, „Si noi suntem oameni”, „Si noi suntem ca voi!”, „M-am nascut homosexual” si alte lozinci menite sa infranga intoleranta specifica poporului roman la acceptarea relatiilor sexuale homosexuale.

Occidentul si-a dorit prin finantarea unor proiecte si programe sa transforme Romania in raiul homosexualilor, pederastilor si zoofililor pe pamant. Sa nu uitam ca multi dintre reprezentantii asociatiilor internationale care veneau in tara noastra erau ulterior prinsi de autoritati in timp ce intretineau relatii homosexuale cu aurolacii de la Gara de Nord sau cu alti copii ai strazii. De aceea, sa nu ne mire ca multe milioane de dolari au fost pompati in Romania inca din anii ’90 pentru ca in tara noastra sa fie acceptata homosexualitatea, acum homosexualii ajungand sa defileze prin Bucuresti in fiecare an cu ambasadorii statelor occidentale in frunte (vezi articolul despre homosexualii care au participat la marsul „tolerantei” organizat de ACCEPT).

Sa ne mire asadar ca aceiasi ong-isti care au sprijinit USR inca de la infiintare au ajuns acum sa se opuna in Parlament familiei traditionale?

Catre cititorii care au votat cu USR la ultimele alegeri

Aceasta este perversitatea politicii – astazi crezi in minciunile unuia care iti umple capul cu verzi si uscate despre cum o sa iti bage el lapte si miere pe gat in urmatorii patru ani si despre cum reprezinta el „o schimbare” in randul clasei politice, maine il vezi ca voteaza impotriva credintelor tale intime si face ce ii ordona strainii, ba iti mai si baga mana in buzunar.

Pentru noi este clar – cei din USR au primit ordine precise de la cei care teleghideaza aceasta formatiune si o conduc din cearsafurile lor luxoase in care s-au iubit in fund cu o seara inainte cu homosexualii, iar Nicusor Dan a refuzat sa le execute.

Nu iubim politicienii, ba dimpotriva, dar pentru ce a facut Nicusor Dan merita macar un „like”.

Respect!

Share.

Despre Autor

Un comentariu

 1. usr e o adunatura de hipsteri care copiaza trendurile din occident.
  d-aia fac isterie pentru „egalitate de gen” si „drepturile homosexualilor”.
  daca occidentalii linsau negri si impuscau mexicani la granita atunci si usr-istii cereau asta in romania.
  in esenta usr-istii tefelisti sunt anti romani si pro orice strain.
  o coloana a 5-a finantata din afara.

Lasa un raspuns

twelve + 2 =